• 6651閱讀
  • 132回復

欧洲杯饭太细前瞻 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2012-06-05
引用第13樓bbq9032012-06-05 10:43發表的“”:
正野 [表情] , tks ching [表情]
意大利 abate 真係冇正選 & spain 正箭頭竟然係torres 吾係 Llorente [表情]

llorente應該係plan b....
但torres都唔係必然正選....

前面三個正選組合我估會係 iniesta + silva + mata (iniesta係最穩, 教練好鍾意俾佢喺國家隊咁打~~)
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2012-06-05
引用第15樓sikingthegreat2012-06-05 11:15發表的“”:
llorente應該係plan b....
但torres都唔係必然正選....
前面三個正選組合我估會係 iniesta + silva + mata (iniesta係最穩, 教練好鍾意俾佢國家隊咁打~~)

mata 應該有正 , 正常中間用返沙維, iniesta +silva 一左一右 , 後中應該係alonso + busquet
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2012-06-05
引用第16樓bbq9032012-06-05 11:33發表的“”:
mata 應該有正[表情] , 正常中間用返沙維, iniesta +silva 一左一右 , 後中應該係alonso + busquet

其實個陣真係好浮動, 我會覺得似係4-3-3, 但d人選就同你諗嘅差唔多.

後面唔講啦
中間應該busquets + xavi + xabi
前面就mata + silva + iniesta

silva就會打到好似messi咁, 打個false nine position (中文唔知點講, 總之就好似messi @ barca咁, 打單箭但會時不時drop返落中場拎波).
咁iniesta同mata就會support silva同埋不斷走位拉空, 左面會有埋alba後上幫手增強側擊力, 所以反而係右邊可能會薄弱少少....

但如果搞唔掂, 佢地就可以隨時轉plan b, 放navas同llorente入黎....
離線thmscpl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2012-06-05
引用第17樓sikingthegreat2012-06-05 11:48發表的“”:
其實個陣真係好浮動, 我會覺得似係4-3-3, 但d人選就同你諗嘅差唔多.
後面唔講啦
.......

fabregas 係咪冇正
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2012-06-05
引用第18樓thmscpl2012-06-05 14:01發表的“”:
fabregas 係咪冇正 [表情]

9成冇.
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2012-06-05
引用第17樓sikingthegreat2012-06-05 11:48發表的“”:
其實個陣真係好浮動, 我會覺得似係4-3-3, 但d人選就同你諗差唔多.
後面唔講啦
.......

感覺上佢吾會咁出. mata/inesta/silva 應該3 個出兩個. 前面吾放高大球員, 真係好難引開對手後防.
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2012-06-05
後面唔講啦
.......

森哥忘記左托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2012-06-05
吹多D
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2012-06-05
引用第5樓ming仔2012-06-05 00:00發表的“”:
[表情] [表情] 如果係資訊區會加分的

問陣區都可以加的
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2012-06-05
引用第20樓bbq9032012-06-05 14:12發表的“”:
感覺上佢吾會咁出. mata/inesta/silva 應該3 個出兩個. 前面吾放高大球員, 真係好難引開對手後防.

inesta唔會無正吧,即係2選1?
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2012-06-05
引用第24樓科高蘭尼紐約人2012-06-05 15:56發表的“”:

兩個都無 Inesta   Llorente   Torres
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2012-06-05
引用第21樓joN32012-06-05 14:44發表的“”:
森哥忘記左托利斯 [表情]

真係唔知佢會點用torres....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2012-06-05
引用第20樓bbq9032012-06-05 14:12發表的“”:

但係, 出高大球員都冇乜用, 成班人都係踢地波短傳嘅~~
如果只係出兩個, 第三個就有機會係torres, 但一樣冇高大球員份....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2012-06-05
引用第24樓科高蘭尼紐約人2012-06-05 15:56發表的“”:

iniesta 正選機會有100%
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2012-06-05
引用第25樓joN32012-06-05 16:00發表的“”:
兩個都無 Inesta   Llorente   Torres [表情]

呢個就真係冇咩可能
barca模式入面, 唔好話兩個前鋒, 連一個正前鋒都容唔落....
spain又行同一套, 所以llorente同torres一齊正選嘅機會真係好細好細....