• 10048閱讀
  • 360回復

WK30 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2012-03-23
引用第53樓鬼影炎光2012-03-23 12:37發表的“”:
王子可以轉Holt, Brunt......聽日再答你, 可以轉個好少少, 不過都偏向Newcastle人

因為紐記下週雙賽
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2012-03-23
引用第60樓HINNNS2012-03-23 12:44發表的“”:
因為紐記下週雙賽 [表情]

冇關係~ 又唔駛咁早有準備, 只係睇好某個人唧......聽日再話你知, 唔想開錯藥你食
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2012-03-23
引用第61樓鬼影炎光2012-03-23 12:46發表的“”:
冇關係~ 又唔駛咁早有準備, 只係睇好某個人唧......聽日再話你知, 唔想開錯藥你食

覺得紐記對雀仔開大
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2012-03-23
羅賓遜 布力般 以1.56出售(市價5.61)

T. Ream 保頓 以3.71出售(市價5.02)
莊尼伊雲斯 曼聯 以6.80出售(市價11.96)
S. Coates 利物浦 以2.47出售(市價7.14)

G. Sigurdsson 史雲斯 以7.47出售(市價22.33)
宮市亮 保頓 以4.91出售(市價10.06)
華倫西亞 曼聯 以10.30出售(市價16.38)
安東尼派京頓 諾域治 以10.17出售(市價11.52)

朗尼 曼聯 以19.30出售(市價29.83)
P. Cisse 紐卡素 以7.64出售(市價13.57)
蘇亞雷斯 利物浦 以17.53出售(市價19.06)

現有資金    8.14

鬼影兄及各位好友兄弟:
仲有8個幾,UP邊個好呢??
中場仲想用新特蘭施斯隆,用邊個換好呢??
三個曼會唔會多左D??定係用華倫西亞轉施斯隆?
謝謝
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2012-03-23
強身健體~

迪基亞 5.xx

S. Coates 2.xx
華美倫 7.xx
高路托你 5.xx
積gay卡 6.xx

大衛斯話 10.xx
雲達話洽 12.xx
謝拉特 9.xx

亞古路 6.xx
朗肥 16.xx
杯奧巴 14.xx

淨返好似0.xx
今週已死!!這是棄Game的好理由??
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2012-03-23
引用第63樓daniels22172012-03-23 12:57發表的“”:
.......

派京頓,非必正選
今週已死!!這是棄Game的好理由??
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2012-03-23
引用第65樓文仔2012-03-23 13:13發表的“”:
派京頓,非必正選

係呀,所以都諗緊用佢定WALCOTT定施斯隆好><
THX BRO~
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2012-03-23
醫生, 可否幫我睇睇

連拿 利物浦 遷移 (在9.08買入)

後衛
T. Ream 保頓 以3.65出售 (市價5.02)
華美倫 阿仙奴 以7.97出售 (市價15.50)
莊尼伊雲斯 曼聯 以8.17出售 (市價11.96)

中場
華倫西亞 曼聯 以5.94出售 (市價16.38)
G. Sigurdsson 史雲斯 以9.24出售 (市價22.33)
艾殊利楊格 曼聯 以12.62出售 (市價20.18)
路斯基 阿仙奴 遷移 (在5.24買入)

前鋒
蘇亞雷斯 利物浦 以15.69出售 (市價19.06)
查維亞靴南迪斯 曼聯 以13.07出售 (市價17.63)
尼高治 保頓 遷移

現有資金 1.36 (在7.97買入)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2012-03-23
引用第59樓鬼影炎光2012-03-23 12:44發表的“”:
$17.84 就真係唔好攪我.......

又真係貴左d....
但呢周可能有錢豪一次
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2012-03-23
引用第67樓bbq9032012-03-23 14:29發表的“”:
醫生, 可否幫我睇睇 [表情]

連拿 利物浦 遷移 (在9.08買入)
.......

valencia 5.94
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2012-03-23
Graham好似性價比高d, 點解推sinclar呢?

丹尼格拉咸 史雲斯前鋒    12.18

史葛冼佳亞 史雲斯前鋒    12.93
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2012-03-23
引用第62樓HINNNS2012-03-23 12:50發表的“”:
覺得紐記對雀仔開大 [表情] [表情]

唔係, 只係覺得會有好大回報唧
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2012-03-23
引用第70樓xo8832012-03-23 15:03發表的“”:
Graham好似性價比高d, 點解推sinclar呢?
丹尼格拉咸 史雲斯前鋒   12.18
史葛冼佳亞 史雲斯前鋒   12.93

因為Sinclair有PK, FK囉
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2012-03-23
引用第63樓daniels22172012-03-23 12:57發表的“”:
.......

最好既方法係派京頓轉施斯隆, 再up Keeper

前, 中, 後各一個Man Utd 冇問題呀, 我都覺得佢剩下既賽程唔錯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2012-03-23
downing - 球員近況甚佳
walcott - 球隊近況甚佳
miyaichi - 得分能力高, 有死球, 賽程不錯

唔理價錢, 俾你會點揀?