• 17710閱讀
  • 782回復

愈是沉淪,愈要沉著! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-11-06
連續幾周分數低迷。望下個陣,明明正正常常坐係到等爆分格,點解個個星期都中伏既呢?人地又係個幾個人,自己又係個幾個人,人地個個星期過百,自己就個個星期食塵!點解會咁既呢?邊到出錯呢?!係咪如坊間既傳聞,靚仔係會遭天譴呢?但自問又未靚仔到呢個地埗哎………

學陳總話齋,呢個時候,唔好亂,唔好怕!堅信自己既眼光,明白黑仔唔會黑一季的!宜家即使係較為低分,但只係成個賽季既三分一,仲有三分二既路賽比你追。宜家講放棄實在太早了!

所以,今周我仍然堅信:「靚仔唔係罪!爆分有我份!」

言歸正傳,今周錢多,但又未至於可以買哂D 心頭好,有少少進退兩難既感覺!防守球員方面,比較睇好史篤城。尤其係主場,都幾屈機。而且黎緊幾周賽程唔錯,買左佢地既防守球員,長渣短炒皆宜。大隊較多人買既係CAMERON,如果你係偷價七個幾買入既,更加令人羡慕。唔單單係表示你眼光好,仲表示你把持力夠。上周都無放佢。可以高分靚價迎接下一周。至於三個幾既韋堅遜,要黎搏大霧既者,比史篤城攞到CS,10蚊買個疏哥斯又係6分,你三蚊執個韋堅遜又係6 分,都幾抵架。其他雜分………有咪當BONUS囉。唔負分你都還神了。籠門比高域都只係8.93,仲要唔駛偷,現價可入貨。方便周六、日無上好友既各位街坊買黎守下門口。

今周CS球隊不易估,史篤城會係熱門既一隊。我暫時都會重注係佢身上。

另一個後防位係SORRY。呢個真係要講SORRY。同自己講又好同人地講又好。上周睇低佢,仲周圍同人講放左都唔拘。結果佢蔗渣既身價,打出大閘蟹既水準!已經唔係講緊回唔回本既問題,係有冇一個DOUBLE既問題。死死地氣又偷番。今季都衰左好幾次呢D 回頭草既情況。勝在自己面皮厚,肯放下無謂既自尊,堅持食回頭草可養顏。宜家仲可以跟住大隊。唔係跟住落黎個個星期比佢老屈SC 都幾痛苦。

另一隊較為睇好,或者被迫要睇好既係愛華頓。點解咁講?我有六個幾既米拉拿斯,又偷左九蚊唔駛既爆炸頭,換就一定唔會換走,咁你話係咪谷住要睇好佢?咁老老實實,佢只係對住攻力疲憊既新特蘭,主場有力再下一城,買佢既攻擊球員都買得過既。其實我最想買班恩斯,但成18蚊有多,買左佢就唔夠錢買朗尼、VPS 呢D 貴價貨,攪到自己心大心細!

今周望天打卦,希望星期六朗尼、班恩斯、比高域一人跌番少少,跌夠三蚊,咁我就夠錢SAVE 陣了。

比高域

CAMERON      SORRY     拜恩斯
卡穌   LALA     史達寧        爆炸頭
米拉拿斯          基佬特        20.48

[ 此帖被freezefox在2012-11-06 16:09重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-11-06
原本一早入定短炒開既gorkss
但上場見住sorry包辦死球, 即刻轉走gorkss入sorry

btw, 仍然睇好基O特?
[ 此帖被Why在2012-11-06 16:16重新編輯 ]
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-11-06
「靚仔唔係罪!爆分有我份!」

跟住我一望落去。。。SORRY!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-11-06
問陣POST都千字文
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-11-06
回 reve 的帖子
reve:「靚仔唔係罪!爆分有我份!」
跟住我一望落去。。。SORRY!!![表情]  (2012-11-06 16:16) 

一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-11-06
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-11-06
7SAMES~~

我上週就係贏在把持得住~XDXDXD
真係心大心細想放cameron同sorry o架~~XDXDXD

不過最後sterling轉oscar都少左3.5分...
只愛足球
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-11-06
回 迪克 的帖子
迪克:7SAMES~~
我上週就係贏在把持得住~XDXDXD
真係心大心細想放cameron同sorry o架~~XDXDXD
....... (2012-11-06 16:23) 

堅係hea玩都咁高分,串嘴啦!!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-11-06
回 國球旗 的帖子
國球旗:堅係hea玩都咁高分,串嘴啦!!![表情] (2012-11-06 16:32) 

我把持得住o既原因就係我同我自己講,hea玩o者,緊係keep多d平人,每星期諗少幾個位啦~

結果就keep左cameron同sorry~~~~
只愛足球
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-11-06
「宜家即使係較為低分,但只係成個賽季既三分一,仲有三分二既路賽比你追。」

岩岩過左四份一咋,都未到三份一……

講開又講,開季呢四份一都係認真麻麻。排名雖然唔係話好低,但係今季開季第一週已經排百幾,諗住有個從未試過的好開始,點知到第十週都仲係排百幾,絲毫沒有增長。

所以都係好似你話齋,要沉著應戰,唔好自己亂左陣腳。

不過呢排都係揀乜錯乜,都係儘量少俾意見,無謂害人害物了。
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-11-06
回 迪克 的帖子
迪克:我把持得住o既原因就係我同我自己講,hea玩o者,緊係keep多d平人,每星期諗少幾個位啦~
結果就keep左cameron同sorry~~~~ (2012-11-06 16:38) 

餘下賽季,同你鬥 hea!!!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-11-06
回 國球旗 的帖子
國球旗:
堅係hea玩都咁高分,串嘴啦!!![表情]

佢直頭係堅係hea玩啦!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-11-06
回 國球旗 的帖子
國球旗:餘下賽季,同你鬥 hea!!![表情] (2012-11-06 16:39) 

係唔係講 hea 會高分的架?
咁唔爭在我又鬥了!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-11-06
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:「宜家即使係較為低分,但只係成個賽季既三分一,仲有三分二既路賽比你追。」
岩岩過左四份一咋,都未到三份一……[表情]
講開又講,開季呢四份一都係認真麻麻。排名雖然唔係話好低,但係今季開季第一週已經排百幾,諗住有個從未試過的好開始,點知到第十週都仲係排百幾,絲毫 .. (2012-11-06 16:38) 

排百幾都叫差...

我應該係你o既double..
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-11-06
回 國球旗 的帖子
國球旗:餘下賽季,同你鬥 hea!!![表情] (2012-11-06 16:39) 

即係鬥keep人?XDXD
只愛足球