查看完整版本: [-- [21/1]Anne Hathaway(安妮夏菲維)演貓女 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【娛樂新聞】 -> [21/1]Anne Hathaway(安妮夏菲維)演貓女 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

智者 2011-01-23 16:37

[21/1]Anne Hathaway(安妮夏菲維)演貓女

http://hk.news.yahoo.com/article/110120/4/mbvx.html

安妮夏菲維演貓女

【明報專訊】《蝙蝠俠:黑夜之神》導演基斯杜化路蘭(Christopher Nolan)將於今年5月開拍下集The Dark Knight Rises,電影公司前日正式宣布演員陣容,男主角基斯頓比爾(Christian Bale)強勢回歸之餘,今集更請來《愛情戀上癮》安妮夏菲維(Anne Hathaway)飾演貓女(Catwoman),至於《潛行凶間》男星湯赫迪(Tom Hardy)則扮演奸角災星(Bane),導演大讚安妮加盟《蝙蝠俠》定能產生化學作用,「因此非常期待她的演出」。

早前有傳導演曾邀《魔盜王》姬拉麗莉(Keira Knightley)及《通天奇兵》謝茜嘉貝兒(Jessica Biel)等先後為貓女角色試鏡,估不到最後落入安妮手中,難怪有外國傳媒表示「跌眼鏡」。新片將於2012年7月上映。

catwoman

Obadiah 2011-01-23 16:41
寧願佢做Rachel

智者 2011-01-23 16:43
引用第1樓Obadiah2011-01-23 16:41發表的“”:
寧願佢做Rachel [表情]

佢唔係瓜左啦咩

Obadiah 2011-01-23 16:50
引用第2樓智者2011-01-23 16:43發表的“”:
佢唔係瓜左啦咩 [表情]

係wor

Ajax 2011-01-23 17:24
Tom Hardy 即係Inception邊個角色

韋碧克 2011-01-23 17:44
引用第4樓Ajax2011-01-23 17:24發表的“”:
Tom Hardy 即係Inception邊個角色 [表情]

Eames

魚蛋 2011-01-23 18:54

炸炸帝 2011-02-02 01:03
Love & Other Drugs

him 2011-02-02 22:23
anne露哂點

麻凡 2011-02-02 22:41
唔覺得佢襯個角色喎.....
希望特技化妝可幫補下啦..........

鮮吊甬仔 2011-02-05 16:25
大口貓女

迪克 2012-07-23 23:41
引用第8樓him2011-02-02 22:23發表的“”:
anne露哂點 [表情]

WHERE?!?!

迪克 2012-07-23 23:42
引用第9樓麻凡2011-02-02 22:41發表的“”:
唔覺得佢襯個角色喎.....
希望特技化妝可幫補下啦.......... [表情]

睇完,都OK喎!

Chelsea 2012-07-23 23:44
引用第11樓迪克2012-07-23 23:41發表的“”:
WHERE?!?!

love and other drugs

智者 2012-07-24 15:46
引用第13樓Chelsea2012-07-23 23:44發表的“”:
love and other drugs [表情]

麻凡 2012-07-24 16:10
引用第13樓Chelsea2012-07-23 23:44發表的“”:
love and other drugs [表情]

呢套電影就好似我既screen saver咁, 部電腦一得閒冇野做就會自自然然play左出黎~~~

麻凡 2012-07-24 16:10
引用第12樓迪克2012-07-23 23:42發表的“”:
睇完,都OK喎!

真?

鬼仔 2012-07-24 23:31
好靚呀

reve 2012-07-24 23:35
引用第15樓麻凡2012-07-24 16:10發表的“”:
呢套電影就好似我既screen saver咁, 部電腦一得閒冇野做就會自自然然play左出黎~~~ [表情]

套戲除佐睇anne之外,我覺得真係幾好睇,男女主角都做得好好,溫馨sweet小品∼

麻凡 2012-07-24 23:45
引用第18樓reve2012-07-24 23:35發表的“”:
套戲除佐睇anne之外,我覺得真係幾好睇,男女主角都做得好好,溫馨sweet小品∼ [表情] [表情]

咩呀?套戲講咩架?我睇左六十幾次都唔係好知劇情,只係記得某幾個要goto 既時間…

reve 2012-07-24 23:47
引用第19樓麻凡2012-07-24 23:45發表的“”:
咩呀?套戲講咩架?我睇左六十幾次都唔係好知劇情,只係記得某幾個要goto 既時間… [表情]

跪求自cut片

查看完整版本: [-- [21/1]Anne Hathaway(安妮夏菲維)演貓女 --] [-- top --]