查看完整版本: [-- 金榜-上位對抗賽!!金榜 19 : 12 上位(打和:6,總入球69 : 54,金榜贏左lo) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 金榜-上位對抗賽!!金榜 19 : 12 上位(打和:6,總入球69 : 54,金榜贏左lo) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 27 total )

K_Buffett 2005-08-11 16:35

金榜-上位對抗賽!!金榜 19 : 12 上位(打和:6,總入球69 : 54,金榜贏左lo)

《金榜-上位對抗賽》賽果:

第一週 : kch(金榜) 3 : 1 laisangyip(上位)

進攻得分:66 : 52
防守得分:27 : -1

第二週 : horance(金榜) 1 : 0 kch(上位)

進攻得分 : 64 : 56
防守得分 : 72 : 28

第三週 : frankie(金榜) 6 : 3 henrychung(上位)

進攻得分 : 177 : 101
防守得分 : 24 : 57

第四週 : 柯南(金榜) 0 : 5 冷(上位)

進攻得分 : 27 : 117
防守得分 : 5 : 62

第五週 : 啊謝(金榜) 0:2 kicker(上位)

進攻得分 : 57 : 87
防守得分 : 33 : 51

第六週 : 比比(金榜) 3:0arsfan(上位)

進攻得分 : 67 : 42
防守得分 : 43 : 3

第七週 : bellamy(金榜) 0:0 ronney0809(上位)

進攻得分 : 62 : 47
防守得分 : 40 : 65

第八週 : 迪神(金榜)5:2大sam(上位)

進攻得分 : 117 : 48
防守得分 : -1 : 17

第九週 : rk7(金榜)2:1奧脫福(上位)
進攻得分 : 64 : 54
防守得分 : 31 : 20

第十週 : 迪克(金榜) 0:2 十仔(上位)

進攻得分 : 21 : 87
防守得分 : 35 : 25

第十一週 : (金榜) antony 1:2owen10 (上位)

進攻得分 : 78 : 68
防守得分 : 12 : 39

第十二週 : (金榜) freezefox 2:0hkg (上位)

進攻得分 : 47 : 71
防守得分 : 86 : -10

第十三週 : 阿仁(金榜) 3 : 0 totti(上位)

進攻得分 : 98 : 38
防守得分 : 26 : 31

第十四週 : 傑少(金榜) 1 : 3 Tam Chun O(上位)

進攻得分 : 47 : 61
防守得分 : -2 : 16

第十五週 : Presto(金榜) 1 : 0 阿罪(上位)

進攻得分 : 109 : 22
防守得分 : 31 : 80

第十六週 : fkm(金榜) 1 : 4 Kin(上位)

進攻得分 : 46 : 102
防守得分 : 10 : 15

第十七週 : 淆賓(金榜) 4 : 1 史密夫(上位)

進攻得分 : 96 : 28
防守得分 : -8 : 3

第十八週 : kylau(金榜) 2 : 2 jaypoon(上位)

進攻得分 : 72 : 74
防守得分 : 31 : 32

第十九週 : pwwyk(金榜) 1 : 0 Anakin(上位)

進攻得分 : 80 : 6
防守得分 : 37 : 43

第二十週 : kewell7(金榜) 0 : 0 阿罪(上位)

進攻得分 : 35 : 18
防守得分 : 46 : 53

第二十一週 : 老狐(金榜) 1 : 3 奶健(上位)

進攻得分 : 76 : 97
防守得分 : 26 : 55

第二十二週 : antony(金榜) 2 : 4 fan屎(上位)

進攻得分 : 66 : 121
防守得分 : 41 : 24

第二十三週 : 傑少(金榜) 3 : 1 貓相士(上位)

進攻得分 : 75 : 67
防守得分 : 31 : 0

第二十四週 : k7(金榜) 2 : 1 冷(上位)

進攻得分 : 55 : 36
防守得分 : 5 : 15

第二十五週 : 柯爛屎(金榜) 4 : 1 rooney0809(上位)

進攻得分 : 141 : 70
防守得分 : 50 : 57

第二十六週 : kch(金榜) 5 : 1 henrychung(上位)

進攻得分 : 112 : 56
防守得分 : 26 : 0

第二十七週 : 迪神(金榜) 0 : 0 owen(上位)

進攻得分 : 45 : 69
防守得分 : 63 : 35

第二十八週 : frankie(金榜) 1 : 0 踢波之友(上位)

進攻得分 : 50 : 25
防守得分 : 35 : 30

第二十九週 : 比拿美(金榜) 6 : 0 十仔(上位)

進攻得分 : 145 : 41
防守得分 : 31 : 16

第三十週 : 仲仔(金榜) 0 : 5 kch(上位)

進攻得分 : 56 : 119
防守得分 : 13 : 44

第三十一週 : 迪克(金榜) 6 : 5 hkg(上位)

