• 6208閱讀
  • 159回復

wk12 reve's 選擇題:鷹唔鷹 & 古堡或賓賓 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-11-19
兩題選擇題:

1. 偷佐eagles既好友們,你哋仲用唔用?
2. 要Yakubu定係Bendtner?

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-11-19
1. 偷佐eagles既好友們,你哋仲用唔用? 無偷
2. 要Yakubu定係Bendtner?後者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-11-19
reve

1.無偷
2.cbb
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-11-19
引用第1樓HINNNS2011-11-19 12:39發表的“”:
1. 偷佐eagles既好友們,你哋仲用唔用? 無偷
2. 要Yakubu定係Bendtner?後者

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-11-19
引用第2樓科高2011-11-19 12:41發表的“”:
reve [表情] [表情]
1.無偷
2.cbb

估唔到你竟然無偷喔!
又係既今周兩支愛隊對碰
離線朗拿度
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-11-19
1.無放,杂分回本唔難掛.
2.Bendtner囉!跟大隊
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-11-19
引用第5樓朗拿度2011-11-19 12:54發表的“”:
1.無放,杂分回本唔難掛.
2.Bendtner囉!跟大隊

上一場睇直播有好友講因為無MP所以eagles多雜分,今場唔知了∼
中堅賓已經變成大隊了?
離線朗拿度
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-11-19
引用第6樓reve2011-11-19 12:58發表的“”:
上一場睇直播有好友講因為無MP所以eagles多雜分,今場唔知了∼
中堅賓已經變成大隊了? [表情] [表情] [表情]

2.其實我無咩見解,覺得賓賓就保險D,古堡爆分就爆得多D
1.就係咁的,唔好同人講,之後保頓既賽程都幾好,8個幾哩個價真係唔係幾想放.
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-11-19
引用第6樓reve2011-11-19 12:58發表的“”:
中堅賓已經變成大隊了? [表情] [表情] [表情]

mp出得返佢d死球真係會比人分 加上佢唔係成日打足

中堅賓應該係大路人
在線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-11-19
eagles有偷就继续用,Bendtner啦今周看好他
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-11-19
引用第7樓朗拿度2011-11-19 13:05發表的“”:
2.其實我無咩見解,覺得賓賓就保險D,古堡爆分就爆得多D
1.就係咁的,唔好同人講,之後保頓既賽程都幾好,8個幾哩個價真係唔係幾想放.

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-11-19
引用第8樓yoshra112011-11-19 13:07發表的“”:
mp出得返佢d死球真係會比人分 加上佢唔係成日打足
中堅賓應該係大路人

咁其實MP出得返未嘖?
preview又無話佢有事,上場有無端端失踪
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-11-19
引用第9樓eve_lbl852011-11-19 13:08發表的“”:
eagles有偷就继续用,Bendtner啦今周看好他

其實我可以做到eagles同bendtner共存,但係要放棄另一個心水
咁如果eagles同bendtner二選一,大B哥會要哪一個?
在線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-11-19
引用第12樓reve2011-11-19 13:16發表的“”:
其實我可以做到eagles同bendtner共存,但係要放棄另一個心水 [表情] [表情]
咁如果eagles同bendtner二選一,大B哥會要哪一個? [表情]

偷价eagles优先,没有打国际赛
bendtner打两场国际赛,体能上有影响
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-11-19
引用第13樓eve_lbl852011-11-19 13:18發表的“”:
偷价eagles优先,没有打国际赛
bendtner打两场国际赛,体能上有影响

OK!