• 1811閱讀
  • 24回復

WK18 - 唔賭唔知時運高 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2012-12-18

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2012-12-18
回 reve 的帖子
reve:尋晚阿記大爆,有無入返幾件咁啊?[表情]  (2012-12-18 14:31) 

updated
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2012-12-18
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:updated [表情] (2012-12-18 16:19) 

竟然系中場孖寶

我睇佐上半場,諗住阿記會爆CS所以唔偷gibbs啦(結果真係)///
咁我就買佐王子∼∼
原本都想要埋walcott,不過最後放棄了
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2012-12-18
另外我都係睇佐bunn既賽程之後割愛了1.93。。。但係我就果斷偷佐3.20我座山!
小明如果出得,我都好大機會買,今周錢多!!同埋我今周既宗旨就係訓身曼城!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2012-12-18
回 reve 的帖子
reve:另外我都係睇佐bunn既賽程之後割愛了1.93。。。但係我就果斷偷佐3.20我座山![表情]
小明如果出得,我都好大機會買,今周錢多!!同埋我今周既宗旨就係訓身曼城!!![表情]  (2012-12-18 16:38) 

咁請問快車期, 曼城有邊件係穩正??

睇雷丁呢2場水準, 主場收埋hart 出下 pantilimon 都仲得.....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2012-12-18
icemanbergkamp:咁請問快車期, 曼城有邊件係穩正?? [表情]
睇雷丁呢2場水準, 主場收埋hart 出下 pantilimon 都仲得.....[表情] (2012-12-18 16:59) 

我覺得今周第一場快車應該會出主力做正選,最多70+開始收兵咁解。
曼城無失分本錢了,應該場場都博到盡!

前鋒balo同球會鬧翻,可以暫時唔洗諗了。我果晚一度入佐5件曼城啊!XD
KUN+TEVEZ應該無走雞了
中場要睇下nasri同kola咩情況,兩個都傷既話就被逼高追silva,雖然升唔多(?)。
后防應該會買一件,要睇埋kompany情況咁。

曼城GOGOGOAL!!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2012-12-18
回 reve 的帖子
reve:竟然系中場孖寶[表情]
我睇佐上半場,諗住阿記會爆CS所以唔偷gibbs啦(結果真係)///
咁我就買佐王子∼∼[表情]
....... (2012-12-18 16:35) 

阿記真係勝在早場, 如果照出原班人馬, 3件中場就真係可以照用.....

冇出2個"進攻終結者", 成隊波係正常好多, 尋日睇唔知係咪暈生同其他隊友都想禾仔續約, 其實係幾造就佢, 當然位置上佢係要時間適應........睇下下場基佬出唔出, 同埋更重要唔該繼續收埋暈生孖寶.....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2012-12-18
想知點解無端端會收起基佬特?

唔係打算以後都搵禾仔打正中鋒係話?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2012-12-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:想知點解無端端會收起基佬特?
唔係打算以後都搵禾仔打正中鋒係話? (2012-12-18 17:20) 

基佬有背傷, 不過唔嚴重, 所以尋晚有sub in....

至於禾仔位置.....其實好多阿迷都覺得佢可以踢fw (佢自己都想), 最好個陣可以間中轉下4411....

當然佢跑得快&身形唔高, 會令人覺得佢係wing.... 不過其實佢射術的確係好過出波 (雖然出波近年好似進步左......)

雖然技術冇得比, 不過踢波風格上佢的確似係行亨利條路.......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2012-12-18
icemanbergkamp:基佬有背傷, 不過唔嚴重, 所以尋晚有sub in....
至於禾仔位置.....其實好多阿迷都覺得佢可以踢fw (佢自己都想), 最好個陣可以間中轉下4411....
....... (2012-12-18 17:33) 

希望基佬唔會無端端奱左後備啦。