進攻得分 : 151 : 147
防守得分 : 42 : 15

第三十二週 : 阿謝(金榜) 0 : 1 譚不勝(上位)

進攻得分 : 0 : 36
防守得分 : 0 : 17

第三十三週 : fkm(金榜) 0 : 0 fatkongkong(上位)

進攻得分 : 61 : 34
防守得分 : 55 : 52

第三十四週 : presto(金榜) 0 : 2 史密夫(上位)

進攻得分 : 58 : 67
防守得分 : 16 : 50

第三十五週 : 比比(金榜) 0 : 1 Jaypoon(上位)

進攻得分 : 24 : 32
防守得分 : 10 : 12

第三十六週 : jin(金榜)3 : 1 Tung(上位)

進攻得分 : 82 : 65
防守得分 : 43 : 22

第37周:西門∼ 0:0 robben

進攻得分: 5 : 42
防守得分:28 : 33

賀雲斯 2005-08-11 16:38
用咩模式玩?傳統?

K_Buffett 2005-08-11 16:39
下面是引用horance於2005-08-11 16:38發表的:
用咩模式玩?傳統?

用番對戰板 個成績!!!!

K_Buffett 2005-08-11 16:40
姐係唔洗開多隊.....

雲雀 2005-08-11 16:41
對戰版成績??? 對手又唔同,BID價錢又唔同,BID到人又唔同,響一個咁唔公平情況之下鬥,我唔覺得有咩可觀性喎~純運氣,好難有技術可言。

K_Buffett 2005-08-11 16:47
其他人點睇???

賀雲斯 2005-08-11 16:49
我都覺得唔fair...上位賽有d人既陣o係我地果邊冇可能有...

迪神 2005-08-11 16:49
要自己計分架喎~

jin 2005-08-11 16:53
不可行,因爲我們是根據對手來排陣的。

如果有兩個對手,要怎樣排?

K_Buffett 2005-08-11 16:55
的確係有唔公平的地方, 不過會幾得意
其實對戰都有唔公平ga la......e,g, 你而家對 ar A, 佢用好多錢買 henry lampard 1 週,咁下週對佢果個咪正law, 你就唔好運law

計分....yes..... 大家想搞先la....or....自己計自己果場....

K_Buffett 2005-08-11 16:56
下面是引用jin於2005-08-11 16:53發表的:
不可行,因爲我們是根據對手來排陣的。
如果有兩個對手,要怎樣排?

那才是技巧...haha

K_Buffett 2005-08-11 16:56
算la...大家唔同意

下次有新 idea 先再講la

迪神 2005-08-11 17:05
唔係唔同意....

係點進行~

K_Buffett 2005-08-11 17:21
你有咩唔明???

freezefox 2005-08-11 17:30
玩杯賽就好難架啦。因為環境條件都好唔同。

不如玩對戰哎。兩個小組既牙較戰。

總之,每周每組派出一隊。當然對方係唔知你派邊隊。我地pm公正人(A版主囉)。然後睇下呢隊高分咪邊組羸囉。總之一周一隊,隊隊都要出一次。

二十周後,咪知點解上位賽既人,只能玩上位賽,未夠班玩金榜囉!哈哈哈!

K_Buffett 2005-08-11 17:35
有趣~

但係上賽多數win....佢地好多人都好水皮..... 者係勁人會比較易集中係一隊

我地多人識玩,好難有dream team

K_Buffett 2005-08-11 17:37
所以原意係比多D滿足感比上賽班友仔!!!XDD

賀雲斯 2005-08-11 17:38
要我同你地合作同班新仔打....um...考慮下先喇

K_Buffett 2005-08-11 17:42
放心...horance....

好難會派你出場ka~~~ XDDDDD

freezefox 2005-08-11 17:51
下面是引用*robben*於2005-08-11 17:35發表的:
有趣~
但係上賽多數win....呇a好多人都好水皮..... 者係勁人會比較易集中係一隊
我地多人識玩,好難有dream team

但調轉又咁講。二十隊都要出齊,咁實有D弱隊(人都唔BID個D)出黎送死。咁我地咁平均,係咪另一種既著數呢?

K_Buffett 2005-08-11 17:55
or....個個都要出一次.....咁都幾好

有時d野...唉 2005-08-11 18:24
下面是引用freezefox於2005-08-11 17:30發表的:
二十周後,咪知點解上位賽既人,只能玩上位賽,未夠班玩金榜囉!哈哈哈!

我到時惹起公憤渣,質疑你地金榜賽d參賽者既能力

有時d野...唉 2005-08-11 18:27
下面是引用freezefox於2005-08-11 17:51發表的:
但調轉又咁講。二十隊都要出齊,咁實有D弱隊(人都唔BID個D)出黎送死。咁我地咁平均,係咪另一種既著數呢?

