• 4846閱讀
  • 106回復

[問陣]搏利記反彈! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-09-26

連拿

拜恩斯         空置            空置

卡蘇拿    史達寧    費拉拿     LALALA

MIRALLAS    S7     阿古路

剩12.18 ,買兩個後防,唔知買邊個好,無咩偷人………

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

如果你有以下兩個組合,買三個後防球員,你會點買?

組合一:籠門用候活,有17.97 買三個後防!

組合二:籠門用連拿,有21.17 買三個後防!

另外,已有既偷價球員包括有17.71 既拜恩斯(不過呢個無可能用到了)以及10.30 既積基卡!

有冇咩好既推介呢?
[ 此帖被freezefox在2012-09-28 18:08重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-09-26
利迷好應該用組合2同愛隊共同進退
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-09-26

原因:我係利迷
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-09-26
大家誤會了……我唔係想問大家用邊個籠好………

我係想問大家,係某個價錢限制下(21.17 或 17.97 ),大家會組合 到一個咩既後防組合出黎…………

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-09-26
一下要砌三個後衛都唔少野,至少都要留意下有無邊幾件先可以開工喔。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-09-26
舉例:如果有21.17 ,會用以下三個後防:

積基卡(10.30) + 白治(5.65) + 尼臣(5.20) = 21.15

離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-09-26
回 可可粉 的帖子
可可粉:利迷好應該用組合2同愛隊共同進退[表情]  (2012-09-26 18:07) 

M. Skrtel 9.32 + M.Kelly 7.05 + S. Coates 4.44 = 20.81

共同進退
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-09-26
我就覺得組合二比較可行,其實兩個都唔見得會CS。。。
但係組合二就多佐錢可以砌下咁

R. Nelsen
QPR
Defender
5.20

G. Cameron
Stoke
Defender
7.11

Jose Enrique
Liverpool
Defender
8.77

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-09-26
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:
M. Skrtel 9.32 + M.Kelly 7.05 + S. Coates 4.44 = 20.81
共同進退 [表情]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-09-26

比利鍾斯
西布朗
後衛
6.61

D. Santon
紐卡素
後衛
7.52    

M. Yoshida
SHN
後衛
6.73

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-09-26
HINNNS:M. Skrtel 9.32 + M.Kelly 7.05 + S. Coates 4.44 = 20.81
共同進退 [表情] (2012-09-26 18:23) 

熱血!

不過,KELLY 唔係傷左咩?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-09-26
回 reve 的帖子
reve:[表情] (2012-09-26 18:25) 

呢個………賭大細架咋喎。佢會唔會出查仔架?

離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-09-26
回 freezefox 的帖子
freezefox:熱血!
不過,KELLY 唔係傷左咩?[表情] (2012-09-26 18:32) 

我唔知呀,見佢上場都有出...

PS.我無睇場波

PS2. 我唔係利迷
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-09-26
回 freezefox 的帖子
freezefox:呢個………賭大細架咋喎。佢會唔會出查仔架? (2012-09-26 18:33) 

睇埋今晚場聯賽杯就知道了∼
不過呢個價位真係好吸引,我相信週末聯賽系出coates的!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-09-26
HINNNS:我唔知呀,見佢上場都有出...
PS.我無睇場波 [表情]
....... (2012-09-26 18:37) 

場波傷佐agger同kelly啊,kelly應該好嚴重,今年已經唔洗出了。。。
所以利記中堅宜家得返skrtel、coates、carra,同埋reserve果d∼