• 5150閱讀
  • 164回復

恭喜發財23易生!!ZAMORA 可能轉會 QPR [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2012-01-31
引用第40樓望晴天2012-01-31 08:40發表的“”:
俾我就會放G8...
Silva, McClean, Sigurdsson你個價都無得放...
但keep埋Bale既前題係你前同後都要夠骨~

加盟後一場都冇睇過佢踢....
其實sigurdsson係咪一定要持有?
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2012-01-31
以YFF而論一定係G8 我都放左了
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2012-01-31
如果放隊長入ade呢?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2012-01-31
引用第47樓reve2012-01-31 12:42發表的“”:
如果放隊長入ade呢? [表情] [表情]

Good!
我都會用佢.
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2012-01-31
引用第48樓realwayutd.2012-01-31 12:44發表的“”:
Good!
我都會用佢.

主場打wigan,真係超級吸引!!
原本想要defoe,可惜doubtful
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2012-01-31
引用第47樓reve2012-01-31 12:42發表的“”:
如果放隊長入ade呢? [表情] [表情]

中伏三次....
呢次唔知信唔信佢好....
硬係凝住一唔信佢, 佢就會爆.... 但手持zamora又唔捨得放....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2012-01-31
引用第50樓sikingthegreat2012-01-31 14:43發表的“”:
中伏三次....
呢次唔知信唔信佢好....
硬係凝住一唔信佢, 佢就會爆.... 但手持zamora又唔捨得放.... [表情] [表情]

手持zamora爽好多
其實我想拎個位黎博papis cisse或者 bryan luiz
前者無preview,後者買佐好多錢剩
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2012-01-31
引用第51樓reve2012-01-31 14:53發表的“”:
手持zamora爽好多 [表情] [表情]
其實我想拎個位黎博papis cisse或者 bryan luiz [表情] [表情]
前者無preview,後者買佐好多錢剩 [表情]

ZAMORA 曾經擁有....

BROWN 點
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2012-01-31
引用第51樓reve2012-01-31 14:53發表的“”:
手持zamora爽好多 [表情] [表情]
其實我想拎個位黎博papis cisse或者 bryan luiz [表情] [表情]
前者無preview,後者買佐好多錢剩 [表情]

但ade好耐冇爆了, 如果冇埋defoe, 真係幾大機會架!!

話雖如此, 我都係用返zamora算了~~
(但zamora + dempsey.... 會唔會太搏.... fulham有冇連炒人兩場嘅本事呢....)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2012-01-31
引用第52樓joN32012-01-31 15:04發表的“”:
BROWN 點 [表情]

brown當然keep~~
上兩,三場冇出, 出返一場即刻補返4周嘅分~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2012-01-31
引用第52樓joN32012-01-31 15:04發表的“”:
BROWN 點 [表情]

zamora我前一周既心水,結果 所以我唔會再拖佢落水了
兩蚊brown梗系照keep啦!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2012-01-31
引用第53樓sikingthegreat2012-01-31 15:04發表的“”:
但ade好耐冇爆了, 如果冇埋defoe, 真係幾大機會架!!
話雖如此, 我都係用返zamora算了~~ [表情] [表情]
(但zamora + dempsey.... 會唔會太搏.... fulham有冇連炒人兩場嘅本事呢....)

其實我覺得fulham呢場波唔容易踢,分分鐘西布朗作客偷到食
我上週miss佐dempsey之後,今周一定唔會做傻仔,要搵其他人對賭了。
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2012-01-31
DZEKO 定DB 好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2012-01-31
引用第56樓reve2012-01-31 15:06發表的“”:
其實我覺得fulham呢場波唔容易踢,分分鐘西布朗作客偷到食 [表情] [表情]

係架, west brom上場作客搞掂stoke架....
所以用唔用zamora我都係決定唔到....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2012-01-31
引用第57樓joN32012-01-31 15:07發表的“”:
DZEKO 定DB 好 [表情] [表情]

db