• 11173閱讀
  • 323回復

WEEK33 -- 鬼影醫務所@招兵買馬(已有推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2013-04-11
報到先~~
離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2013-04-11
偷價路斯基/費林邦/域咸
大家點排?

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2013-04-11
今晚有時間執佐一下,覺得幾ok!所以開心share∼

Fabianski
Vertonghen   Monreal   Senderos
Santi   Fellaini   Osman   Gibson   Rosicky
RVP   Giroud
0.99

rosicky個位如果傷耐就唯有最後轉返1蚊mbiwa,跟住gibson可以轉雙賽rodalega,6蚊樓下真係無麼雙賽人可以用了。。。
如果唔要giroud要walcott,咁就要食曬rosicky+mbiwa。
再等新消息∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2013-04-12
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:[表情] [表情]
今週用唔用rvp 同放唔放哂d平價人煲雙賽真係好頭痛.....[表情]  (2013-04-11 17:29) 

rvp我好大機會唔用了....
至於雙賽人.... 我可能真係唔會煲太多.... 可能7-8個算了....

之後應該仲會有雙賽, 仲可以keep少少平價人....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2013-04-12
回 sanpunk 的帖子
sanpunk:留Coutinho定remy好
利物浦而家係風流波
黎緊幾場除左雷丁呢場都幾難踢
qpr呢周難踢
其餘都好似ok[表情] [表情] [表情]  (2013-04-11 22:18) 

俾我就留remy
始終都係嗰句, qpr點都好, remy都會搏表現希望之後搵到處好人家, 而家仲要有機會就俾佢把握到, even對手強少少, 問題亦不大.
不過就會霸住個前鋒位.... 睇你點取捨喇....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2013-04-12
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:初陣
Fabianski
Monreal Sanderos Mbiwa
Carzola Fellani Rosicky Coutinho
RVP Giroud Aguero
....... (2013-04-11 22:23) 

幾好啊~~
不過萬一rosicky冇正咁點算? 照用? 定點轉?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2013-04-12
回 CataCter 的帖子
CataCter:偷價路斯基/費林邦/域咸 [表情]
大家點排?
 (2013-04-11 23:23) 

sunderland前場1 sot (90+ min), 上場 0 sot, 而打吡戰就例牌俾ameobi剋死....
俾我就唔會諗佢喇....
rosicky ok呀, 冇正都可能照用, frimpong我驚佢d分拎埋拎埋都頂唔到佢拎返黎嘅黃牌....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2013-04-12
回 reve 的帖子
reve:今晚有時間執佐一下,覺得幾ok!所以開心share∼[表情]
Fabianski
Vertonghen   Monreal   Senderos
Santi   Fellaini   Osman   Gibson   Rosicky
....... (2013-04-11 23:50) 

rodallega好似冇咩著數, 反而gibson仲可以少少雜分咁拎下....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2013-04-12
回 G-shock 的帖子
G-shock:初陣
Fabi@5.4
Monreal@7.47 Kosci@6.63 Heiting@7.36
Cazor@5.67 Fellai@13.37 @Townsend@6.39 Rosic@2.54
VPS@24.92 Remy@6.08 Giroud@12.67
....... (2013-04-11 11:10) 

townsend我忍痛放左了, 留左remy
不過你呢度得佢兩個唔係雙賽, 可能都可以keep晒~~
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2013-04-12
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:幾好啊~~
不過萬一rosicky冇正咁點算? 照用? 定點轉? (2013-04-12 00:38) 

同價既得呢件骨

E. Enoh
富咸
遷移
(在2.08買入)

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2013-04-12
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:同價既得呢件骨 [表情]
E. Enoh
富咸
....... (2013-04-12 00:54) 

有PLAN B就OK~~
都唔太差呀佢~~
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2013-04-12
醫生診症
Fabi
Debu@3.25 p.jones manolev
Caz carrick walcott fellani
Remy@6.08 rooney giroud

Remain 0.31
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2013-04-12
有成七個阿記會唔會太搏?
koscielny,fabianski,rosicky,arteta,walcott,cazorla,giroud
離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2013-04-12
回 leefish 的帖子
leefish:醫生診症[表情]
Fabi
Debu@3.25 p.jones manolev
Caz carrick walcott fellani
Remy@6.08 rooney giroud
....... (2013-04-12 01:57) 

你終於番黎
離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2013-04-12
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:sunderland前場1 sot (90+ min), 上場 0 sot, 而打吡戰就例牌俾ameobi剋死....
俾我就唔會諗佢喇....
rosicky ok呀, 冇正都可能照用, frimpong我驚佢d分拎埋拎埋都頂唔到佢拎返黎嘅黃牌.... (2013-04-12 00:40) 

諗緊轉Frimpong/Enoh, 個人睇法Rosicky 出場機會甚少, 第一場Doubtful, 加上Wilshere 復出,  Rosicky 第二場只可能出得<10分鐘..好似唔抵...