查看完整版本: [-- 強隊不勝基金 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【足智多謀】 -> 強隊不勝基金 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

jimmy 2010-06-10 16:58

強隊不勝基金

好簡單,顧名思議係買強隊不勝
8組8支種籽隊買8條3x1讓球主客和對家
只要有支強隊失準就有錢贏--GO

基金8000

球賽編號 對賽隊伍
(主隊 對 客隊) 選擇 賠率 成功
過關 刪除
星期五 2 烏拉圭 [+1] 對 法國 [-1] 主 1.75  
星期四 3 法國 [-1] 對 墨西哥 [+1] 客 1.80  
星期二 5 南非 [+1] 對 法國 [-1] 主 2.00  

總注數 每注金額 總投注金額 勝出注數 派彩 淨回報
1 $1,000 $1,000 1 $6,300 $5,300

jimmy 2010-06-10 16:59
已輸

球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期六 3 阿根廷 [-1] 對 尼日利亞 [+1] 客 2.90  
星期四 1 阿根廷 [-1] 對 南韓 [+1] 客 3.25  
星期二 7 希臘 [+1] 對 阿根廷 [-1] 主 2.60  

1 $1,000 $1,000 1 $24,505 $23,505

jimmy 2010-06-10 17:00
已輸

球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期六 4 英格蘭 [-1] 對 美國 [+1] 客 2.70  
星期五 5 英格蘭 [-1] 對 阿爾及利亞 [+1] 客 3.90  
星期三 5 斯洛文尼亞 [+1] 對 英格蘭 [-1] 主 3.00  

1 $1,000 $1,000 1 $31,590 $30,590

jimmy 2010-06-10 17:01
已輸

球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期日 4 德國 [-1] 對 澳洲 [+1] 客 2.45  
星期五 3 德國 [-1] 對 塞爾維亞 [+1] 客 2.00  
星期三 7 加納 [+1] 對 德國 [-1] 主 2.20  

1 $1,000 $1,000 1 $10,780 $9,780

jimmy 2010-06-10 17:02
已輸

球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期一 1 荷蘭 [-1] 對 丹麥 [+1] 客 2.40  
星期六 5 荷蘭 [-1] 對 日本 [+1] 客 3.15  
星期四 6 喀麥隆 [+1] 對 荷蘭 [-1] 主 2.20  

1 $1,000 $1,000 1 $16,632 $15,632

jimmy 2010-06-10 17:03
球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期一 3 意大利 [-1] 對 巴拉圭 [+1] 客 1.85  
星期日 6 意大利 [-1] 對 新西蘭 [+1] 客 5.50  
星期四 4 斯洛伐克 [+1] 對 意大利 [-1] 主 2.50  

1 $1,000 $1,000 1 $25,437.5 $24,437.5

jimmy 2010-06-10 17:04
已輸
球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期二 4 巴西 [-2] 對 北韓 [+2] 客 2.75  
星期日 7 巴西 [-1] 對 科特迪瓦 [+1] 客 2.40  
星期五 6 葡萄牙 [+1] 對 巴西 [-1] 主 1.88  

1 $1,000 $1,000 1 $12,408 $11,408

jimmy 2010-06-10 17:04
已輸
球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期三 3 西班牙 [-1] 對 瑞士 [+1] 客 3.45  
星期一 6 西班牙 [-1] 對 洪都拉斯 [+1] 客 4.70  
星期五 8 智利 [+1] 對 西班牙 [-1] 主 2.55  

1 $1,000 $1,000 1 $41,348.3 $40,348.3

jimmy 2010-06-10 17:06
唔知今界有邊支強隊失準呢

OldSosad 2010-06-10 17:19
你咁樣買法

好搏喎

強隊失準都冇咁易失曬三場

最大機會都係法國 , 但賺既唔多

你班友cher夠未 2010-06-10 17:23
其實邊使咁煩,你買哂馬會所有賽事+1咪得,邊度使等世界杯

jimmy 2010-06-10 17:24
引用第9樓OldSosad2010-06-10 17:19發表的“”:
你咁樣買法
好搏喎 [表情] [表情] [表情]
強隊失準都冇咁易失曬三場
.......

如果只出法國既話,要蝕錢

OldSosad 2010-06-10 17:25
引用第11樓jimmy2010-06-10 17:24發表的“”:
如果只出法國既話,要蝕錢 [表情]

中到一條都偷笑啦下話

除左法國 , 我唔見得邊隊大機會三場失拖

jimmy 2010-06-10 17:27
引用第12樓OldSosad2010-06-10 17:25發表的“”:
中到一條都偷笑啦下話 [表情] [表情] [表情]
除左法國 , 我唔見得邊隊大機會三場失拖 [表情]

98年法國拎冠軍,有邊個知道02年法國三戰不勝出局

科高蘭尼紐約人 2010-06-10 17:27
除左法國可能性比較大D外,我真係睇唔到邊隊強隊會一場不勝啦............

