查看完整版本: [-- 自宮男豎指公 老竇執「細佬」 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【I Q 笑話】 -> 自宮男豎指公 老竇執「細佬」 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

HINNNS 2011-06-21 21:02

自宮男豎指公 老竇執「細佬」

自宮男豎指公 老竇執「細佬」

早上近10時,黃大仙樂富邨樂翠樓,一名34歲男子突然失常,走到住所樓上,用10吋長剪刀剪斷自己下體,然後返家。其父親發現報警,並陪兒子返回樓上現場,拾回「斷肢」。

救護員趕至將仍然清醒事主送院救治,傷者更向拍照記者,舉起姆指示意。

消息稱,有人有吸冰毒惡習,警方正調查是否吸毒肇禍。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20110621&sec_id=6996647&art_id=50022174

POST係笑話區定新聞區先岩呀

可可粉 2011-06-21 21:04
剪斷

杜菲斯 2011-06-21 21:08
high 大左

魚蛋 2011-06-21 21:11
傷者更向拍照記者,舉起姆指示意

sikingthegreat 2011-06-21 21:18
睇太多高登....

朗拿度 2011-06-21 21:24
引用第3樓魚蛋2011-06-21 21:11發表的“”:
傷者更向拍照記者,舉起姆指示意 [表情] [表情] [表情]

佢以後亦只能舉起姆指

Gabriel 2011-06-22 00:53
下....唔會失血過多架咩

朗拿度 2011-06-22 01:42
引用第6樓Gabriel2011-06-22 00:53發表的“”:
下....唔會失血過多架咩 [表情] [表情]

如果傷口細, 睇怕唔會

Kenneth128 2011-06-22 03:09
真係high大左

Chelsea 2011-06-22 03:54
佢清醒返應該會咁-->

智者 2011-06-22 05:59

JHELSEA 2011-06-22 09:35

ODIN 2011-06-22 10:10
high 左唔識痛ga???

Gabriel 2011-06-22 10:17
引用第7樓朗拿度22-06-2011 01:42發表的“”:
如果傷口細, 睇怕唔會 [表情]

用10吋長剪刀剪斷自己下體.

剪斷傷口點細.........

唔通原本size細到.............

庭... 2011-06-22 10:54
找J數??

查看完整版本: [-- 自宮男豎指公 老竇執「細佬」 --] [-- top --]