查看完整版本: [-- 我想搵澳洲既私立中學... --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> 我想搵澳洲既私立中學... [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

好友戶口調整 2008-12-12 13:11

我想搵澳洲既私立中學...

有冇D好介紹或者資料
小弟成績不錯...越 top 越好,
大部分 agency 呃人架..

sun 2008-12-12 15:31
引用第0樓車仔麵2008-12-12 13:11發表的“我想搵澳洲既私立中學...”:
有冇D好介紹或者資料 [表情]

你問下小鳳囉...

廢托 2008-12-12 15:45
引用第0樓車仔麵2008-12-12 13:11發表的“我想搵澳洲既私立中學...”:
有冇D好介紹或者資料 [表情]

有咩證明先??

RMadrid 2008-12-12 21:25
出外國讀書點解你一定要讀澳洲既...
點解唔試下英國,美國,瑞士呢D國家

好友戶口調整 2008-12-12 21:29
引用第3樓邪狗2008-12-12 21:25發表的“”:
出外國讀書點解你一定要讀澳洲既...
點解唔試下英國,美國,瑞士呢D國家 [表情]

因為巳經讀左半年...習慣哂

Obadiah 2008-12-12 21:46
我下年去Aus 讀大學

RMadrid 2008-12-12 22:39
引用第4樓車仔麵2008-12-12 21:29發表的“”:
因為巳經讀左半年...習慣哂

請問你係香港係band1定band2
而你又想去澳洲點到...悉尼,墨爾本,坎培拉定咩城市...
可以參考下...

http://www.education.com.hk/cl_aus/cl_aus_index.asp

http://www.keyway.com.hk/australia/australia.htm

Obadiah 2008-12-12 23:14
引用第6樓邪狗2008-12-12 22:39發表的“”:
請問你係香港係band1定band2 [表情]
可以參考下...
.......

佢好似已經係Aus?

好友戶口調整 2008-12-12 23:27
可以參考下...
.......

英華再加半年 australia experience..

遲DD 讀夠一年

好友戶口調整 2008-12-12 23:30
可以參考下...
.......

Melbourne / Queensland

sillyjanny 2008-12-14 00:57
你可以search 下d college/high school ranking
佢地有0係facilities, 師資,學生成績 學生滿意度評分..
英國0既有,澳洲有冇我就唔清楚
不過我個fd 之前0係澳洲讀左2年
再黎uk 讀都冇咩唔適應..

查看完整版本: [-- 我想搵澳洲既私立中學... --] [-- top --]