查看完整版本: [-- 臨急臨忙Jupas選科討論區 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> 臨急臨忙Jupas選科討論區 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

隨風 2009-11-20 00:03

臨急臨忙Jupas選科討論區

Jupas deadline臨近

有咩問題都可以係呢度大家討論下

路飛 2009-11-20 00:06
其實理大d high dip易唔易函接番學士學位?

隨風 2009-11-20 00:11
引用第1樓路飛2009-11-20 00:06發表的“”:

我都想問呢個問題
我自己都有填Poly Hotel Man HD 聽日會番學校問下阿sir

yanyan 2009-11-20 00:21
引用第1樓路飛2009-11-20 00:06發表的“”:

HD App Phy 好似銜接率都幾高

yanyan 2009-11-20 00:23
都幾臨急臨忙
anyway...幫到o既盡幫啦

路飛 2009-11-20 00:25
引用第3樓yanyan2009-11-20 00:21發表的“”:
HD App Phy 好似銜接率都幾高 [表情]

我剩係ce有讀phy al轉佐文科 應該讀唔到

有無精選水泡科推介

yanyan 2009-11-20 00:31
引用第5樓路飛2009-11-20 00:25發表的“”:
我剩係ce有讀phy al轉佐文科 應該讀唔到 [表情]
有無精選水泡科推介 [表情]

ce maths 有 c 的話可以諗下CS個d
或者係 city 個d engine

路飛 2009-11-20 00:36
引用第6樓yanyan2009-11-20 00:31發表的“”:
ce maths 有 c 的話可以諗下CS個d [表情]
或者係 city 個d engine [表情]

果d好多都要讀phy/pure maths   好采有讀m&s都揀到d

豬脾 2009-11-20 17:19

vdick 2009-11-20 23:13
引用第3樓yanyan2009-11-20 00:21發表的“”:
HD App Phy 好似銜接率都幾高 [表情]

讀緊

傲濤 2009-11-21 00:25
我一科都未塡
如何面對

隨風 2009-11-21 00:57
我今日番學校問阿sir
佢話其實HD大學銜接率好可能比AD更低

Ajax 2009-11-21 11:48
有冇辦法知AD/HD升U率?(EVERY SUBJECT)= =

隨風 2009-11-21 12:06
引用第12樓Ajax2009-11-21 11:48發表的“”:
有冇辦法知AD/HD升U率?(EVERY SUBJECT)= =

應該都幾難搵到下

同埋就算搵到都唔知係咪真 一陣佢計埋海外升學個d野 個數據都冇咩意義

查看完整版本: [-- 臨急臨忙Jupas選科討論區 --] [-- top --]