數邊度係咁計

波係圓的

antony 2005-08-11 18:46
下面是引用freezefox於2005-08-11 17:30發表的:
玩杯賽就好難架啦。因為環境條件都好唔同。
不如玩對戰哎。兩個小組既牙較戰。
總之,每周每組派出一隊。當然對方係唔知你派邊隊。我地pm公正人(A版主囉)。然後睇下呢隊高分咪邊組羸囉。總之一周一隊,隊隊都要出一次。
.......

我做公正人冇所謂, 不過要先決家:
1. 名家賽同上位賽負責人, 即係邊個pm我(最好搵多個副負責人)
2. 計分, 係咪淨係計勝和負??

負責人佢要決定每week出邊個(當然同小組成員商量

迪神 2005-08-11 19:59
咁咪有相同球員既情況?

K_Buffett 2005-08-11 20:07
下面是引用超迪仔於2005-08-11 19:59發表的:
咁咪有相同球員既情況?

so what???

freezefox 2005-08-11 20:40
金榜賽呢梗當然由我做負責人。

上位可以由KCH負責。

副手(有權係負責人不在既情況下決定人選者),可以由負責人委任一至兩個。呢點唔係太大問題。

lamb 2005-08-11 20:57
topic 改為 金榜-上位對抗賽吧

pwwyk 2005-08-11 20:59
上面個post係我既...唔記得轉返.

賀雲斯 2005-08-11 20:59
下面是引用freezefox於2005-08-11 20:40發表的:
金榜賽呢梗當然由我做負責人。
上位可以由KCH負責。
副手(有權係負責人不在既情況下決定人選者),可以由負責人委任一至兩個。呢點唔係太大問題。

kch兩邊都有喎...點玩..

賀雲斯 2005-08-11 21:00
下..pwwyk=lamb?

有時d野...唉 2005-08-11 21:09
下面是引用horance於2005-08-11 21:00發表的:
下..pwwyk=lamb?

唔係呀化.....................

pwwyk 2005-08-11 21:11
用同一部腦姐...我果部死左=.=

啊謝 2005-08-11 21:13
你地咩關係= . = "

freezefox 2005-08-11 21:13
兄弟嘛。你唔知咩?

有時d野...唉 2005-08-11 21:16
下面是引用freezefox於2005-08-11 21:13發表的:
兄弟嘛。你唔知咩?

我諗唔會係好多人知,尤其係新會員

啊謝 2005-08-11 21:16
完全唔知= . = "

迪神 2005-08-11 21:16
咁多人唔知既咩!?

賀雲斯 2005-08-11 21:18
唔知.....

有時d野...唉 2005-08-11 21:20
你睇下柯爛屎佢幾時註冊先啦

pwwyk 2005-08-11 21:50
上位賽果邊唔可以由kch負責丫...我地討論出邊個果陣,佢會睇到.

就由十仔負責啦.

Freezefox Vs 十仔   好有睇頭喎.

賀雲斯 2005-08-11 21:52
下面是引用pwwyk於2005-08-11 21:50發表的:
上位賽果邊唔可以由kch負責丫...我地討論出邊個果陣,妢|睇到.
就由十仔負責啦.

kch係內奸定係卧底呢....

我要打十個 2005-08-11 21:53
下面是引用超迪仔於2005-08-11 21:16發表的:
咁多人唔知既咩!?

我黎左甘耐都唔知

有時d野...唉 2005-08-11 21:55
下面是引用pwwyk於2005-08-11 21:50發表的:
上位賽果邊唔可以由kch負責丫...我地討論出邊個果陣,妢|睇到.
就由十仔負責啦.

咁睇起我

我信「薑越老越辣」呢個道理多過「青出於藍」喎~

迪神 2005-08-11 21:58
下面是引用horance於2005-08-11 21:52發表的:
kch係內奸定係卧底呢....

無間道?

pwwyk 2005-08-11 22:00
只是提議...

有時d野...唉 2005-08-11 22:01
依..唔係喎..照良牙所說..

kch可以兩邊走....咁咪兩邊都................

不如定kch無得參賽...打19場算啦...

萬一有一場kch vs kch..咁就好笑

你班友cher夠未 2005-08-11 22:01
就由十仔負責啦.

我都覺得自已不適宜做負責人...
但係上位賽同名家賽既討論我都o弟到wor~
難道唔比我出聲....好無引架bo==

你班友cher夠未 2005-08-11 22:02
下面是引用十號球王於2005-08-11 22:01發表的:
依..唔係喎..照良牙所說..
kch可以兩邊走....咁咪兩邊都................
不如定kch無得參賽...打19場算啦...[表情]
.......

呢個一定啦

賀雲斯 2005-08-11 22:06
都叫你讓個位俾hkg架喇XDDDDDDDDDDD

查看完整版本: [-- 金榜-上位對抗賽!!金榜 19 : 12 上位(打和:6,總入球69 : 54,金榜贏左lo) --] [-- top --]