• 11181閱讀
  • 323回復

WEEK33 -- 鬼影醫務所@招兵買馬(已有推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線el2005a
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2013-04-13
hi doctor,

用suarez (25.xx) or rooney or vps (both 現價) 好?

另外, coutinho (7.10) 仲 keep 唔 keep 好? thx
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2013-04-13
回 el2005a 的帖子
el2005a:hi doctor,
用suarez (25.xx) or rooney or vps (both 現價) 好?
另外, coutinho (7.10) 仲 keep 唔 keep 好? thx (2013-04-13 13:05) 

25suarez其實可以放,唔係特別平,而且雙賽一定行先。
R10或者RVP就見仁見智。仲有好多野要探討的,例如成隊既資金平衡,唔好為佐RVP而食太多骨,之類。。。
coutinho現價11蚊,今場估計都會好分,你7蚊購入應該回本唔難。即係如果今周放佐,之後就好難高追。

不過我自己會放,因為我系“進取型”。。。雙賽大過天!!哈哈
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2013-04-13
今週心水推介:

benteke (villa) - villa繼續要搶分, benteke一於繼續入波~~ 雖然fulham呢排away好似好返d, 但villa個季況都相當唔錯, 就算villa羸唔到, 入到波嘅機會都大, benteke分數應該唔錯~~

mirallas (everton) - "we need to talk about kevin....."  可能係因為傷患問題, 佢竟然唔係今週熱門人選之一.... 不過如果閣下冇話要穩穩陣陣保住現有排名的話, 絕對可以搏一搏用mirallas. 佢嘅近況又係fit到傻, 上場對tottenham有料到, 再前一round入嗰球更加係精彩~~ 咁嘅狀態, 如果冇傷可以上陣, 對住qpr真係不得了~~

wilshere (arsenal) - 又係一個唔多人用嘅雙賽球員~~ 情況同mirallas有d相似嘅係, 都係驚因傷冇正 / 打唔到兩場.... 不過根據preview咁講, 出得機會都大, 兩場主場, 又係中場主力, 仲有部份死球添 (如果有得出), 其實係值得一用架~~

ameobi (newcastle) - 3.92換一個入球, 10+分收工, 滿意嗎? 滿意的話咁就ok~~ 如果冇咩錢, 又想搏下冷門前鋒, 就佢啦, 夠晒平. 只要信佢嘅往積就夠了~~

p.s. 另一個往積係, fellaini對arsenal表現特別好, 大家都知道架可?
[ 此帖被sikingthegreat在2013-04-13 13:23重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:SAVE佐就安樂曬∼[表情]
                                Fabianski
Vertonghen    .. (2013-04-13 12:50) 

其實suarez一場可能羸到rvp呢兩場....
當然啦, suarez貴少少....
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2013-04-13
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:今週心水推介:
benteke (villa) - villa繼續要搶分, benteke一於繼續入波~~ 雖然fulham呢排away好似好返d, 但villa個季況都相當唔錯, 就算villa羸唔到, 入到波嘅機會都大, benteke分數應該唔錯~~
....... (2013-04-13 13:14) 

今周跟你買~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2013-04-13
sikingthegreat:今週心水推介:
....... (2013-04-13 13:14) 

哈哈哈哈!!推介老味真係好鬼正∼∼∼
不要問,只要信!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2013-04-13
sikingthegreat:其實suarez一場可能羸到rvp呢兩場....
當然啦, suarez貴少少.... (2013-04-13 13:15) 

我都覺得suarez會幾好分,不過我諗佢入波,RVP就會跟住開始入返波的了!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2013-04-13
回 Rafer 的帖子
Rafer:今周跟你買~ (2013-04-13 13:16) 

跟我買邊個先
ameobi?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:哈哈哈哈!!推介老味真係好鬼正∼∼∼
不要問,只要信!![表情] (2013-04-13 13:18) 

當然啦~~
咁好嘅tips一定要同大家分享~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2013-04-13
回 reve 的帖子
reve:我都覺得suarez會幾好分,不過我諗佢入波,RVP就會跟住開始入返波的了![表情] (2013-04-13 13:19) 

咁又係.....
不過兩場away之下用rvp / rooney, 我覺得始終都唔係咁抵....
離線reyes1718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2013-04-13
困擾. . . . 1)禾確特加路斯基  定 2)派拿加韋舒亞
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2013-04-13
sikingthegreat:跟我買邊個先[表情]
ameobi?[表情] (2013-04-13 13:21) 

我真係跟你買Ameobi架
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2013-04-13
回 reyes1718 的帖子
reyes1718:困擾. . . . 1)禾確特加路斯基  定 2)派拿加韋舒亞
 (2013-04-13 13:25) 

walcott同pienaar你認為會分數差幾遠?
因為wilshere同rosicky, 上陣時間講緊可以係120-150分鐘同30-60分鐘嘅差別.... 都唔細架....

俾我會揀後者算.... 雖然walcott我都覺得要用
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2013-04-13
回 Rafer 的帖子
Rafer:我真係跟你買Ameobi架 [表情] (2013-04-13 13:26) 

wow
好老實的, 我留左remy, 冇位入ameobi, 不過都真係睇好佢入一球~~
離線reyes1718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2013-04-13
sikingthegreat:walcott同pienaar你認為會分數差幾遠?
因為wilshere同rosicky, 上陣時間講緊可以係120-150分鐘同30-60分鐘嘅差別.... 都唔細架....
俾我會揀後者算.... 雖然walcott我都覺得要用 (2013-04-13 13:27) 

有walcott加wilshere既兩全其美方法

1)哥斯尼降做普加迪斯
2)朗尼轉AMEOBI