查看完整版本: [-- 誠徵AL 物理科名師一位/___\ --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> 誠徵AL 物理科名師一位/___\ [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

SuNFoReVeR 2007-08-10 17:30

誠徵AL 物理科名師一位/___\

我想知現代CY CHAU同遵理既CW SHAM OR 其他邊個好D...

想學好個CONCEPT(特別係ELECTROMAGNETISM個課)同ESSAY...我校既PHY 老師無教過ESSAY點做...次次TEST見親有ESSAY就叫我地飛左佢 隔離班個阿SIR就同佢地狂操

各位有補過物理既幫幫我 我唔驚悶既阿sir架

幫FD問埋...如果佢 UE(特別係作文) 麻麻...要求合格...應該邊個老師適合佢...

黑魔道士比比 2007-08-10 17:35
如果係要求英文合格既話千祈唔好補PATRICK CHAN~~ 會太深~~~~

SaHA 2007-08-10 17:38
引用第1樓黑魔道士比比2007-08-10 17:35發表的“”:
如果係要求英文合格既話千祈唔好補PATRICK CHAN~~ 會太深~~~~

咁邊個會較適合?

我要打十個 2007-08-10 17:40
ken chan

SuNFoReVeR 2007-08-10 17:43
引用第3樓奶健^^2007-08-10 17:40發表的“”:
ken chan [表情]

除左佢之外...

英皇好遠

SuNFoReVeR 2007-08-10 17:44
引用第1樓黑魔道士比比2007-08-10 17:35發表的“”:

我而家補緊佢...以前補佢ce已經係教緊接近al既字....

有d fd ue比較差既都話補左佢反而差左

CxRonaldoNo7 2007-08-10 17:45
引用第2樓SaHA2007-08-10 17:38發表的“”:
咁邊個會較適合?

OTEN =.=
不過都要有返咁上下英文水平

如果grammar唔得OTEN好似有grammar班
真係由最易教到深

SaHA 2007-08-10 17:53
我今年得lv2.....仲要全世界都話今年出得極淺......

上到去英文唔知點死.....

yanyan 2007-08-10 18:22
除左ken chan真係講唔出第二個

CKL 2007-08-10 18:23
引用第8樓yanyan2007-08-10 18:22發表的“”:
除左ken chan真係講唔出第二個 [表情]

cy都唔錯...

exercise好好

不過清concept就真係Ken Chan好好多

所以都係Ken Chan

tl9189 2007-08-10 22:17
引用第7樓SaHA2007-08-10 17:53發表的“”:
我今年得lv2.....仲要全世界都話今年出得極淺......
上到去英文唔知點死..... [表情]

嚇下你丫...我上年ce eng 拎E..今年都lv 4...
但我UE暫時黎講頂多都係E....

SuNFoReVeR 2007-08-10 23:30
有冇人補過cw sham...

我諗到改咩名鳥 2007-08-11 01:06
引用第7樓SaHA2007-08-10 17:53發表的“”:
上到去英文唔知點死..... [表情]

level 2 真係極有可能上到去UE做炮灰

我聽個form 6 朋友講勁多本身b卷拎D o既人retake 拎level5
執生啦

迪神 2007-08-11 01:12
phy......仲有冇ken chan呢個人~

艾云 2007-08-11 04:12
KEN CHAN真係好的

yanyan 2007-08-11 10:16
引用第11樓SuN FoReVeR2007-08-10 23:30發表的“”:
有冇人補過cw sham... [表情]

我有fd補過佢cert lv...
話佢教得勁詳盡...
如果個底唔好o既先會去補佢\
有返咁上下底o既補曬ken chan
AL我就唔知

SuNFoReVeR 2007-08-11 18:05
引用第15樓yanyan2007-08-11 10:16發表的“”:
我有fd補過佢cert lv...
話佢教得勁詳盡...
如果個底唔好o既先會去補佢\
有返咁上下底o既補曬ken chan [表情]
.......

唔該哂
遵理英皇都有優惠,試哂兩個

查看完整版本: [-- 誠徵AL 物理科名師一位/___\ --] [-- top --]