• 30119閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 240  發表于: 2012-11-08
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:其實我個伊雲都係上場偷返.. 9.59.. 現價1010..都係差五毫..
當然我自己都係想IVAN+LAMBERT...
....... (2012-11-08 17:32) 

如果只係差五毫....
不如shorey算啦~~

你係真係睇好ivan有cs定有goal?!
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 241  發表于: 2012-11-08
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:如果只係差五毫....
不如shorey算啦~~
你係真係睇好ivan有cs定有goal?! (2012-11-08 17:46) 

Goal

呢排車仔失波都唔少..我唔遇佢有CS...
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 242  發表于: 2012-11-08
上週戰情反复,令到好多熱門人選都慘死。小弟既推介亦是一樣,冷門推介4中2也是差勁,但係無損我繼續推介冷門野既雄心!!

縱看今周賽程,真係十分有挑戰性!!!
由於事前 RVP/R10 + Baines 既組合被嚴重抄起,相信好多人今周都會棄bale套現跟風。
甚至要用埋熱門龍門begovic、howard呢d8、9蚊既貴野,加埋爆炸頭9蚊,成隊偷價人亦會顯得仙都唔仙下。
我自己都嘗試過用緊呢個無敵combo,結果得返8+黎買兩個位,所以研究佐好耐邊d骨系可以用下的,今周就純屬推介下d骨,等大家可以用黎攝下位∼

鬼影醫務所 骨科主診醫生 新馬謝拉特推介:

龍門之選:
首先,如果唔想食骨,而犧牲了今周大路9蚊龍門,咁以下人選應該都唔錯。重點推介斗sv賽事:
Southampton    v    Swansea
個人覺得今場可謂格食格,soton中堅怕高波,但係swansea打控球;swansea后防就靠大隻比較忌靈巧型,soton前場ramirez復出創意十足。
預計場波會系作客既swansea控球主打,不過就食中soton最愛既防守反擊系咁反攻!!!

P. Gazzaniga - 2.84 / A. Boruc - Southampton - 1.00:個人比較睇好主隊龍門,唔係因為佢哋勁,而係因為佢哋會比較多SAVE!!(講明斗多sv嘛!XD)
G. Tremmel - 5.10:至於呢件,由於身價比較高(咁我相信應該仲卑得起),就睇個人喜好了。

如果唔想拎個龍門位黎教飛,咁就請用以下骨吧:

5蚊樓下:
T. Cleverley - Man Utd - 4.60:呢件今周正選機會好高,而且曼聯好賽程,攻多過守,骨中首選。
[ Sammy Ameobi - 4.78 / Shola Ameobi - 4.23 ]:老味brothers系要睇下Ba既傷勢情況,如果Ba唔出得,咁就可以用大老味了!細老味好多時候都入替但係近排狀態唔錯都幾好分。

4蚊樓下:
J. Roberts - Reading - 3.23:相信好多人都會用佢黎攝位,reading主場,純粹系博sot回本。
A. Kacaniklic - Fulham -  3.86:正選都算穩陣,雜分ok,回本之選。
A. Wilkinson - Stoke - 3.19:后防骨中之霸。

3蚊樓下下:
P. Neville - Everton - 2.29:如果你悲哀到連上面果d都用唔到,咁呢件隊長應該都幫到你,主場應該唔會拎紅牌的。。。
S. Ferguson - Newcastle - 1.38:絕望之選,博佢sub出黎打左翼拎下FW、CW。

排名分先後:T. Cleverly > J. Roberts > A. Kacaniklic > Ameobi brothers > A. Wilkinson > P. Neville > S. Ferguson

