查看完整版本: [-- 科高世盃夢 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【足智多謀】 -> 科高世盃夢 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 9 total )

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:34

科高世盃夢

您好,4年一度的世盃來臨,科高推波復出了!!

今次跟以往一樣,都係講真銀投注,但不只是讓球,不過只記錄我的推介
而我亦會著重研究首名入球,睇波過下癮咁

希望大家多多支持,討論討論

投注記錄
總投注:2380
總派彩:2949.6
賺/蝕:+569.6

6月11日賽事:投注=310 派彩=582 +272
6月12日賽事:投注=900 派彩=953 +53
6月13日賽事:投注=540 派彩=558 +18
6月14日賽事:投注=630 派彩=856.6 +226.6

讓球投注

首名入球投注記錄:
投注次數:9
的中次數:5
投注金額:820
派彩:995
多謝球星:舒巴拉拿、軒斯、高倫、本田圭佑

主客和 2x1 @ 20
星期五 1   南非 對 墨西哥   和   3.00    
星期五 2   烏拉圭 對 法國   和   3.10   派186
主客和 2x1 @ 10
星期五 2   烏拉圭 對 法國   主   3.50
首名入球
星期五 1   南非 對 墨西哥
105 舒巴拉拿
104 派拿 @ 10
201 卡路士韋拿
202 查維亞靴南迪斯 @ 30   派140

首名入球
星期五 2   世盃   烏拉圭 對 法國
110 艾華路費南迪斯 15.00
00 無首名入球 7.50
213 杜拿蘭 29.00 @ 10
208 哥古夫 9.00 @ 20
101 科蘭 5.50 @ 50   派75

半場主客和
星期五 2 烏拉圭 對 法國   和 1.9 @ 50   派95

讓球主客和
星期五 2 烏拉圭 對 法國   主 1.72 @ 50   派86

球 @ 300
星期六 2   南韓 對 希臘   [0 / +0.5] 主 1.66   派498

波膽過關 3x7 @ 10
星期六 2   南韓 對 希臘 2:0 (9.5)
星期六 3   阿根廷 對 尼日利亞 2:0 (6)
星期六 4   英格蘭 對 美國 2:0 (6)   派95

混合 3x1 @ 50
讓球主客和   星期六 2   南韓 [+1] 對 希臘 [-1]   主   1.45      
主客和   星期六 3   阿根廷 對 尼日利亞   主   1.35      
主客和   星期六 4   英格蘭 對 美國   主   1.38

首名入球
星期六 2   南韓 對 希臘
103 朴主永
106 寄誠庸
108 李青龍
00 無首名入球 @ 10
105 朴智星 @ 30

首名入球
星期六 3 阿根廷 (主) 對 尼日利亞
107 巴勒莫 7.00
110 華朗 13.00
115 軒斯 34.00 @ 10
103 泰維斯 4.75 @ 50   派350

讓球主客和 @ 150
星期六 3   阿根廷 [-1] 對 尼日利亞 [+1]   主   1.90  

讓球主客和 2x1 @ 40  
星期六 3   阿根廷 [-1] 對 尼日利亞 [+1]   主   1.90  
星期六 4   英格蘭 [-1] 對 美國 [+1]   主   2.15

波膽
星期六 3   阿根廷 [-1] 對 尼日利亞
3:0 (7.5) 3:1 (9) 4:0 (18) 4:1 (18) 各10元

首名入球
星期六 4   世盃 英格蘭 對 美國
113 格連莊臣 21.00
203 艾臣布度 13.00
206 芬特尼 17.00 @ 10
105 林柏特 6.50 @ 20
101 朗尼 3.25 @ 50     派10

主客和 3x1 @ 40
星期日 2 阿爾及利亞 對 斯洛文尼亞 客 1.95
星期日 3 塞爾維亞 對 加納 主 2.00
星期日 4 德國 對 澳洲 主 1.45

主客和 @ 80
星期日 2 阿爾及利亞 對 斯洛文尼亞 客 1.95   派156

首名入球
星期日 2 阿爾及利亞 對 斯洛文尼亞
210 高倫 13.0
108 卡迪亞 21.0
00 無首名入球 7.50 @ 20
201 路華高域 5.0 @ 50   派260

