查看完整版本: [-- [秒經] UE 補邊個好 ? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> [秒經] UE 補邊個好 ? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

Mr-Brian 2009-08-19 23:16

[秒經] UE 補邊個好 ?

P.Chan d同學補話有用,但係上佢堂要不停抄,未必聽到佢講野
joseph 我有d同學有補,佢地都話ok,但係我好驚比佢炳
amanda 有冇好友補過有information ?

我諗到改咩名鳥 2009-08-19 23:24
P.Chan 啦
抄黎真係有用o既

tl9189 2009-08-19 23:40
amanda 好似有分補C class 同 補E class...
入到補C class 既話...都值得補既
入唔到既話...教d 野都幾廢...

資料來源:係我以前d 同學補過~

樂仔 2009-08-19 23:53
P chan

Ajax 2009-08-20 00:16
我地學校黎講..........
我地呢屆理科多人補AMANDA
文科冇咩人補習..

多數師兄師姐都推薦我地補CALVIN SUN..話UE好有用...

我補過幾個月...的確唔錯...但我懶....冇咩溫...成績冇咩進步SO放棄左了

莊尼伊雲斯 2009-08-20 00:45
引用第1樓諗唔到改咩名好2009-08-19 23:24發表的“”:
P.Chan 啦 [表情]
抄黎真係有用o既

同意
同埋可以堂堂交文..幾鐘意

莊尼伊雲斯 2009-08-20 00:46
引用第2樓tl91892009-08-19 23:40發表的“”:
amanda 好似有分補C class 同 補E class...
入到補C class 既話...都值得補既
入唔到既話...教d 野都幾廢...
資料來源:係我以前d 同學補過~

補E教D野真係幾淺下....真係冇乜用
就算我英文麻麻都係咁覺得

菲爾鐘斯 2009-08-20 00:50
我補過p chan
我覺得ok wor

隨風 2009-08-20 16:22
pchan

PonG 2009-08-20 18:35
Pchan 啱d 英文有番咁上下ge 人讀

至於補底我就唔知邊個好了

Unbeliverpool 2009-08-20 18:40
CALVIN SUN

i believe

g3rMan 2009-08-20 22:21
引用第0樓MrViDicZ2009-08-19 23:16發表的“[秒經] UE 補邊個好 ?”:
P.Chan d同學補話有用,但係上佢堂要不停抄,未必聽到佢講野
joseph 我有d同學有補,佢地都話ok,但係我好驚比佢炳
amanda 有冇好友補過有information ?

joseph ok既, 不過佢成日overrun, 我8pm上堂, 成11pm先走得
同埋佢無啦啦發癲炳人...痴線ga

路飛 2009-08-20 22:49
引用第11樓g3rMan2009-08-20 22:21發表的“”:
joseph ok既, 不過佢成日overrun, 我8pm上堂, 成11pm先走得
同埋佢無啦啦發癲炳人...痴線ga [表情]

炳人

傲濤 2009-08-20 22:50
我補緊alan chan
我覺得ok(我第一次補英文,所以同唔到其他名師作比較)

Mr-Brian 2009-08-20 22:54
引用第11樓g3rMan2009-08-20 22:21發表的“”:
同埋佢無啦啦發癲炳人...痴線ga [表情]

Overrun 唔好咩

g3rMan 2009-08-20 23:03
引用第12樓路飛2009-08-20 22:49發表的“”:
炳人 [表情]

d staff 俾佢鬧到走晒...
禾補左2年d staff唔同晒

g3rMan 2009-08-20 23:05
引用第14樓MrViDicZ2009-08-20 22:54發表的“”:
Overrun 唔好咩 [表情]

至弊既係你上8 pm...起碼8:30-9pm先上堂, 仲要排響樓梯度等...熱到hihi

godkiu 2009-08-20 23:52
P CHAN我覺得唔錯喎

不過如果你唔鍾意不停咁抄野就真係唔好補佢

同埋如果英文個底有番咁上下先吸收得好D

鮮吊甬仔 2009-08-21 20:57
F.Shum
聽桶少講唔錯 尢其practical skills

你班友cher夠未 2009-08-21 22:57
引用第18樓Skyline_R342009-08-21 20:57發表的“”:
F.Shum
聽桶少講唔錯 尢其practical skills

好曲...

Playboy_Pires 2009-08-21 23:12
引用第16樓g3rMan2009-08-20 23:05發表的“”:
至弊既係你上8 pm...起碼8:30-9pm先上堂, 仲要排響樓梯度等...熱到hihi [表情]

我都試過,真是好熱
但佢算係最平果個!

Mr-Brian 2009-08-22 00:55
引用第20樓Playboy_Pires2009-08-21 23:12發表的“”:
我都試過,真是好熱
但佢算係最平果個!

講真,呢d$ 都係差少少,最緊要係幫唔幫到手

Desmond 2009-08-24 18:01
經過CE之後....發覺補P.CHEN d fd好多都比預期差什至差過我
嚇怕左我..

本身補開koten......拎level3..
唔知仲有邊d導師好呢??

antonia好唔好??佢好掂咁喎

麥精 2009-08-24 18:02
我補緊british council

YIN 2009-08-24 18:44
補amanda,ce補佢都還可以,只係我自己考得差

麥精 2009-08-24 18:45
引用第24樓YIN2009-08-24 18:44發表的“”:
補amanda,ce補佢都還可以,只係我自己考得差 [表情]

amanda 我淨係補左intensive咋

其實唔係特別有用

YIN 2009-08-24 18:48
引用第25樓麥精2009-08-24 18:45發表的“”:
amanda 我淨係補左intensive咋 [表情]
其實唔係特別有用 [表情]

教作文就ok既,但果d reading skill明就好易明,但考試無幾多次用到

Ajax 2009-08-24 18:49
CALVIN SUN LA.....冇騙你地...真係掂的

A.Nok 2009-08-24 19:11
calvin sun 已報

sheva 2009-08-24 19:40
calvin sun notes 買ed.......

yanyan 2009-08-24 21:00
引用第22樓Long_WFU2009-08-24 18:01發表的“”:
經過CE之後....發覺補P.CHEN d fd好多都比預期差什至差過我 [表情]
嚇怕左我..
本身補開koten......拎level3..
唔知仲有邊d導師好呢??
.......

antonia係乜水

查看完整版本: [-- [秒經] UE 補邊個好 ? --] [-- top --]