• 2346閱讀
  • 59回復

[問陣]當克勤遇上老麥之不知點算好 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2012-06-27
引用第29樓科高蘭尼紐約人2012-06-27 19:40發表的“”:
oh...果個原來係您黎架.....
立下眼以為菲爾鍾斯tim [表情]

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2012-06-27
引用第30樓reve2012-06-27 19:42發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情]

之前將相又係差唔多咁既動作嘛
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2012-06-27
引用第24樓reve2012-06-27 19:34發表的“”:
科高單野已經無麼好講啦!!
講緊你話既進攻力啊∼!!

佢無野好講
咁我呢個陣呢?有咩意見?
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2012-06-27
引用第32樓迪克2012-06-27 19:48發表的“”:
佢無野好講

我覺得都無咩可以郁了~~4.5果個前鋒就擺到明用來攝...

卡c辛奴我覺得未必會有咩分~~但唔用佢又無人好用,Nani爭0.1.........

我自己就用埋曉高艾美達~~其實都可以考慮,始終有衝刺同頂上功夫,如果認為葡有機會入到波,我認為未必差得過卡c辛奴
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2012-06-27
引用第32樓迪克2012-06-27 19:48發表的“”:
佢無野好講

就猶如我之前所講,係咪應該集中d火力呢??
我自己揀人排陣就有個理想11人的,所以會食一d骨。
你個陣就系以每個位置都有得出為主,我就覺得總有人犧牲,sub out或者無得出,就浪費佐∼

集唔集中一隊都其次,但係就要集中火力∼

我都有諗過每隊出局之後,我隊波可以點換,始終得4個轉會,只要過後可以砌得返11人就好∼
所以宜家暫時都係:
4德、4葡、3意、2西,兩骨∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2012-06-27
呀,順便講多一點~~Abate個名橙色,應該有傷,未必出到??

如果出唔到,您無左一個gk、一個df、一個前鋒,如果卡c辛奴無料到的話(唔知係唔係您心水,同埋會唔會被換走不是腦殘而是佢?),咁您就16個無左4個,得返12個基本盤了
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2012-06-27
引用第35樓科高蘭尼紐約人2012-06-27 19:56發表的“”:
呀,順便講多一點~~Abate個名橙色,應該有傷,未必出到??
如果出唔到,您無左一個gk、一個df、一個前鋒,如果卡c辛奴無料到的話(唔知係唔係您心水,同埋會唔會被換走不是腦殘而是佢?),咁您就16個無左4個,得返12個基本盤了

我個陣容基本上都系:
1龍、5後、3中、3前。

得一個位可以走盞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2012-06-27
引用第36樓reve2012-06-27 19:57發表的“”:
我個陣容基本上都系:
1龍、5後、3中、3前。
得一個位可以走盞 [表情]

我如果解決埋果個問題後,就只餘一件gk係廢左的

而家有6葡3德3意1西~~其實無得揀,點都要加多一個意中場
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2012-06-27
引用第37樓科高蘭尼紐約人2012-06-27 19:59發表的“”:
我如果解決埋果個問題後,就只餘一件gk係廢左的
而家有6葡3德3意1西~~其實無得揀,點都要加多一個意中場

你龍門用邊個??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2012-06-27
引用第38樓reve2012-06-27 20:05發表的“”:
你龍門用邊個??

梗係葡萄牙啦
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2012-06-27
引用第39樓科高蘭尼紐約人2012-06-27 20:18發表的“”:
梗係葡萄牙啦 [表情] [表情]

好睇好咁喔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2012-06-27
引用第40樓reve2012-06-27 20:37發表的“”:
好睇好咁喔 [表情] [表情] [表情]

睇唔睇好唔重要,最緊要係支持
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2012-06-27
引用第34樓reve2012-06-27 19:55發表的“”:
就猶如我之前所講,係咪應該集中d火力呢??
我自己揀人排陣就有個理想11人的,所以會食一d骨。
你個陣就系以每個位置都有得出為主,我就覺得總有人犧牲,sub out或者無得出,就浪費佐∼
.......

其實我每隊都係三至四個,同你差不多。仲可以點集中?
只愛足球
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2012-06-27
引用第42樓迪克2012-06-27 21:33發表的“”:
其實我每隊都係三至四個,同你差不多。仲可以點集中?

只係覺得你後衛同中場10個都出得,有d sad嘖
不過因為你無用高美斯,所以可以咁樣分散投資∼

講到要點邊,我覺得可以小豬、摩天奴、oliveira,三個混合平均下?始終前二者既性價比都麻麻。
個人覺得alonso 8蚊、marchisio 7蚊,唔錯∼
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2012-06-27
引用第43樓reve2012-06-27 21:38發表的“”:
只係覺得你後衛同中場10個都出得,有d sad嘖 [表情] [表情]
不過因為你無用高美斯,所以可以咁樣分散投資∼
講到要點邊,我覺得可以小豬、摩天奴、oliveira,三個混合平均下?始終前二者既性價比都麻麻。
.......

然後前鋒呢?都係多個半,好似都係無野好揀喎
只愛足球