查看完整版本: [-- YFF 宣傳標語 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【YAHOO足球經理人大賽 - 遊戲資料】 -> YFF 宣傳標語 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

六如 2009-02-23 17:23

YFF 宣傳標語

★ HKBFF Yahoo Fantasy 討論區 ★

網址︰www.hkbff.net

登記成為會員,尊享以下優越服務,令閣下玩得稱心又投入:

1,獨家開辦的“好友聯賽”,此為以 Yahoo Fantasy 為基礎的另類玩法。

2,盡數收錄多個針對 Yahoo Fantasy 遊戲所需的詳盡攻略網。

3,本論壇坐擁大量己玩Yahoo Fantasy 7~8 年的會員,去年更有約20多位會員同時打入首5 0位的成績。每週皆有高手貼士分享。

4,交流最新停賽、受傷球員、球員價格變動、球員轉入轉出、各隊賽前球員名單(Preview)等消息。

各位 Yahoo Fantasy 愛好者,想玩得專業、玩得投入?

快D登入

http://www.hkbff.net

------------------------------------------------------------------------------------------------------

希望大家可以幫手宣傳下!

honeycher 2009-02-23 18:54

蕃薯廠 2009-02-23 18:58
我以前就係俾呢段野氹左入黎

PonG 2009-02-23 18:59
我仲未知好友聯賽係咩黎

Kun 2009-02-23 19:02
盡數收錄多個針對 Yahoo Fantasy 遊戲所需的詳盡攻略網。

bennylau127 2009-02-23 19:04
5. 重有六如大人教你多種秘技,例如六如大法,率先買人!

thomas33 2009-02-23 19:10
引用第5樓bennylau1272009-02-23 19:04發表的“”:

好似乜乜六通拳法咁既!

chun1424 2009-02-23 19:14
我今季無玩好友聯賽
下季1定要玩

kamch116 2009-02-23 19:21
但有d新手...發完post問陣會冇乜人理

honeycher 2009-02-23 19:25
引用第8樓kamch1162009-02-23 19:21發表的“”:
但有d新手...發完post問陣會冇乜人理 [表情] [表情]

用简体的也会没人理……

A.Nok 2009-02-23 19:28
引用第8樓kamch1162009-02-23 19:21發表的“”:
但有d新手...發完post問陣會冇乜人理 [表情] [表情]

老手都會冇乜人理

六如 2009-02-23 19:38
引用第9樓honeycher2009-02-23 19:25發表的“”:
用简体的也会没人理…… [表情]

下次我理你!

六如 2009-02-23 19:40
引用第5樓bennylau1272009-02-23 19:04發表的“”:

痴線,大把人知冇出聲姐!

chun1424 2009-02-23 19:49

我好認同....
唔算話無人回
係1,2個囉...

colin33 2009-02-23 20:18

引用第13樓chun14242009-02-23 19:49發表的“”:

我好認同....
唔算話無人回
係1,2個囉...

其實我真心覺得睇人地評陣會得到多得訊息, 多過自己post 果陣出黎俾人評

當然我都會post 下陣

honeycher 2009-02-23 21:13
引用第14樓colin332009-02-23 20:18發表的“”:
其實我真心覺得睇人地評陣會得到多得訊息, 多過自己post 果陣出黎俾人評 [表情]

每周偷人贴大好……

迪神 2009-02-28 15:07
正式網址應該係www.hkbff.net呀?bbs果舊野好似係桶少唔知set左乜direct過來架喎~~

六如 2009-02-28 18:10
引用第16樓迪神2009-02-28 15:07發表的“”:
正式網址應該係www.hkbff.net呀?bbs果舊野好似係桶少唔知set左乜direct過來架喎~~

我用 bbs.hkbff.net 入架喎!

迪神 2009-03-01 02:40
引用第17樓六如2009-02-28 18:10發表的“”:
我用 bbs.hkbff.net 入架喎! [表情]

你去左個direct左既網jei,正式係www架~~

weijian1988 2009-07-22 17:31
3,本論壇坐擁大量己玩Yahoo Fantasy 5~6 年的會員,去年更有約10多位會員同時打入首5 0位的成績。每週皆有高手貼士分享。

应该改改了..

25人

迪神 2010-10-14 13:27
大家得閒幫下手去yahoo個board宣傳下~~~

senal 2010-10-15 00:00
引用第20樓迪神2010-10-14 13:27發表的“”:
大家得閒幫下手去yahoo個board宣傳下~~~ [表情] [表情] [表情]

跟頭 post 的版本

迪神 2010-10-30 15:11
引用第21樓arsenal2010-10-15 00:00發表的“”:
跟頭 post 的版本 [表情]

3,本論壇坐擁大量己玩Yahoo Fantasy 7~8 年的會員,去年更有約20多位會員同時打入首5 0位的成績。每週皆有高手貼士分享。

要update呢句~

muly621 2011-07-20 22:52
我已經幫所有組別留言版,破左處開左光,宣傳左第一POST

但我上年無咩玩,資料唔知UP唔UPDATE,有無人可以給我少少資料提示?

1)上年好友會員有幾多個TOP50?

2)好友仲有無D以哩個GAMES既原創遊戲?

========================================

1,獨家開辦的“好友聯賽”,此為以 Yahoo Fantasy 為基礎的另類玩法。

2,盡數收錄多個針對 Yahoo Fantasy 遊戲所需的詳盡攻略網。

4,交流最新停賽、受傷球員、球員價格變動、球員轉入轉出、各隊賽前球員名單(Preview)等消息。

各位 Yahoo Fantasy 愛好者,想玩得專業、玩得投入?

快D登入

http://www.hkbff.net/thread.php?fid=12

KeL 2011-07-20 22:53
引用第23樓muly6212011-07-20 22:52發表的“”:
我已經幫所有組別留言版,破左處開左光,宣傳左第一POST [表情]
但我上年無咩玩,資料唔知UP唔UPDATE,有無人可以給我少少資料提示?
.......

壇主

迪神 2012-08-04 09:45

1,獨家開辦多個以 Yahoo Fantasy 為基礎的另類玩法的比賽,例如「好友聯賽」等。

快D登入

大家幫幫手去各個球會BOARD果度宣傳下~~~

查看完整版本: [-- YFF 宣傳標語 --] [-- top --]