查看完整版本: [-- Yahoo Fantasy今年的宣傳單張內容徵集 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【YAHOO足球經理人大賽 - 遊戲資料】 -> Yahoo Fantasy今年的宣傳單張內容徵集 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

muly621 2009-08-12 00:48

Yahoo Fantasy今年的宣傳單張內容徵集

今年的YFF宣傳單張內容徵集,目的係令更多玩家加入好友一同投入YFF熱烈氣氛

1,今年有否開辦有關Yahoo Fantasy的獨家遊戲? 如有,幾多個?(全壇性比賽)咩名?

2,Yahoo Fantasy 遊戲的詳盡攻略網。如有︰請提供網址。

3,大家大約玩左Yahoo Fantasy幾多年?去屆好友有幾多個top10、top50?

4,好友有咩係Yahoo Fantasy獨家好野賣點?

5,大家如有提議,給個宣傳口號尼。

最後,如最先給予以上資料,而經本人使用於宣傳單張中,每點資料賞2000好友元。

請積極過料,唔該哂先~

六如 2009-08-12 00:54
你......你突然出現單聲嘛!

godkiu 2009-08-12 00:54
3.兩年 TOP10-6 TOP50-25

senal 2009-08-12 00:58
3,大家大約玩左Yahoo Fantasy幾多年?去屆好友有幾多個top10、top50

top 10: 6名
top 50: 25名

senal 2009-08-12 00:59
2,Yahoo Fantasy 遊戲的詳盡攻略網。如有︰請提供網址。

http://bbs.hkbff.net

senal 2009-08-12 01:01
1,今年有否開辦有關Yahoo Fantasy的獨家遊戲? 如有,幾多個?(全壇性比賽)咩名?
四個,FOA、【屋村波地㊣0910世界盃】、【週週前中後】推介得分遊戲、好友聯賽

呢度係指新球季

freezefox 2009-08-12 01:01
1. 太多,講都講唔哂。好似有一周過既全壇性比賽FOA!小圈子式既成皇敗寇!玩足一年既好友聯賽………精采節目,不能盡錄!

2. 我地獨立設置「資訊版」,提供大量一線情報!任兄既每周評陣,仙奴、小狐既停賽、友賽、熱身賽猛料。多到你睇唔哂!周未有PREVIEW 分析、開賽前有偷人情報、開賽後又有下周討論。直播時段又有直播室,同你一齊睇波!

3. 舊人玩左六七年既大有人在。係YFF 元老中之元老!新加入玩左一季既亦有。

4. 資訊又新又快!比所謂專業既講波佬更專業!分析精辟,眼光獨到,貼人貼陣準確度高!!高手雲集!但最重要既係,我地親切同友善既態度。絕對令你感受到競爭之中仍見友誼之固!

5. 上年TOP 10 佔左一半,TOP50 佔一半以上!排名你可以係訊息版個到睇番!

muly621 2009-08-12 01:03
正~~再多d料 pls

OldSosad 2009-08-12 01:06
壇主

senal 2009-08-12 01:06
記得講埋出左個宇宙第一,呢點都夠殺

ckfcuk 2009-08-12 01:09
不要忘記,足球是最快樂的!

muly621 2009-08-12 01:10
引用第9樓arsenal2009-08-12 01:06發表的“”:
記得講埋出左個宇宙第一,呢點都夠殺 [表情]

呢點一定啦

freezefox 2009-08-12 01:29
引用第11樓muly6212009-08-12 01:10發表的“”:
呢點一定啦 [表情]

你講有人攞左第一好啦,唔好開名呀。唔係今季D人慕名而黎,失望而回就趕客架啦。

王子托迪 2009-08-12 01:47
引用第9樓arsenal2009-08-12 01:06發表的“”:
記得講埋出左個宇宙第一,呢點都夠殺 [表情]

宇宙第一........................

打埋仲有機會能夠同宇宙第一踢波

我就同宇宙第一踢過波呢

艾云 2009-08-12 01:50
引用第13樓王子托迪2009-08-12 01:47發表的“”:
宇宙第一........................ [表情] [表情]
.......

可能有幸坐埋佢架法拉利添啊

freezefox 2009-08-12 01:51
引用第13樓王子托迪2009-08-12 01:47發表的“”:
宇宙第一........................ [表情] [表情]
.......

寫埋有機會同枱食飯添哎笨!

