• 1823閱讀
  • 35回復

1st week [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2012-08-18
回 reve 的帖子
reve:咁就真係要博一博了[表情]
你有無入reading后防? (2012-08-18 02:48) 

harte~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2012-08-18
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:harte~~[表情] (2012-08-18 02:49) 

呢位叔叔我真係唔敢買,認住得一場
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2012-08-18
回 reve 的帖子
reve:呢位叔叔我真係唔敢買,認住得一場[表情] (2012-08-18 02:52) 

唔會嘅, 而且要佢第一場就夠~~ 第二場我最多豪俾佢~~

如果你驚harte, 咁一係gunter囉~~

瞓先.... 聽日仲要返office.... 返到office再慢慢同你傾!!
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2012-08-18
sikingthegreat:唔會嘅, 而且要佢第一場就夠~~ 第二場我最多豪俾佢~~ [表情]
....... (2012-08-18 02:54) 

SAM 哥咁夜都未訓喎...

雷丁我用PEACE
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2012-08-18
回 bbq903 的帖子
bbq903:SAM 哥咁夜都未訓喎...
雷丁我用PEACE (2012-08-18 02:56) 

pearce同gorkss.... 出邊個真係睇你好唔好彩....

係呀, 而家去瞓了.... 唔係聽日要返工.... 會再夜d先瞓架~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2012-08-18
sikingthegreat:唔會嘅, 而且要佢第一場就夠~~ 第二場我最多豪俾佢~~ [表情]
....... (2012-08-18 02:54) 

好,我宜家其實真係擺住gunter
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2012-08-18
bbq903:SAM 哥咁夜都未訓喎...
雷丁我用PEACE (2012-08-18 02:56) 

願聞島主高見∼
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2012-08-18
回 reve 的帖子
reve:願聞島主高見∼[表情] (2012-08-18 03:01) 

其實我覺得PEACE 同GORKSS 穩打雙中堅. 第一場博CS , 第二場博BLK SHOT , 應該可以執唔少分..,
再睇返英冠數據, PEACE 入球機會較高. 而且佢只係23 ONLY , 應該夠氣夠力打足兩場.
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2012-08-18
sikingthegreat:pearce同gorkss.... 出邊個真係睇你好唔好彩....
係呀, 而家去瞓了.... 唔係聽日要返工.... 會再夜d先瞓架~~[表情] (2012-08-18 02:58) 

GOOD NIGHT
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2012-08-18
bbq903:其實我覺得PEACE 同GORKSS 穩打雙中堅. 第一場博CS , 第二場博BLK SHOT , 應該可以執唔少分..,
再睇返英冠數據, PEACE 入球機會較高. 而且佢只係23 ONLY , 應該夠氣夠力打足兩場. (2012-08-18 03:06) 

Pearce同Gorkss夾佐成季,應該算穩。mariappa雖然新加盟,但係都系重點收購。
唔知領隊會唔會卑兩個年輕中堅齊齊上呢?(pearce+mariappa)
感覺上應該會留番30+既gorkks黎壓下陣咁,而且佢都好似系隊長之一?

真係幾頭痕
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2012-08-18
sikingthegreat:gorkss同pearce好難講邊個穩d....
我覺得mariappa最穩....[表情] (2012-08-18 02:47) 

竟然
其實佢係咩來頭
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2012-08-18
回 Why 的帖子
Why:竟然[表情]
其實佢係咩來頭[表情] (2012-08-18 10:34) 

上季打watford, 表現好好, 仲係player of the season~~
上季季中轉會期, wigan同newcastle都有bid佢, 佢後尾reject去wigan~~

我諗佢應該穩佔一席正選~~
但就真係唔識估搭gorkss定pearce....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2012-08-18
bbq903:其實我覺得PEACE 同GORKSS 穩打雙中堅. 第一場博CS , 第二場博BLK SHOT , 應該可以執唔少分..,
再睇返英冠數據, PEACE 入球機會較高. 而且佢只係23 ONLY , 應該夠氣夠力打足兩場. (2012-08-18 03:06) 

講講下真係有d想harte轉一個中堅添....
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2012-08-18
sikingthegreat:上季打watford, 表現好好, 仲係player of the season~~
上季季中轉會期, wigan同newcastle都有bid佢, 佢後尾reject去wigan~~
我諗佢應該穩佔一席正選~~
....... (2012-08-18 11:59) 

咁講法即係隨時有個搏唔中
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2012-08-18
回 Why 的帖子
Why:咁講法即係隨時有個搏唔中[表情] (2012-08-18 12:03) 

另一方面, 上季reading 20次cs, 話唔定學你講, 領隊決定先沿用上季嘅防守pairing, 出左事先俾mariappa上位....