主客和
星期日 3   塞爾維亞 對 加納   主   1.90   @ 120

首名入球
星期日 4 德國 對 澳洲
202 卡希爾 11.00 @ 10
113 拿姆 23.00 @ 20
107 奧斯爾 8.50
109 舒韋恩史迪加 9.00 @ 30

主客和
星期日 4 德國 對 澳洲 主 1.42 @ 100     派142

主客和 @ 100
星期一 1 荷蘭 對 丹麥 主 1.42   派142

半場主客和 @ 40
星期一 1 荷蘭 對 丹麥 主 1.95

入球大細 @ 40
星期一 1 荷蘭 對 丹麥 大 1.95

讓球主客和 @ 40
星期一 1 荷蘭 對 丹麥 主 2.20   派88

首名入球
星期一 1 荷蘭 對 丹麥
107 史奈達 7.50 @ 10
106 雲達華治 7.50 @ 30
101 尹佩斯 3.25 @ 50

星期一 2   日本 [0 / +0.5] 對 喀麥隆 [0 / -0.5]   主   2.03 @ 220   派446.6

首名入球
星期一 2   日本 對 喀麥隆
111 阿部勇樹 @ 10
106 本田圭佑
108 遠藤保仁
202 韋保 @ 20
113 田中鬥莉王 @ 30   派180

混合 2x1 @ 50
讓球主客和 星期二 2 新西蘭 [+1] 對 斯洛伐克 [-1] 客 2.10
主客和 星期二 3 科特迪瓦 對 葡萄牙 客 2.05

讓球主客和 @ 100
星期二 2 新西蘭 [+1] 對 斯洛伐克 [-1] 客 2.10

讓球
星期二 3 科特迪瓦 [0 / +0.5] 對 葡萄牙 [0 / -0.5] 客 1.89 @ 200

星期二 2   新西蘭 (主) 對 斯洛伐克
101 史美斯 10.00
113 賴恩尼爾遜 40.00
214 史卡迪爾 23.00
00 無首名入球 8.50 @ 10
201 施斯達克 4.75
204 咸錫 5.50 @ 30

首名入球 2x1 @ 10
星期二 2   新西蘭 (主) 對 斯洛伐克
201 施斯達克 4.75
204 咸錫 5.50
星期二 3   科特迪瓦 (主) 對 葡萄牙
201 基斯坦奴朗拿度 4.50
206 魯爾梅利斯 15.00

星期二 3   科特迪瓦 (主) 對 葡萄牙
201 基斯坦奴朗拿度 4.50 @ 60
206 魯爾梅利斯 15.00 @ 30

首名入球
星期二 4   世盃 巴西 (主) 對 北韓
202 洪映早 19.00
204 崔金哲 21.00
220 客 其他 13.00 @ 10
105 卡卡 5.00 @ 20
201 鄭大世 14.00
102 羅賓奴 3.75 @ 30

主客和
和 8.00
客 23.00 @ 10

第一隊入球
星期二 4   世盃 巴西 (主) 對 北韓 客 7.25 @ 10

波膽
2:0 (5.5)、2:1 (11)、3:0 (5)、3:1 (12)、2:2 (35) @ 10

FatFox 2010-06-11 13:35
真銀投注

希望你有大斬獲

JHELSEA 2010-06-11 13:37
期待科高兄既首名入球心水

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:38
今日開鑼啦,大家點睇???
其實我覺得呢2場波都唔易賭

南非vs墨西哥~~睇熱身賽,墨軍攻力不俗,但守力成疑
不過萬料不到佢會熱過主場既南非,值搏度就大減了........呢場看看算吧

至於烏拉圭vs法國~~法國真係唔勁,加上我情感上偏向烏圭,我會投注佢+1
不過法國就算攻力差都好,但始終有三根釘,是有能力贏波的,故只宜小注+1

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:38
引用第3樓FatFox2010-06-11 13:35發表的“”:
真銀投注 [表情]
希望你有大斬獲 [表情]

其實唔輸已經滿足了

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:39
引用第4樓JHELSEA2010-06-11 13:37發表的“”:
期待科高兄既首名入球心水 [表情]

多謝支持
得閒比d意見

JHELSEA 2010-06-11 13:41
引用第5樓科高2010-06-11 13:38發表的“”:
今日開鑼啦,大家點睇???
其實我覺得呢2場波都唔易賭
南非vs墨西哥~~睇熱身賽,墨軍攻力不俗,但守力成疑
不過萬料不到佢會熱過主場既南非,值搏度就大減了........呢場看看算吧
.......

