• 3469閱讀
  • 87回復

reve's∼兩個前鋒打算2選1長keep,你會揀邊個? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-02-09
【F. Campbell】
Sunderland
Sell at 5.56
(market price 9.82)

ARS、@WBA、@NEW、LIV、@BLA、QPR、@MAC、TOT

---------------------------------VS-----------------------------------

【P. Cisse】
Newcastle
Sell at 6.69
(market price 10.30)

@TOT、WOL、SUN、@ARS、NOR、@WBA、LIV、@SWA

-----------------------------------------------------------------------

睇佐賽程大家會揀邊個?
仲有咩其他因素呢??
大家齊齊卑下意見,討論下吧∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-02-09
F. Campbell 喇

我邪緊斯斯
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-02-09
引用第1樓joN32012-02-09 15:20發表的“”:
F. Campbell 喇
我邪緊斯斯 [表情] [表情]

你有無發覺sunderland賽程都幾惡啃
雖然紐記都差唔多。。。

話說量兩個都未必可以keep過一個月都未定
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-02-09
我都係等緊球王爆
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-02-09
引用第3樓joN32012-02-09 15:25發表的“”:
我都係等緊球王爆 [表情]

呢兩件其中一個可以成為你的新球王
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-02-09
引用第4樓reve2012-02-09 15:25發表的“”:
呢兩件其中一個可以成為你的新球王 [表情]

Faith
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-02-09
賽程來說.... cisse吧.

加上campbell唔知幾時又傷.... 其他前鋒又可能隨時返黎....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-02-09
引用第6樓sikingthegreat2012-02-09 15:34發表的“”:
賽程來說.... cisse吧.
加上campbell唔知幾時又傷.... 其他前鋒又可能隨時返黎....

cisse系紐記應該幾好前途,加上宜家best又長抖。。。
佢真係比較大路的選擇,咁另一方面諗,campbell又有咩可取的地方呢?
勝在夠冷?!
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-02-09
P. Cisse
Love:威夫哥係全好友最友善的

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-02-09
引用第7樓reve2012-02-09 15:56發表的“”:
cisse系紐記應該幾好前途,加上宜家best又長抖。。。
佢真係比較大路的選擇,咁另一方面諗,campbell又有咩可取的地方呢?
勝在夠冷?! [表情]

可取在於.... 夠平, 同埋短期內球隊仍處於"新領隊蜜月期"~~
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-02-09
上場見cambell 完來可以放係後備吾出已經怕怕 .

相反, cc 應該有排玩. 同埋領隊就算換fw , 都習慣換走ba 換入艾美奧比 (可能兩個屬同類球員..) , cc 機本上冇傷冇痛應該會打足全場..
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-02-09
$5 campbell 我都有 琴晚打左87mins 1sot 1a
我要睇埋preview先決定留唔留
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-02-09
引用第9樓sikingthegreat2012-02-09 16:06發表的“”:
可取在於.... 夠平, 同埋短期內球隊仍處於"新領隊蜜月期"~~ [表情] [表情]

個蜜月期都係中堅賓傷左先有
CISSE 我個人覺得得分力應該同BA差不多
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-02-09
引用第11樓Seefood2012-02-09 16:22發表的“”:
$5 campbell 我都有 琴晚打左87mins 1sot 1a
我要睇埋preview先決定留唔留 [表情] [表情]

尋晚又打咁耐,即係聯賽既時候又
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-02-09
引用第13樓reve2012-02-09 16:33發表的“”:
尋晚又打咁耐,即係聯賽既時候又 [表情] [表情]

其實佢個位我預左比第2個 到時睇下有無news同preview講下佢啦