科高蘭尼紐約人 2010-06-10 17:28
呀,有一個可能性,巴西唔駛3場不勝,只要對葡科不勝,對北韓小勝一粒,占美仔依然過過關

你班友cher夠未 2010-06-10 17:29
原來你買過關...仲要3x1

邊有咁好路比你捉啊

jimmy 2010-06-10 17:31
引用第16樓你班友cher夠未2010-06-10 17:29發表的“”:
原來你買過關...仲要3x1 [表情] [表情] [表情] [表情]
邊有咁好路比你捉啊 [表情] [表情] [表情]

試下o者,唔得既咪算囉

yanyan 2010-06-10 18:36
咁冒險

可可粉 2010-06-10 18:39
除左法國個條有d機...其他都

Valencia25 2010-06-10 19:31
引用第13樓jimmy2010-06-10 17:27發表的“”:
98年法國拎冠軍,有邊個知道02年法國三戰不勝出局 [表情]

意大利 會win唔到新西蘭

senal 2010-06-12 13:39
星期五 2 烏拉圭 [+1] 對 法國 [-1] 主 1.75  

jimmy 2010-06-12 18:18
引用第21樓arsenal2010-06-12 13:39發表的“”:
中 [表情]

希望中埋其它2場

OldSosad 2010-06-12 18:18
引用第22樓jimmy2010-06-12 18:18發表的“”:
希望中埋其它2場 [表情]

有機

jimmy 2010-06-12 18:20
引用第23樓OldSosad2010-06-12 18:18發表的“”:
有機 [表情]

剩係中法國要蝕錢

OldSosad 2010-06-13 12:45
唔通係英格蘭?

jimmy 2010-06-15 15:54
暫時6隊有3隊過左頭關

yanyan 2010-06-15 20:27
引用第26樓jimmy2010-06-15 15:54發表的“”:
暫時6隊有3隊過左頭關 [表情]

YIN 2010-06-15 20:45
我鍾意呢套買法,正,占美

可惜我自己無哂本錢

jimmy 2010-06-16 14:10
引用第28樓YIN2010-06-15 20:45發表的“”:
我鍾意呢套買法,正,占美 [表情] [表情] [表情]
可惜我自己無哂本錢 [表情] [表情] [表情]

7條飛有4條過左頭關

科高蘭尼紐約人 2010-06-16 18:05
巴西有機會啊

Valencia25 2010-06-16 18:17
七隊暫中四隊

OldSosad 2010-06-16 20:30
巴西有機 , 哈哈

PonG 2010-06-17 00:08
依邊屈機

OldSosad 2010-06-17 00:11
西班牙又中

jimmy 2010-06-17 00:29
8中5週時有,希望可以過到3關啦

國球旗 2010-06-17 00:30
引用第35樓jimmy2010-06-17 00:29發表的“”:
8中5週時有,希望可以過到3關啦 [表情]

jimmy 仔

科高蘭尼紐約人 2010-06-17 00:31
西班牙都中真係勁

迪基亞 2010-06-17 00:33
引用第35樓jimmy2010-06-17 00:29發表的“”:
8中5週時有,希望可以過到3關啦 [表情]

屈機

你班友cher夠未 2010-06-17 00:33
西班牙其實好危啦 對智利都仲有d機

對洪都拉斯都贏唔到????

OldSosad 2010-06-17 00:47
引用第39樓你班友cher夠未2010-06-17 00:33發表的“”:
西班牙其實好危啦 [表情] 對智利都仲有d機
對洪都拉斯都贏唔到???? [表情] [表情] [表情]

基本上咪又係得法國有機會中到

senal 2010-06-18 04:08
星期四 3 法國 [-1] 對 墨西哥 [+1] 客 1.80

國球旗 2010-06-18 04:09
引用第41樓arsenal2010-06-18 04:08發表的“”:
星期四 3 法國 [-1] 對 墨西哥 [+1] 客 1.80 [表情]

引用第24樓jimmy2010-06-12 18:20發表的“”:

剩係中法國要蝕錢 [表情]

jimmy 2010-06-18 08:22
法國係第一隊嗎

OldSosad 2010-06-19 04:25
掂了

英格蘭

你班友cher夠未 2010-06-19 04:27
你應該買和波基金,英格蘭果組6x63和波

好分好多

jimmy 2010-06-19 11:32
英格蘭又過兩關了

BVEsun 2010-06-19 12:27
引用第46樓jimmy2010-06-19 11:32發表的“”:
英格蘭又過兩關了 [表情]

最後一關斷硬

senal 2010-06-19 14:41
球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
星期六 4 英格蘭 [-1] 對 美國 [+1] 客 2.70
星期五 5 英格蘭 [-1] 對 阿爾及利亞 [+1] 客 3.90
星期三 5 斯洛文尼亞 [+1] 對 英格蘭 [-1] 主 3.00

1 $1,000 $1,000 1 $31,590 $30,590

jimmy 2010-06-19 16:07
引用第48樓arsenal2010-06-19 14:41發表的“”:
球賽編號 對賽隊伍
過關 刪除
.......

查看完整版本: [-- 強隊不勝基金 --] [-- top --]