真金白銀買左墨西哥贏

睇墨西哥d友賽真係打得幾好...

不過南非主場真係一大隱憂,所以都只係買左$30only...

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:41
引用第8樓JHELSEA2010-06-11 13:41發表的“”:
真金白銀買左墨西哥贏
睇墨西哥d友賽真係打得幾好...
.......

買少少睇定d,做法非常好

FatFox 2010-06-11 13:44
引用第6樓科高2010-06-11 13:38發表的“”:
其實唔輸已經滿足了 [表情]

最緊要係記住,只用多餘的錢去賭,就算輸都唔傷

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:44
引用第10樓FatFox2010-06-11 13:44發表的“”:
最緊要係記住,只用多餘的錢去賭,就算輸都唔傷 [表情]

係既

朗尼 2010-06-11 13:46
贏多的。

煙花 2010-06-11 13:46
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:50
引用第12樓任天痕2010-06-11 13:46發表的“”:
贏多的。

任兄

好耐無見,大家一齊win多d

senal 2010-06-11 13:51
GOOD LUCK

朗尼 2010-06-11 13:52
引用第14樓科高2010-06-11 13:50發表的“”:
任兄 [表情] [表情]
好耐無見,大家一齊win多d [表情] [表情]

世界盃,我唔係好識賭。

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:58
引用第15樓arsenal2010-06-11 13:51發表的“”:
GOOD LUCK [表情]

謝謝

我見您都買左烏圭,今晚一齊開門紅吧

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 13:58
引用第16樓任天痕2010-06-11 13:52發表的“”:
世界盃,我唔係好識賭。

搵日出來食飯吧

senal 2010-06-11 13:59
引用第17樓科高2010-06-11 13:58發表的“”:
謝謝 [表情] [表情]
我見您都買左烏圭,今晚一齊開門紅吧 [表情] [表情]

反法國

JHELSEA 2010-06-11 13:59
引用第19樓arsenal2010-06-11 13:59發表的“”:
反法國 [表情]

反法國

我都買左

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 14:04
引用第19樓arsenal2010-06-11 13:59發表的“”:
反法國 [表情]

雖然艾拉做隊長,令我減低厭惡感,但法國是要反的

klinsmannabc 2010-06-11 14:31
我世盃都會小注下,今晚應該買少少南非

reve 2010-06-11 14:34
支持~

我今晚買佐南非…

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 14:35
引用第22樓klinsmannabc2010-06-11 14:31發表的“”:
我世盃都會小注下,今晚應該買少少南非 [表情]

加油

MatthewB 2010-06-11 14:39
i bet a tie.....

anyway, support forco

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 14:41
第一日首輪下注:
主客和 2x1 @ 20
星期五 2   烏拉圭 對 法國   和   3.10
主客和 2x1 @ 10
星期五 2   烏拉圭 對 法國   主   3.50

首名入球
星期五 1   南非 對 墨西哥  
105 舒巴拉拿
104 派拿 @ 10
201 卡路士韋拿
202 查維亞靴南迪斯 @ 30

迪基亞 2010-06-11 15:38
科高兄

頭兩場都心水和

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 19:05
引用第27樓KEO2010-06-11 15:38發表的“”:
科高兄 [表情] [表情]
頭兩場都心水和 [表情]

