• 11177閱讀
  • 323回復

WEEK33 -- 鬼影醫務所@招兵買馬(已有推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2013-04-13
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
我已經冇rvp冇sagna......
最慘上禮拜出左街只偷左rosicky, 見ars冇cs就冇偷fabianski......
分分鐘就係呢1.7.........[表情]
同埋mirallas, fellaini都無啦啦各自升一蚊....[表情]
.......

跌1.7又真係難d...... 冇rvp都唔夠$$?? 搏s7???

mirallas 其實真係唔錯, at least 佢狀態真係好過rvp同肥仔, 不過moyes句few unnamed players had nigglest真係有d驚, 尤其傷患佢係高危......
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2013-04-13
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:跌1.7又真係難d[表情]...... 冇rvp都唔夠$$?? 搏s7???[表情]
mirallas 其實真係唔錯, at least 佢狀態真係好過rvp同肥仔, 不過moyes句few unnamed players had nigglest真係有d驚, 尤其傷患佢係高危...... [表情] (2013-04-13 03:36) 

原來你同我想法一樣, 都係估緊係佢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2013-04-13
doc,

偷價mirallas + ruiz / anichebe + walcott / fellaini + giroud?

離線hong1984111
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2013-04-13
vps??小豆??
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2013-04-13
法比安斯基 阿仙奴    以5.41出售 (市價7.22)

M. Yanga-Mbiwa 紐卡素    以1.58出售 (市價5.29)
拜恩斯 愛華頓    以18.84出售 (市價19.89)
哥斯尼 阿仙奴    以6.64出售 (市價6.64)

辛迪卡蘇拿 阿仙奴    以5.67出售 (市價21.14)
路斯基 阿仙奴    以2.54出售 (市價11.02)
派拿 愛華頓    遷移 (在11.64買入)
加拉高尼斯 富咸    遷移 (在5.75買入)

基奧特 阿仙奴    以12.60出售 (市價12.67)
謝雲奴 阿仙奴    以14.73出售 (市價14.96)
安歷捷比 愛華頓    以11.36出售 (市價12.78)

現有資金 3.24

醫生睇症!
ROSICKY唔似會出2場 換GIBSON好唔好啲?
同埋點睇GARAGOUNIS? 定係換CARRICK好?
謝謝

離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2013-04-13
5.74 求一人雙賽人...
差 0.01 買唔到加拉高尼斯

另問:
沙根拿+艾曼紐臣 / 哥斯尼 + 5.74人
邊樣好..
[ 此帖被CataCter在2013-04-13 10:43重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2013-04-13
差唔多了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2013-04-13
有冇人用積亞基連倫
離線marcuskkm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2013-04-13
20.32 嘅S7仲留唔留好呢求意見?唔該醫生
離線marcuskkm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2013-04-13
離線marcuskkm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2013-04-13
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2013-04-13
icemanbergkamp:咁客氣ar [表情]
今季d成績真係...[表情] , 你唔夠人我先黎凳腳la..... (2013-04-12 17:41) 

我未齊人架∼咁我預你啦。我等左同你一隊好耐。
離線marcuskkm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2013-04-13
唔好意思電話hang機出左幾次變洗板。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2013-04-13
icemanbergkamp:跌1.7又真係難d[表情]...... 冇rvp都唔夠$$?? 搏s7???[表情]
mirallas 其實真係唔錯, at least 佢狀態真係好過rvp同肥仔, 不過moyes句few unnamed players had nigglest真係有d驚, 尤其傷患佢係高危...... [表情] (2013-04-13 03:36) 

諗過架喇, 如果pienaar跌唔到咁多, 最後只好退而求其次, 入coleman算~~

係呀, 佢係比較危, 但近期黎講太fit, 一於搏一搏, 反正排名都唔重要~~
離線alex1828
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2013-04-13
回 十六號前峰 的帖子
十六號前峰:有冇人用積亞基連倫[表情]  (2013-04-13 10:51) 

Jääskeläinen
      Sagna           Koscielny        Monreal
Walcott   Michu   Cazorla   Fellaini   Enoh
                      Giroud      Rooney