查看完整版本: [-- 有冇人有自學美式會計既網站呀? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> 有冇人有自學美式會計既網站呀? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

笨M 2009-11-04 14:52

有冇人有自學美式會計既網站呀?

如題

同埋有冇好友可以教下我=口=

朗尼 2009-11-04 15:00
引用第0樓笨M2009-11-04 14:52發表的“有冇人有自學美式會計既網站呀?”:
如題
同埋有冇好友可以教下我=口=

咩叫「美式會計既網站」?

笨M 2009-11-04 15:06
引用第1樓任天痕2009-11-04 15:00發表的“”:
咩叫「美式會計既網站」?

我ive學緊會計....但係唔係好似會考果d咁係英式既會計....而係美式...但係我之前又未學過會計....

一學之下發覺好多野都唔識= =

我諗到改咩名鳥 2009-11-04 16:02
去圖書館搵

btw...又會學us standard 咁得意

g3rMan 2009-11-04 17:59
i also study acct in ive
你邊間ive???

笨M 2009-11-05 01:53
引用第4樓g3rMan2009-11-04 17:59發表的“”:
i also study acct in ive [表情]
你邊間ive??? [表情]

cw

笨M 2009-11-05 01:54
引用第3樓諗唔到改咩名好2009-11-04 16:02發表的“”:
去圖書館搵 [表情]
btw...又會學us standard 咁得意

星期5就考= =

下..d老師話出邊做野都係用美式多

佢話讀u都係...

Unbeliverpool 2009-11-05 01:59
我而家讀緊poly hd 要讀既a/c 都係用美式..仲要係個美國佬教

笨M 2009-11-05 02:52
引用第7樓Unbeliverpool2009-11-05 01:59發表的“”:
我而家讀緊poly hd 要讀既a/c 都係用美式..仲要係個美國佬教 [表情]

我要學識呀= =

PonG 2009-11-06 16:29
上到大學D ACCOUNT COURSE 都係美式多

MIKE*細 2009-11-12 14:49
咩係美式呀?

你係唔係講緊GAAP呀?

查看完整版本: [-- 有冇人有自學美式會計既網站呀? --] [-- top --]