王子托迪 2009-08-12 02:00
引用第15樓freezefox2009-08-12 01:51發表的“”:
寫埋有機會同枱食飯添哎笨!
[表情]

年終排名Top10的會員

仲有機會參加"宇宙第一陪你放風箏"活動

freezefox 2009-08-12 02:01
引用第16樓王子托迪2009-08-12 02:00發表的“”:
年終排名Top10的會員
仲有機會參加"宇宙第一陪你放風箏"活動 [表情] [表情]

但一定要係女性先得。

王子托迪 2009-08-12 02:07
引用第17樓freezefox2009-08-12 02:01發表的“”:
但一定要係女性先得。 [表情]

我又變左OT王

我就黎俾muly鬧

reve 2009-08-12 02:07
d建议约黎约精彩!!!
我系新人见到都好想加入好友~~~

王子托迪 2009-08-12 02:08
引用第19樓reve2009-08-12 02:07發表的“”:
d建议约黎约精彩!!! [表情] [表情]
我系新人见到都好想加入好友~~~ [表情]

你係咪想參加"宇宙第一陪你放風箏"啊?

muly621 2009-08-12 02:08
咪玩啦....你班友仔

份野趕住出街GA

reve 2009-08-12 02:14
全力以赴 做到最好 好友论坛在最前 精彩YFF每一年

freezefox 2009-08-12 02:15
引用第21樓muly6212009-08-12 02:08發表的“”:
咪玩啦....你班友仔
份野趕住出街GA [表情]

嘩,我一路果邊比人投訴一路係呢邊答你,撐到你盡啦。仲話我玩。

reve 2009-08-12 02:20

各类型关于yff既游戏比赛,另玩家更投入。
有长期战--好友联赛、屋村波地游戏、周周前中后。。。短期战--FOA、ELB、LS。。。
尤其是FOA、ELB、LS,更设有团体制度,可以密集讨论战略,单挑、团挑。。。
代表好友同全世界挑yff之余,仲可以系内部竞争,增加玩家既归属感!

王子托迪 2009-08-12 02:29

Yahoo Fantasy,好友話事!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reve 2009-08-12 02:30
其实仲有一点,系关于我自己对好友既想法。。。

当年我系yff版度,见到好友既宣传单张,就入佐利好友。。。
因为我好想有一个平台,可以卑我讨论关于yff的一切,可以卑我了解到更多关于英超既最新消息。
好友论坛 -- 以足球会好友!!

啊!唔记得讲,我来自马来西亚~
系好友外援会员~
所以,重点就系,有些地方既华人,可能唔能够找到适合既足球中文论坛,
所以好友的而且确提供了很好的平台,是我能用中文讨论yff。。。
同时,我发觉其实香港论坛都好好玩!!除佐足球以外,都可以见识到好多其它野~

总结黎讲:
可以从吸纳外地玩家为其中一个出发点~

“好友论坛,一个专为华人而设既足球论坛”

jimmy 2009-08-12 03:02
不要忘記,賭博是最快樂的

JHELSEA 2009-08-12 10:31
壇主...

weijian1988 2009-08-12 10:35
最重要拿老狐的名大他們

bennylau127 2009-08-12 10:43
好友論壇 yff既專業論壇

08-09 yff 世界第一為你提供專業意見
重有大量top500 人仕為你評陣
拎分有保證!

好友重為你準備英超第n手最新消息
無論球員傷出,停賽資訊,賽前討論,比賽即時狀況,以及賽後分析
好友都應有盡有

想成為09-10 yff世界第一
重唔快d加入好友?

蕃薯廠 2009-08-12 10:53
齊齊上好友論壇,
資訊齊全唔駛煩,
高手教路陪你玩,
樂趣無限冇得彈!

WWJD 2009-08-12 17:15
吹到咁大, d新人黎到又唔係真係好多人比建議, 睇下出面d post有幾多頁回應丫....

出得街宣傳真係要做先好...

muly621 2009-08-12 21:34
引用第32樓WWJD2009-08-12 17:15發表的“”:
吹到咁大, d新人黎到又唔係真係好多人比建議, 睇下出面d post有幾多頁回應丫.... [表情]
出得街宣傳真係要做先好... [表情]

咁要大家加油先得,仲有無人有好建議?

其實我都係係網上宣傳下.......

王子托迪 2009-08-12 21:37
可唔可以搵班人搞D Yahoo Fantasy睇波團吸引下人呢

唔係無得搞嫁wow,一定好熱鬧

咁咪可以打埋落去囉

王子托迪 2009-08-12 21:42
引用第32樓WWJD2009-08-12 17:15發表的“”:
吹到咁大, d新人黎到又唔係真係好多人比建議, 睇下出面d post有幾多頁回應丫.... [表情]
出得街宣傳真係要做先好... [表情]

過左FOA可能會多返D

muly621 2009-08-12 21:42
引用第34樓王子托迪2009-08-12 21:37發表的“”:
可唔可以搵班人搞D Yahoo Fantasy睇波團吸引下人呢
唔係無得搞嫁wow,一定好熱鬧 [表情] [表情]
咁咪可以打埋落去囉

其實都好,有d bbq場都有波睇。一定好玩

大家仲有無其他場好建議?

