離線Why

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-11-08
上週興奮到失控完之後今週繼續目標係唔會低分得太離譜

begovic   8.93 (8.94)

cameron   8.24 (9.61)
shorey   6.19 (7.41)
baines   18.31 (18.33)

nolan   7.18 (9.71)
carzola   6.21 (11.32)
fellaini   8.06 (13.83)
michu   8.29 (8.30)

hazard   9.46 (11.28)
kone   9.44 (9.45)
lambert   9.66 (9.67)

Available Funds    0.03

preview後應該會再執陣
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-11-08
疑?個陣唔似你一貫風格喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-11-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:疑?個陣唔似你一貫風格喎。 (2012-11-08 19:26) 

竟然?? 邊方面
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-11-08
回 Why 的帖子
Why:竟然[表情]?? 邊方面[表情] (2012-11-08 19:31) 

八九個今周既熱門,唔似你鐘意玩另類既習慣囉。

離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-11-08
freezefox:八九個今周既熱門,唔似你鐘意玩另類既習慣囉。 (2012-11-08 19:33)

其實有幾個上週睇緊波個陣已經入定
今週終於叫多d選擇, 較有信心見大家都有討論

原本我個陣執左3拖肥3史篤
但曾經試過幾次重注3個或以上同隊, 結果下場非常悲慘
所以in and out之後暫時咁執
不過等到preview後話唔定風格會出返d
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-11-08
回 Why 的帖子
Why:其實有幾個上週睇緊波個陣已經入定
今週終於叫多d選擇, 較有信心見大家都有討論
原本我個陣執左3拖肥3史篤
....... (2012-11-08 19:39) 

分散投資係好事黎既。

離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-11-08
freezefox:分散投資係好事黎既。[表情] (2012-11-08 19:42)

轉走左個1拖肥1史篤係crouch同mirallas
crouch去左副隊, mirallas直情唔要
另外副隊原本揀jelavic, 但剛剛換左snodgrass
雷丁焗住出federici, norwich既中前場變得好值得投資
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-11-08
SNODGRASS 唔係話正選不穩咩?

離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-11-08
freezefox:SNODGRASS 唔係話正選不穩咩? (2012-11-08 19:52)

上場見佢有返正選, 仲有助攻
我諗唔會咁快又貶返後備掛
holt同snodgrass二選, 我揀後者雜分多易屈分
不過只係副隊有, 買錯冇損失, 除非holt爆鑊勁
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-11-10
終陣, 決定突圍搏魯迪治唔跟應該唔少人有既michu, hazard夠錢轉做holt

A. Begovic   8.93   (8.94)

G. Cameron   8.24   (9.61)
N. Shorey   6.19   (7.41)
L. Baines   18.03

K. Nolan   7.18   (9.71)
S. Cazorla   6.21   (11.32)
M. Fellaini   8.06   (13.83)
W. Routledge   6.79

A. Kone   9.44   (9.45)
R. Lambert   9.66   (9.67)
G. Holt   10.31

Available Funds    0.96

副隊連續兩週都有骨以蔗渣價錢踢出燒鵝味道(上週selvey, 再上週roberts)
希望今週繼續有球員回本甚至爆分
                                                  Howard 8.52 (9.21)

Gorkss 6.95 (8.48)                Boyce 9.53                Koscielny 9.85 (9.92)

Michu 7.17 (8.17)        Shelvey  2.75 (4.84)         Adam 11.36 (11.46)        Osman 11.05

Roberts 3.23 (3.43)              Crouch 9.08             Snodgrass 9.17

Available Funds    11.34