• 2093閱讀
  • 47回復

[問陣]我個陣是咁的 (5) ------------------- week 25 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2012-02-08
引用第26樓bbq9032012-02-08 17:40發表的“”:
Taarabt o個位其實吾係太穩. 雖然上場打得好好. 但領隊吾like就係吾like , 打到識飛都冇用 .
如果布斯沙基出得返 , Taarabt 都有機會返bench

呢件我都驚驚地, 但上場真係fit 到漏, QPR 打少一個之後都係得返Taarabt 兩球遠射有威脅

buzsaky 就算出返黎都可以只係頂 cisse 個位
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2012-02-08
引用第29樓joN32012-02-08 17:44發表的“”:
Lennon 上場extremely doubt
今場應該出得下話 [表情]

冇芥蘭

我上週有用的
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2012-02-08
引用第20樓呀威2012-02-08 17:34發表的“”:
chamberlain 我麻麻地啦, 遲少少 Gervinho 返黎正選又唔穩 [表情]
.......

chamberlain 我麻麻地啦, 遲少少 Gervinho 返黎正選又唔穩
其實你都講得啱.... 同埋arsenal賽程都唔係咁好, 如果夠錢將佢轉bale, 我都會, 問題而家仲差成6蚊有多....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2012-02-08
引用第29樓joN32012-02-08 17:44發表的“”:
Lennon 上場extremely doubt
今場應該出得下話 [表情]

有lennon就唔同講法喎真係....
點算....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2012-02-08
引用第30樓呀威2012-02-08 17:44發表的“”:
呢件我都驚驚地, 但上場真係fit 到漏, QPR 打少一個之後都係得返Taarabt 兩球遠射有威脅
buzsaky 就算出返黎都可以只係頂 cisse 個位

咁又未必.. 前面有 希古臣 , 保夫萊特 & DJ金保.

對住吾係太強布力般, 冇理由吾打返雙箭頭 , 不過可以等等preview , 可能會知道用咩陣出戰.
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2012-02-08
引用第34樓bbq9032012-02-08 17:48發表的“”:
咁又未必.. 前面有 希古臣 , 保夫萊特 & DJ金保.
對住吾係太強布力般, 冇理由吾打返雙箭頭 , 不過可以等等preview , 可能會知道用咩陣出戰.

Dj 同保夫

都傷左
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2012-02-08
引用第32樓sikingthegreat2012-02-08 17:45發表的“”:
chamberlain 我麻麻地啦, 遲少少 Gervinho 返黎正選又唔穩
其實你都講得啱.... 同埋arsenal賽程都唔係咁好, 如果夠錢將佢轉bale, 我都會, 問題而家仲差成6蚊有多.... [表情] [表情]

我就係咁岩轉到先唔洗諗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2012-02-08
引用第36樓呀威2012-02-08 17:50發表的“”:
我就係咁岩轉到先唔洗諗 [表情] [表情] [表情]

sigurdsson如果係5.xx嗰d就好啦.... keeper用埋robinson就掂.... 而家都唔知去邊到搵多幾蚊出黎.... 唯有希望dempsey繼續跌.... 繼續跌....
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2012-02-08
引用第33樓sikingthegreat2012-02-08 17:46發表的“”:
有lennon就唔同講法喎真係.... [表情] [表情]
點算.... [表情] [表情]

雙翼齊飛
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2012-02-08
引用第37樓sikingthegreat2012-02-08 17:53發表的“”:
[表情] [表情]
sigurdsson如果係5.xx嗰d就好啦.... keeper用埋robinson就掂.... 而家都唔知去邊到搵多幾蚊出黎.... 唯有希望dempsey繼續跌.... 繼續跌.... [表情] [表情]

好後悔當時冇偷sigurdsson

你希望dempsey 唔踢得仲容易過佢跌到你入到個價
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2012-02-08
引用第39樓呀威2012-02-08 17:55發表的“”:
好後悔當時冇偷sigurdsson [表情] [表情] [表情]
你希望dempsey 唔踢得仲容易過佢跌到你入到個價 [表情] [表情]

我都係7.xx先入.... 出左去冇得偷

dempsey.... 同bale一樣, 兩個都唔識傷嘅....
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2012-02-08
我買唔到5蚊

Doubt 緊有無正 買到七蚊炸
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2012-02-08
引用第40樓sikingthegreat2012-02-08 17:58發表的“”:
我都係7.xx先入.... 出左去冇得偷
dempsey.... 同bale一樣, 兩個都唔識傷嘅.... [表情] [表情]

我果件九蚊

同樣既狀況同樣適用於 Rvp 身上, 今季竟然一反常態冇傷到, 真係估唔到
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2012-02-08
引用第42樓呀威2012-02-08 18:06發表的“”:
我果件九蚊 [表情]
同樣既狀況同樣適用於 Rvp 身上, 今季竟然一反常態冇傷到, 真係估唔到

對左史篤未
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2012-02-08
引用第42樓呀威2012-02-08 18:06發表的“”:
我果件九蚊 [表情]

係囉, 佩詩竟然仲未傷, 佢d隊友都傷得7788啦.... 真係犀利