基本上係

墨西哥攻力好似稍勝於南非,但南非比較平均且有主場之利,搏和

至於第二場,法國人強無疑係較烏圭佔優,但始終法國攻力成疑
我會捧烏圭+1,不過又唔係咁易win,所以和就最好

不過我都買多左10元南非和x烏圭win

eve_lbl85 2010-06-11 19:23
法国好像内讧,Anelka和Ribery互不传球

YIN 2010-06-11 19:23
心水同我差唔多

支持科高兄 旗開得勝

劍孤行 2010-06-11 20:02
我喜歡買小組首名

小組首名6x1
荷蘭
阿根廷
德國
巴拉圭
巴西
西班牙

神射手
韋拿   8.5
雲佩斯 14

希古恩都想買

科高蘭尼紐約人 2010-06-11 23:37
旗開得勝,中舒巴拉拉首名

劍孤行 2010-06-12 00:03
引用第32樓科高2010-06-11 23:37發表的“”:
旗開得勝,中舒巴拉拉首名 [表情] [表情] [表情]

原本卡路士韋拿,不過都中啦

Rave 2010-06-12 00:04
引用第32樓科高2010-06-11 23:37發表的“”:

叻仔~~~

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:05
引用第33樓劍孤行2010-06-12 00:03發表的“”:
原本卡路士韋拿,不過都中啦

我頭先未返到家呀,您指原本佢有個詐糊?定咩?
不過如果韋拿可以收返180元,而家只得110元
不過過到和波係好重要的一步

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:05
引用第34樓Rave2010-06-12 00:04發表的“”:
叻仔~~~ [表情] [表情] [表情]

好波 多謝

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:06
引用第30樓YIN2010-06-11 19:23發表的“”:
心水同我差唔多 [表情] [表情] [表情]
支持科高兄 [表情] [表情] [表情] 旗開得勝 [表情] [表情] [表情]

您恭祝事成了

可可粉 2010-06-12 00:07
引用第35樓科高2010-06-12 00:05發表的“”:
我頭先未返到家呀,您指原本佢有個詐糊?定咩?
不過如果韋拿可以收返180元,而家只得110元
不過過到和波係好重要的一步 [表情]

好波

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:07
引用第31樓劍孤行2010-06-11 20:02發表的“”:
我喜歡買小組首名
小組首名6x1
荷蘭
阿根廷
.......

我都會買條過關

我覺得首名比較穩係英、阿、荷、西
其次再加入德、巴西

巴拉圭其實都好架

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:07
引用第38樓co_powder2010-06-12 00:07發表的“”:
好波 [表情]

多謝支持啊

yanyan 2010-06-12 00:09

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:10
引用第41樓yanyan2010-06-12 00:09發表的“”:
[表情] [表情] [表情]

欣欣都入來

今暈唔中都對唔住大家了

劍孤行 2010-06-12 00:10
引用第39樓科高2010-06-12 00:07發表的“”:
我都會買條過關
我覺得首名比較穩係英、阿、荷、西
其次再加入德、巴西
.......

好想買烏拉圭首名,不過又覺太變數

PonG 2010-06-12 00:11
依邊好強

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:12
引用第43樓劍孤行2010-06-12 00:10發表的“”:
好想買烏拉圭首名,不過又覺太變數

我買佢同伐克對碰首次名

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:12
引用第44樓pongpong1232010-06-12 00:11發表的“”:
依邊好強 [表情]

希望唔好虎頭蛇尾

PonG 2010-06-12 00:13
引用第46樓科高2010-06-12 00:12發表的“”:
希望唔好虎頭蛇尾 [表情]

陣間買咩  

yanyan 2010-06-12 00:15
引用第42樓科高2010-06-12 00:10發表的“”:
欣欣都入來 [表情] [表情] [表情]
今暈唔中都對唔住大家了

下次要多多參考科高神的預測

科高蘭尼紐約人 2010-06-12 00:15
引用第47樓pongpong1232010-06-12 00:13發表的“”:
陣間買咩   [表情]

其實陣間信心都不太大
正如我之前所說,法國係欠缺鋒力,仲有內部問題
但論人腳,佢地又唔會輸比烏拉圭
不過既然有+1買,我都會買烏圭

但其實可能半場和、細仲好買

查看完整版本: [-- 科高世盃夢 --] [-- top --]