• 7133閱讀
  • 95回復

Week 19 偷人討論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2011-12-27
引用第43樓icemanbergkamp2011-12-27 01:48發表的“”:
真係用???!!! 呢期佢個態......上場除左死球基本上冇掂過波.... [表情]
下週仲係作客對主場硬到爆既swan...... [表情] [表情]

我都在想,其實vdv有咩好........

已經多次證實左,佢除左季初爆左一輪後,之後到球皇爆分後,佢成日唔係傷就打唔晒....

佢最近8周,沒有1場是高過10分的~~~講緊16元,點解仲要用

如果您話果周佢主場對超雞,preview講到明佢出得,其他9場賽事又無乜好心水,又有$,咁就另作別論

先講清楚,我個人係非常喜歡vdv的,但真覺得唔抵用
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2011-12-27
D. Berbatov
Man Utd
Sell at 11.65
(market price 18.57)
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2011-12-27
Gerrard 9.52
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2011-12-27
Congrats! The following discounts were applied to your team:

S. Gerrard: 11.11 => 9.52
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2011-12-27
GERRARD
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2011-12-27
引用第48樓reve2011-12-27 02:02發表的“”:
Congrats! The following discounts were applied to your team:
S. Gerrard: 11.11 => 9.52 [表情]

下場有正未???
離線alex1205
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2011-12-27
引用第48樓reve2011-12-27 02:02發表的“”:
S. Gerrard: 11.11 => 9.52 [表情]

非常吸引, 玩左咁多年, 未試過25蚊左右可以買齊雙特
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2011-12-27
引用第50樓icemanbergkamp2011-12-27 02:07發表的“”:
下場有正未??? [表情] [表情]

我覺得佢一d都唔fit
跑唔郁,剛才中場卑人爆過佐幾次
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線WWJD
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2011-12-27
引用第52樓reve2011-12-27 02:08發表的“”:
我覺得佢一d都唔fit [表情] [表情]
跑唔郁,剛才中場卑人爆過佐幾次 [表情]

我下場真係想搏佢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2011-12-27
引用第51樓alex12052011-12-27 02:08發表的“”:
非常吸引, 玩左咁多年, 未試過25蚊左右可以買齊雙特 [表情]

但係今時今日既雙特, 巴巴, 王子....全部都不復當年, 歲月不饒人.....
離線david819918
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2011-12-27
引用第54樓icemanbergkamp2011-12-27 02:30發表的“”:
但係今時今日既雙特, 巴巴, 王子....全部都不復當年, 歲月不饒人..... [表情] [表情]

Sad but ture,現在輪到nani,bale,ba呢d新一代上位
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2011-12-27
引用第54樓icemanbergkamp2011-12-27 02:30發表的「」:
但係今時今日既雙特, 巴巴, 王子....全部都不復當年, 歲月不饒人..... [表情] [表情]

巴巴我覺得...係車仔冇位用佢,佢本身應該幾FIT的~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2011-12-27

離線yuen_lcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2011-12-27
引用第57樓科高蘭尼紐約人2011-12-27 03:25發表的“”:
[表情] [表情] [表情]

S. Gerrard Liverpool Sell at 9.45 (market price 9.45)
低處未算低
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2011-12-27
C. ClarkAston Villa
Sell at 1.29(market price 4.17)