• 12199閱讀
  • 420回復

WK30 -- 鬼影醫務所 (已出推介#0, 其他註診醫生推介#1) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線kevin6543
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2013-03-16
7.92 一中場..
邊隻好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2013-03-16
回 k... 的帖子
k...:7蚊hoilett仲keep唔keep好[表情]
另外醫生點睇EKKOTTO
BENTEKE/STURRIDGE/HAZRARD選一個應該點揀?
THZ
....... (2013-03-15 21:27) 

ekotto抵玩~~
hoilett.... 對villa keep得過呀~~ 不過唔知taarabt點.... 如果出返黎又唔同晒....
benteke sturridge都有值得留低嘅理由, 所以要睇你咩價位入佢地, 同埋對佢地點睇.... 呢場黎講, benteke抵玩d, 長遠就當然係sturridge啦~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2013-03-16
回 aghbc 的帖子
aghbc:冇bale,應該入邊個tot球員??
Lennon sigurson ??. (2013-03-15 23:23) 

sigurdsson對ars對liv連番失機, 會唔會返落去bench呢....?
lennon如果冇傷的話其實幾抵玩架~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2013-03-16
回 Seefood 的帖子
Seefood:我係 輸啊那+downing+古天樂+s7+vps > $1pog +露jj+bale+r10+sturridge[表情]
但睇落好似唔多值博咁[表情] (2013-03-16 01:10) 

高追bale唔好啦掛
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2013-03-16
回 issac522 的帖子
issac522:醫生
1. kone+M Sissoko/Michu+Bramble(SUN)+Asso
2. RVP+McArthur+Carragher+ Wilkinson
點睇?邊個好D?[表情]  (2013-03-15 23:31) 

我會揀一, 不過唔會揀sissoko / michu....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2013-03-16
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:sigurdsson對ars對liv連番失機, 會唔會返落去bench呢....?
lennon如果冇傷的話其實幾抵玩架~~ (2013-03-16 01:18) 

sam 哥, 有咩推介.
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2013-03-16
回 reve 的帖子
reve:高追bale唔好啦掛 (2013-03-16 01:19) 

所以都係唔博 正間佢唔爆就中伏
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2013-03-16
忽然間諗到,曼聯人,唔用RVP唔用朗尼,咁再對落去可以用邊個呢?kagawa???
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2013-03-16
回 bbq903 的帖子
bbq903:sam 哥, 有咩推介. (2013-03-16 01:20) 

熱刺? 定成週?
未研究.... 剛返home.... 而家開始睇....
今晚夜d / 明早會post推介~~ 記得捧場
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2013-03-16
回 reve 的帖子
reve:忽然間諗到,曼聯人,唔用RVP唔用朗尼,咁再對落去可以用邊個呢?kagawa??? (2013-03-16 01:21) 

evra / rafael
應該最穩陣
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2013-03-16
sikingthegreat:熱刺? 定成週?
未研究.... 剛返home.... 而家開始睇....
今晚夜d / 明早會post推介~~ 記得捧場[表情] (2013-03-16 01:22) 

一定
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2013-03-16
sikingthegreat:evra / rafael
應該最穩陣[表情] (2013-03-16 01:26) 

我覺得會爆CS呢。。。
諗緊冷馬giggs / welbeck

今周唔用曼聯人就真係唔安樂,睇黎就算用唔到果兩支大砲,都要攬返隻墊下個底了。
你呢?用邊件??
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2013-03-16
回 reve 的帖子
reve:我覺得會爆CS呢。。。
今周唔用曼聯人就真係唔安樂,睇黎就算用唔到果兩支大砲,都要攬返隻墊下個底了。
....... (2013-03-16 01:28) 

welbeck 我都like
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2013-03-16
回 reve 的帖子

真係一個都冇....
我已經超越左del game的心態....
其實係, 我發現我連del game的level都不如....

而家返工電腦冇得上網, 睇少左好多news同評論.... 真係連del game mode都跟唔上.... 都係喺呢度同大家傾下計交流下算了....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2013-03-16
回 reve 的帖子

而家3件new 3件qpr.... 仲要唔多錢剩.... 呢幾週都唔知自己點執陣的....

想反大隊玩心水算, eg. 今週fellaini

其實man u都係抵玩, 但可能冇錢用貴人.... 或者夾硬入個carrick / cleverley當交功課算....