查看完整版本: [-- 一年時間自修a.maths,有無可能拎到c? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> 一年時間自修a.maths,有無可能拎到c? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

你班友cher夠未 2007-09-04 17:31

一年時間自修a.maths,有無可能拎到c?

如題,今年想add黎玩下

CKL 2007-09-04 17:42

section A ,30mins夠做完

full or 錯1題到可以C到

你班友cher夠未 2007-09-04 17:45
引用第1樓CKL2007-09-04 17:42發表的“”:

section A ,30mins夠做完
full or 錯1題到可以C到 [表情]

對一個完全無接觸過a.maths既人,得一年時間係咪真係咁容易c到?需唔需要好好好努力先得?

呢科好似連j3都c唔到

eric_ah4 2007-09-04 18:28
can ga
amath just do is enough
no need listen to teacher

jov 2007-09-04 18:43
引用第2樓kch2007-09-04 17:45發表的“”:
對一個完全無接觸過a.maths既人,得一年時間係咪真係咁容易c到?需唔需要好好好努力先得?
呢科好似連j3都c唔到 [表情]

個次遲到所以得個c

retake又唔知做咩d左...睇番d solution我冇咩點錯

其實依科你識做d pp都應該夠c架啦

P.S.你以我做標準冇用..我又唔係勁

你班友cher夠未 2007-09-04 18:46
引用第4樓j摩連奴.狂妄2007-09-04 18:43發表的“”:
個次遲到所以得個c [表情]
retake又唔知做咩d左...睇番d solution我冇咩點錯 [表情]
.......

你遲到都有c仲唔係勁過我

jov 2007-09-04 18:52
引用第5樓kch2007-09-04 18:46發表的“”:
你遲到都有c仲唔係勁過我 [表情]

個年我完全冇做過pp(咪學我)

淨係平時自己真係親手去計下miss俾d功課(部份有pp題目)...

所以你話自修...真係肯做下d pp..而且唔睇hints/solution都做到既話....拎C唔難

你班友cher夠未 2007-09-04 19:53
引用第6樓j摩連奴.狂妄2007-09-04 18:52發表的“”:
個年我完全冇做過pp(咪學我) [表情]
淨係平時自己真係親手去計下miss俾d功課(部份有pp題目)...
.......

我好似連maths都要睇hints先做到,就算識做都唔夠時間,咁係咪代表無得c?

順便ot一問:灣仔間考評局總部係邊度?

kylau 2007-09-04 21:03
引用第7樓kch2007-09-04 19:53發表的“”:
我好似連maths都要睇hints先做到,就算識做都唔夠時間,咁係咪代表無得c? [表情]
順便ot一問:灣仔間考評局總部係邊度? [表情]

1. 以5年前講, 機會好微. 現在我唔知

2. 修頓球場, 家計會附近. 問下人你就知

豬脾 2007-09-04 21:05
引用第7樓kch2007-09-04 19:53發表的“”:
我好似連maths都要睇hints先做到,就算識做都唔夠時間,咁係咪代表無得c? [表情]
順便ot一問:灣仔間考評局總部係邊度? [表情]

修頓中心12樓

lovejenas 2007-09-04 21:18
amath要有c唔難0 0(雖然我唔得)

肯做半年1日做5條lq應該得-0-
再留返3個月狂做sq....

b都應該得~

你班友cher夠未 2007-09-04 21:25
引用第9樓卡卡....2007-09-04 21:05發表的“”:
修頓中心12樓 [表情]

引用第8樓kylau2007-09-04 21:03發表的“”:

1. 以5年前講, 機會好微. 現在我唔知

2. 修頓球場, 家計會附近. 問下人你就知

thx兩位

你班友cher夠未 2007-09-04 21:26
引用第10樓lovejenas2007-09-04 21:18發表的“”:
amath要有c唔難0 0(雖然我唔得)
肯做半年1日做5條lq應該得-0-
再留返3個月狂做sq....
.......

對我黎講咁樣已經係好難

lovejenas 2007-09-04 21:27
引用第12樓kch2007-09-04 21:26發表的“”:
對我黎講咁樣已經係好難 [表情]

努力la~

someone amath我記得唔錯--

yanyan 2007-09-05 19:50
其實爆做PP應該得...
section A 基本上中曬就C到...
如果中唔曬就要去section B屈d細題分

someone 2007-09-05 19:51
引用第13樓lovejenas2007-09-04 21:27發表的“”:
努力la~
.......

廢到嘔....

自修冇問題..... 肯做pp 就ok

tsang0701 2007-09-06 17:12
唉 , 我仲諗住 drop amaths 努力 maths  

maths 都未搞掂呀 ,,

查看完整版本: [-- 一年時間自修a.maths,有無可能拎到c? --] [-- top --]