王子托迪 2009-08-12 21:43
引用第36樓muly6212009-08-12 21:42發表的“”:
其實都好,有d bbq場都有波睇。一定有好玩 [表情]

係囉,我諗一年搞一兩次一定唔係問題

王子托迪 2009-08-12 21:51
引用第36樓muly6212009-08-12 21:42發表的“”:
其實都好,有d bbq場都有波睇。一定好玩 [表情]
.......

淨係睇波傾波唔夠皮????

想落埋場踢埋??

好友足球隊歡迎你,好友足球隊每月均會有熱心好友提供場紙,務求令各好友"波牛"能夠網上和現實都打成一片

劍孤行 2009-08-12 21:52
好友既各種資訊都好詳盡

muly621 2009-08-13 16:31
【好友聯賽】
FOA 團體個人賽
【週週前中後】
【屋村波地㊣0910世界盃】

好友yff自創遊戲,除以上外仲有無其他?

王子托迪 2009-08-14 19:37
引用第40樓muly6212009-08-13 16:31發表的“”:
【好友聯賽】
FOA 團體個人賽
【週週前中後】
【屋村波地㊣0910世界盃】
.......

【成皇敗寇YFF 09/10】

muly621 2009-08-15 02:06
★ HKBFF Yahoo Fantasy 討論區 ★

網址︰bbs.hkbff.net

登記成為會員(保證絕不收取任何費用),尊享以下優越服務,令閣下玩得稱心又投入:

1,獨家開辦以 Yahoo Fantasy 為基礎的另類玩法遊戲。 (趣味及競爭大增,令你更投入遊戲)
    - 【好友聯賽】
    -   FOA 團體賽及個人賽
    - 【週週前中後】
    - 【屋村波地㊣0910世界盃】
    - 【成皇敗寇YFF 09/10】

2,盡數收錄多個針對 Yahoo Fantasy 遊戲所需的詳盡攻略網。
    - 最新停賽、受傷球員、球員轉會、友賽及熱身賽表現分析
    - 球員價格變動、為下周部署 (偷人) - 即今周開賽後,球員價格未調整前預先買入下周心水球員
    - 各隊賽前預測球員出場名單 (Preview)
  - 高手貼士、賽事分析
    - 賽事直播討論,令你投入感大增

3,本論壇坐擁大量己玩Yahoo Fantasy 7年以上的資深會員,上屆成績有目共睹。
    - 上屆TOP50 及 TOP10均佔一半以上為本論壇會員。TOP50 (25位) TOP10 (6位)
  - 上屆全球總分第一 亦為本論壇活躍會員
    - 香港Yahoo Fantasy的交流平台,新加入會員及高手雲集,討論氣氛熱烈。

各位 Yahoo Fantasy 愛好者,想玩得專業?想玩得投入?為買人而苦惱?

快D登入   http://bbs.hkbff.net/thread.php?fid=12

國球旗 2009-08-15 02:08
壇主大人

muly621 2009-08-15 02:08
大家睇下有無野加同改?

多謝以上好友俾料,一陣派彩

宜家去派傳單先

muly621 2009-08-15 02:08
引用第43樓國球旗2009-08-15 02:08發表的“”:
壇主大人 [表情]

你好

國球旗 2009-08-15 02:10
引用第45樓muly6212009-08-15 02:08發表的“”:
你好 [表情]

你好呀

1,獨家開辦以 Yahoo Fantasy 為基礎的另類玩法遊戲。 (趣味及競爭大增,令你更投入遊戲)
  - 【好友聯賽】
  -   FOA、ELB、LS 團體賽及個人賽
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=69457&fpage=3

muly621 2009-08-15 02:18
引用第46樓國球旗2009-08-15 02:10發表的“”:
你好呀 [表情]
.......

thanks

wa~~你就快長88888 影張相先

國球旗 2009-08-15 02:20
引用第47樓muly6212009-08-15 02:18發表的“”:
thanks
.......

係呀,上次 77777 又見到你

muly621 2009-08-15 02:25
引用第48樓國球旗2009-08-15 02:20發表的“”:
係呀,上次 77777 又見到你 [表情]

吓.....岩岩先諗返上次尼有個會員7頭7尾.....

估唔到8又係你......又會咁橋.....

查看完整版本: [-- Yahoo Fantasy今年的宣傳單張內容徵集 --] [-- top --]