• 10629閱讀
  • 367回復

島主開心快樂陣 - wk2 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-08-21
睇完第一週, 但仍未了解每知球隊打法. 只係感覺維拉缺前中後三人之下, 應該係英超最大大魚腩 . 最驚喜暫時係愛華頓及史雲斯.
去到第二週相信各知強隊應該開始要發力. 賽程上下週熱刺應該係最好. 阿記和波格 , 曼聯車仔煲魚生弼. 利記又黎大家睇唔好之下比驚喜.
過往頭五週好多時都係升班馬天下. 下週shn 對住季尾先發力韋根 應該有得食 . 雷丁及韋斯咸睇下邊隊又有分執.

暫時陣容 :
由於我仍然未知點解新壇後 , copy function 點解唔work , 所以只能用手打

gk
cech - keep 多週先, 仇人見面應該打多兩前肉緊.

df
ivanovic -  打得太好了. 怎能放呢
chico -   blk shot 皇
vidic - 呢個價錢買到曼聯隊長仲想點

mf
cazola - 連佢自己都覺得阿記有問題 , 冇人幫佢, 唯有繼續狂射波吧.
michu -  估唔到今屆咁多西甲勁人過黎 , 可以唔使玩西甲
kagawa -  我又唔信曼聯主場會出事. 暫時可能係曼聯打得較好的一人
派拿 -  對住維拉魚腩, 又真係大把機會
c 古臣 -  今場應該有利佢發揮.

fw
迪維斯 -  真係好fit . 冇波入都會有shot on goal
hazard -  應該要入波啦  .

餘金 : 1.51
暫時keep 住可能放有  : lambert, dyer, routledge , a.rangel

大家比d 意見吧
[ 此帖被bbq903在2012-08-23 16:29重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-08-21
維拉真係咁差?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-08-21
暫時keep 住可能放有  : hazard, lambert, dyer, routledge ,

我都KEEP 住呢幾件。但車仔既人應該都會放架啦。始終第三周輪空,你宜家唔放到時都要放。

但點睇史雲斯既戴亞同魯迪治?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-08-21
其實應該話,史雲斯同修咸頓比,你睇好邊隊多D?

離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-08-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:維拉真係咁差? (2012-08-21 11:07) 

維拉傷兵太多
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-08-21
我都有d想博Jelavic其實...
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-08-21
freezefox:暫時keep 住可能放有  : hazard, lambert, dyer, routledge ,
我都KEEP 住呢幾件。但車仔既人應該都會放架啦。始終第三周輪空,你宜家唔放到時都要放。
....... (2012-08-21 11:11) 

都係呀, 車仔人應該會放 . 除非oscar 出黎屈晒機 , 否則都唔使特別keep
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-08-21
回 Rafer 的帖子
Rafer:我都有d想博Jelavic其實... (2012-08-21 11:26) 

我都有想過 , 克羅地亞d fw 好有heart . 見到去左拜仁o個個都即有料到 , 都預計jelavic 都應該一樣keep 得咁好  
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-08-21
freezefox:其實應該話,史雲斯同修咸頓比,你睇好邊隊多D? (2012-08-21 11:11) 

shn 多d  , 因為 韋根 季初冇分係常識 , 而且近年升班馬好少會連敗, 加上shn o個 form 真係打得唔錯 , 史雲斯 都 ok  但對手應該主 守 , 可能未必好似上場咁多機會
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-08-21
回 bbq903 的帖子
bbq903:都係呀, 車仔人應該會放 . 除非oscar 出黎屈晒機 , 否則都唔使特別keep
 (2012-08-21 11:41) 

我驚聽晚王子又爆分。到時十五十六唔知偷唔偷番好……

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-08-21
bbq903:我都有想過 , 克羅地亞d fw 好有heart . 見到去左拜仁o個個都即有料到 , 都預計jelavic 都應該一樣keep 得咁好   (2012-08-21 11:43) 

你尋晚有冇睇佢踢成點?

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-08-21
freezefox:你尋晚有冇睇佢踢成點? (2012-08-21 11:47) 

不過愛記 對親強隊都有好表現 , 真係有d 似利記 , 會唔會係 佢地文化係咁 ..
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-08-21
freezefox:我驚聽晚王子又爆分。到時十五十六唔知偷唔偷番好……
 (2012-08-21 11:47) 

even 王子爆都未必長keep , 因為 佢隨入球外冇雜分, 所以我都應該唔會 留  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-08-21
bbq903:冇 [表情]
不過愛記 對親強隊都有好表現 , 真係有d 似利記 , 會唔會係 佢地文化係咁 .. (2012-08-21 11:49) 

地域文化……

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-08-21
bbq903:even 王子爆都未必長keep , 因為 佢隨入球外冇雜分, 所以我都應該唔會 留   (2012-08-21 11:50) 

對王子,我總係有份特別既感情………