• 6191閱讀
  • 159回復

wk12 reve's 選擇題:鷹唔鷹 & 古堡或賓賓 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2011-11-19
引用第28樓美利拉斯2011-11-19 13:35發表的“”:
正常一個領隊響大炒之下,果班球員冇傷病既話,都唔會點轉果個陣掛 [表情] [表情] [表情]

主場同作客既分別都有既
咁我又唔擔心eagles既正選,系得分方面嘖
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2011-11-19
引用第30樓reve2011-11-19 13:36發表的“”:
主場同作客既分別都有既 [表情]
咁我又唔擔心eagles既正選,系得分方面嘖 [表情]

上場中得咁應,今wk有多一班人陪我中伏都幾爽wor

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2011-11-19
引用第29樓reve2011-11-19 13:35發表的“”:
我系睇見呢場波后防屎鬥屎,兩面應該會頻頻入波 [表情] [表情]

看好这场
推介你用R. Rochina Blackburn Forward    3.02
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2011-11-19
引用第32樓eve_lbl852011-11-19 13:38發表的“”:
看好这场
推介你用R. Rochina Blackburn Forward    3.02 [表情]

對對對!!!
我都諗緊要保住我個鷹同個貴心水,就用佢!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2011-11-19
引用第31樓美利拉斯2011-11-19 13:38發表的“”:
上場中得咁應,今wk有多一班人陪我中伏都幾爽wor [表情] [表情] [表情]

你上週中佐?
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2011-11-19
場波真係屎鬥屎GALA,不過WIGAN值博既人真係無乜...
同埋覺得BLACKBURN D人腳始終好少少
我都係諗緊要凱列特定YAYUBU好
不過呢D波後防一定成日走漏人同多空位起腳
所以YAKUBU真係大機會入波既,同埋佢又好興一入就入幾球甘
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2011-11-19
引用第21樓reve2011-11-19 13:25發表的“”:
我怕moyes玩野,呢場缺陣既就係saha [表情] [表情] [表情]
場波我都睇好愛記可以贏,但係最想要既drenthe又唔穩正 [表情]

其實你多唔多錢剩?
我有10幾蚊剩.... 諗緊用唔用baines好.... 點睇? 有冇錢一齊用?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2011-11-19
引用第35樓daniels22172011-11-19 13:47發表的“”:
場波真係屎鬥屎GALA,不過WIGAN值博既人真係無乜...
同埋覺得BLACKBURN D人腳始終好少少
我都係諗緊要凱列特定YAYUBU好
不過呢D波後防一定成日走漏人同多空位起腳
所以YAKUBU真係大機會入波既,同埋佢又好興一入就入幾球甘

我見上一場wigan既后防真係曬氣 al-habsi一個人擋曬d波,后防企住睇
布力般后防雖然都差唔多,但係wigan后防卑我既印象深刻好多
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2011-11-19
引用第36樓sikingthegreat2011-11-19 13:48發表的“”:
其實你多唔多錢剩?
我有10幾蚊剩.... 諗緊用唔用baines好.... 點睇? 有冇錢一齊用? [表情] [表情]

最多都系剩3蚊左右,你搞咩剩10蚊咁好野啊?
baines好似大不如前咁,果日睇佢踢英格蘭真係
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2011-11-19
引用第37樓reve2011-11-19 13:49發表的“”:
我見上一場wigan既后防真係曬氣 [表情] [表情] al-habsi一個人擋曬d波,后防企住睇 [表情]
布力般后防雖然都差唔多,但係wigan后防卑我既印象深刻好多 [表情]

好懷念alcaraz....
而家就連figueroa都冇左前兩季嘅狀態....
齋睇人腳其實wigan後防都係唔掂....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2011-11-19
引用第39樓sikingthegreat2011-11-19 13:52發表的“”:
好懷念alcaraz....
而家就連figueroa都冇左前兩季嘅狀態....
齋睇人腳其實wigan後防都係唔掂....

呢個時候又無埋alcaraz,所以唔用yakubu幾時用?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2011-11-19
引用第38樓reve2011-11-19 13:51發表的“”:
最多都系剩3蚊左右,你搞咩剩10蚊咁好野啊? [表情] [表情] [表情]
baines好似大不如前咁,果日睇佢踢英格蘭真係 [表情]

唔知回解剩10幾蚊.... 而家個empty位可以買到任何19.5蚊以下嘅人.....
搞到我心思思想入baines....

如果drenthe係sub就更抵玩, 但moyes會唔會收起drenthe先..... 佢帶到d成隊都冇嘅野俾隊波, 斷估有能力估一個正選位....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2011-11-19
引用第40樓reve2011-11-19 13:53發表的“”:
呢個時候又無埋alcaraz,所以唔用yakubu幾時用? [表情] [表情]

弊在blackburn作客, 同埋blackburn自己都唔好得好多....
兩隊降班熱門.... 場波會發生咩事真係好難講
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2011-11-19
引用第41樓sikingthegreat2011-11-19 13:54發表的“”:
唔知回解剩10幾蚊.... 而家個empty位可以買到任何19.5蚊以下嘅人.....
搞到我心思思想入baines....
如果drenthe係sub就更抵玩, 但moyes會唔會收起drenthe先..... 佢帶到d成隊都冇嘅野俾隊波, 斷估有能力估一個正選位....

愛華個五人中場我覺得系fellaini、rodwell、coleman正選最穩,之後就系neville、drenthe、cahill、bily、barkley。。。
其實最理想就係出fellaini+rodwell+coleman+drenthe+cahill

19.5啊,多一蚊就可以買rooney收工
第二面好似買唔落手咁,第三面就嚴重影響身價
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2011-11-19
AY+rochina   or chicharito+yakubu   ??