• 33803閱讀
  • 1466回復

WK10 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2012-11-01
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:cech + ivan, 正呀~~
gera... 真係要睇morrison, yacob佢地出場情況同埋d擺位係點....
....... (2012-11-01 13:12) 

如果唔用謝拉.
咁用格尼路定J. McAnuff???

SHOREY絕對係骨
離線百份百
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2012-11-01
我個陣點睇
門將
RemoveJulio César
昆士柏流浪  以6.89出售
(市價8.74) 後衛
Remove梳尼
雷丁  以4.92出售
(市價6.49) Remove尼臣
昆士柏流浪  以5.92出售
(市價6.02) Remove巴斯桑
諾域治  以4.43出售
(市價4.50) 中場
RemoveMichu
史雲斯  以5.67出售
(市價9.07) RemoveS. Cazorla
阿仙奴  以5.67出售
(市價10.10) RemoveA. Lallana
SHN  以8.88出售
(市價9.15) Remove加里夫巴利
熱刺  以21.38出售
(市價24.34) 前鋒
RemoveE. Hazard
車路士  以7.07出售
(市價10.09) Remove迪科爾
熱刺  以13.39出售
(市價14.59) Remove貝碧托夫
富咸  以13.57出售
(市價14.88)
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2012-11-01
回 百份百 的帖子
百份百:我個陣點睇
門將
(市價8.74) 後衛
....... (2012-11-01 13:27) 

貝碧好似傷左
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2012-11-01
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:其實我好想用IVAN...但係唔夠錢..我用佢似乎要放Cech??
主場主弱隊通常好少SV.. 因為對面基本上都特唔到門..
所以一失波就真係唔洗諗回本
....... (2012-11-01 13:12) 

上次主場, 你講嘅少save係幾啱~~
但今次作客又點呢?
其實chelsea攻力係強, 但防守就.... 都幾多失波.... 呢場會唔會都係ivan好過cech? 定係今次唔應該靠ivan 入波 / 助攻, 而應該靠cech 嘅saves?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2012-11-01
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:留名!! 做咩我變左其中一個護士[表情] [表情] [表情]  (2012-11-01 13:12) 

今季新簽返黎架d護士~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2012-11-01
回 Hernandez 的帖子
Hernandez:Goalkeepers
Julio César QPR    Sell at 6.89 (market price 8.74)
Defenders
G. Cameron Stoke    Sell at 7.85 (market price 8.76)
....... (2012-11-01 13:13) 

我都有cameron, 不過我都應該會放....
得返2仙, 幾難有咩轉變....

除左valencia, 其他都非常大路.... 有冇話特別睇好邊隊? 如果冇, 其實都ok架喇~~
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2012-11-01
醫生, 幫我睇睇

B. Guzan Aston Villa  Sell at 3.82 (market price 4.31)

G. Cameron Stoke  Sell at 6.94 (market price 8.76)
J. Vertonghen Tottenham  Sell at 5.88 (market price 7.81)
B. Ivanovic Chelsea  Remove (buying at 9.51)

S. Cazorla Arsenal  Sell at 5.67 (market price 10.10)
G. Bale Tottenham  Sell at 21.42 (market price 24.34)
D. Rose Sunderland  Sell at 3.92 (market price 4.02)
J. Mikel Chelsea  Remove (buying at 2.70)

C. Tévez Man City  Sell at 14.32 (market price 17.60)
J. Mata Chelsea  Sell at 18.74 (market price 21.05)
O. Giroud Arsenal  Sell at 6.68 (market price 9.24)

About to sell
A. Lallana
G. Tamas

Available Funds 0.4
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2012-11-01
回 yanyan 的帖子
yanyan:張圖[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2012-11-01 13:18) 

笑咩笑....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2012-11-01
回 siuzac 的帖子
siuzac:如果唔用謝拉.
咁用格尼路定J. McAnuff???
SHOREY絕對係骨[表情] (2012-11-01 13:27) 

你有冇睇好qpr定reading多d?
如果呢兩個揀, 我會揀mcanuff.... 始終granero太多人同佢爭分.... 冇以往咁獨食嘅taarabt啦, 仲有超級獨食嘅hoilett....
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2012-11-01
睇到頭post我真係笑左

少時有9個,醫生暫時有6個. 咁咪重有三個剩?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2012-11-01
回 百份百 的帖子
百份百:我個陣點睇
門將
(市價8.74) 後衛
....... (2012-11-01 13:27) 

berb要等preview睇下佢點....
兩個qpr後防.... 我自己會覺得好似多左d.... 不過如果你真係對佢地有信心, 咁都ok的~~
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2012-11-01
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:你都唔係Yoona......
btw, 我最鐘意Yuri~~ (2012-11-01 13:26) 

我係團飯
Yoona琴日黎左香港,今日Yuri又黎

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2012-11-01
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:上次主場, 你講嘅少save係幾啱~~
但今次作客又點呢?
其實chelsea攻力係強, 但防守就.... 都幾多失波.... 呢場會唔會都係ivan好過cech? 定係今次唔應該靠ivan 入波 / 助攻, 而應該靠cech 嘅saves? (2012-11-01 13:32) 

其實我唔覺得史雲斯入到波(有D主觀)

最近呢三場波..加埋失左九球..三場失九球對車仔黎講真係有D差..

我諗迪馬會執一執個後防,車仔係怕兩邊翼黎攻果D,史雲斯又唔似係打翼既,多數都係中間去.

我唔覺得史雲斯有機會搓到入去..

呢場我覺得Cech>Ivan, 係作客+要做好D防守下,我什至覺得呢場Ivan未必會有太多助攻..
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2012-11-01
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:我係團飯[表情]
Yoona琴日黎左香港,今日Yuri又黎[表情] (2012-11-01 13:38) 

Yuri~~黎做咩呀~~~

救命呀~~Yuri~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2012-11-01
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:醫生, 幫我睇睇[表情]
B. Guzan Aston Villa  Sell at 3.82 (market price 4.31)
G. Cameron Stoke  Sell at 6.94 (market price 8.76)
....... (2012-11-01 13:34) 

放cameron轉個平少少嘅後衛, 救唔救到lallana呀? 換mikel d分差好遠架喎....