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

最後撇除一齊枷鎖,今周唔理價錢的心水:
N. Jelavic - Everton - 13.15
G. Ramirez - Southampton - 7.57
G. McCleary - Reading - 7.18
L. Podolski - Arsenal - 7.87
C. Benteke - Aston Villa - 8.87
[ 此帖被reve在2012-11-08 17:55重新編輯 ]
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 243  發表于: 2012-11-08
HINNNS:Goal [表情]
呢排車仔失波都唔少..我唔遇佢有CS... (2012-11-08 17:47) 

wow, goal添呀....
雖然我有d悲觀, 但未至於悲到覺得ivan會有波入....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 244  發表于: 2012-11-08
回 reve 的帖子
reve:上週戰情反复,令到好多熱門人選都慘死。小弟既推介亦是一樣,冷門推介4中2也是差勁,但係無損我繼續推介冷門野既雄心!![表情]
縱看今周賽程,真係十分有挑戰性!!!
由於事前 RVP/R10 + Baines 既組合被嚴重抄起,相信好多人今周都會棄bale套現跟風。
甚至要用埋熱門龍門be .. (2012-11-08 17:51) 

推soton龍!! 太正了!!

仲有mccleary, nice~~

jelavic.... 如果ba唔出得, 我都會考慮佢.... 但3個everton又好似太多....
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 245  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:wow, goal添呀....[表情]
雖然我有d悲觀, 但未至於悲到覺得ivan會有波入....[表情] (2012-11-08 17:54) 

因為伊雲對利記頭除入兩粒我好深刻, 同埋都係時候再入波喇

其實如果我無錢,我想博MIKE
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 246  發表于: 2012-11-08
HINNNS:因為伊雲對利記頭除入兩粒我好深刻, 同埋都係時候再入波喇[表情]
其實如果我無錢,我想博MIKE [表情] (2012-11-08 17:57) 

mikel?!?!?!
買佢你打算搏咩....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 247  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:推soton龍!! 太正了!!
仲有mccleary, nice~~
....... (2012-11-08 17:56) 

我原本堅持要howard,但係砌得好苦。。。
用soton龍我會開心好多∼∼

另外,真係睇好jelavic多過mirallas!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 248  發表于: 2012-11-08
HINNNS:因為伊雲對利記頭除入兩粒我好深刻, 同埋都係時候再入波喇[表情]
其實如果我無錢,我想博MIKE [表情] (2012-11-08 17:57) 

mikel負硬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 249  發表于: 2012-11-08
回 reve 的帖子
reve:我原本堅持要howard,但係砌得好苦。。。[表情]
用soton龍我會開心好多∼∼[表情]
另外,真係睇好jelavic多過mirallas! (2012-11-08 17:59) 

偷價mirallas我上週都放左....
今週.... 而家個位俾ba就fit~~ 如果佢唔得.... 真係唔知jelavic好定lambert好....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 250  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:偷價mirallas我上週都放左....
今週.... 而家個位俾ba就fit~~ 如果佢唔得.... 真係唔知jelavic好定lambert好.... (2012-11-08 18:02) 

我就諗緊jelavic or baines。。。
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 251  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:mikel?!?!?!
買佢你打算搏咩....[表情] (2012-11-08 17:59) 

我見佢而家有後上呢下。。仲有頭。。

今季應該有波入
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 252  發表于: 2012-11-08
回 reve 的帖子
reve:我就諗緊jelavic or baines。。。 (2012-11-08 18:03) 

baines其實唔使點諗, 如果你唔用rvp / rooney, 即係一定夠錢, 咁就真係一定要用.... 平時雜分都10分8分, 今場真係隨時拎埋assist / goal / cs.... 抵用呀!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 253  發表于: 2012-11-08
HINNNS:我見佢而家有後上呢下。。仲有頭。。
今季應該有波入 (2012-11-08 18:17) 

但大賽, 又冇咩人打中場中.... 我諗佢會穩陣d守住後面.... 羸緊2球就唔同講法
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 254  發表于: 2012-11-08
sikingthegreat:baines其實唔使點諗, 如果你唔用rvp / rooney, 即係一定夠錢, 咁就真係一定要用.... 平時雜分都10分8分, 今場真係隨時拎埋assist / goal / cs.... 抵用呀!! (2012-11-08 18:19) 

呢個我都明,系要睇下穩定博啦。。。

咁如果你用soton龍,boruc唔出得既話,你會唔會照要gazzaniga?我對呢件同mccarthy都一樣無麼信心。。。