• 969閱讀
  • 11回復

[仲有D橙皮team問橙皮]week11跪求意見 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線iker0718

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-11-05
門將
迪基亞 曼聯 以5.65出售 (市價9.33)

後衛
André Santos 阿仙奴 以6.33出售 (市價8.26)
史迪雅文 狼隊 以6.69出售 (市價6.69)
布朗 新特蘭 以2.53出售 (市價4.73)
菲爾鍾斯 曼聯 以9.95出售 (市價9.95)

中場
大衛施華 曼城 以8.80出售 (市價13.05)
雲達華治 熱刺 以18.67出售 (市價24.31)
賓艾化 紐卡素 以3.89出售 (市價3.89)

前鋒
朗尼 曼聯 以18.38出售 (市價20.38)
阿古路 曼城 以11.69出售 (市價12.42)
馬達 車路士 以7.31出售 (市價9.54)

reason:
1.因為要硬食silva, 所以唔敢搏savic/ fabio/ evans, 用D搵陣人..
2.想放朗尼, 但對住私家雞, 入多D曼有著數好似, 豆周中出左, 會唔會rest, 比welback出..
3.mata好難爆分, 如果升做豆/torres要放jones換fabio, 一旦fabio唔出就硬食兩個人..
4.brown之後幾場都係對D弱隊, 放左就連唯一ge骨都冇埋..
5.等陣, ben arfa

1.偷價mata+p.jones
2.小豆+fabio
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-11-05
442 不如轉jones做前/中啦
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-11-05
賓硬化唔似有正
離線on1909
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-11-05
wellback有冇正?
離線iker0718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-11-05
引用第3樓on19092011-11-05 18:03發表的“”:
wellback有冇正?

唔知
rooney+welback+豆
rooney+豆
rooney+welback
開邊樣
離線bbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-11-05
我估朗尼打中,welback+豆 打前
離線iker0718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-11-05
引用第5樓bbc2011-11-05 18:11發表的“”:
我估朗尼打中,welback+豆 打前

咁姐係得PK+FK..
離線bbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-11-05
引用第6樓iker07182011-11-05 18:13發表的“”:
咁姐係得PK+FK.. [表情]

但你個朗尼$18 keep 到以家就唔好轉啦
離線iker0718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-11-05
門將

後衛
André Santos 阿仙奴 以6.33出售 (市價8.26)
史迪雅文 狼隊 以6.69出售 (市價6.69)
布朗 新特蘭 以2.53出售 (市價4.73)
法比奧達施華 曼聯 遷移 (在4.18買入)

中場
大衛施華 曼城 以8.80出售 (市價13.05)
基斯靴特 維拉 遷移 (在2.03買入)

前鋒
朗尼 曼聯 以18.38出售 (市價20.38)
阿古路 曼城 以11.69出售 (市價12.42)
查維亞靴南迪斯 曼聯 遷移 (在12.48買入)

唔好處係有機會3個唔出得
離線bbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-11-05
你又幫我睇下,我放走左 $10 silva 轉成咁

門將

後衛
布朗 新特蘭 以4.05出售 (市價4.73)
韋特 保頓 以5.29出售 (市價6.19)
史卡迪爾 利物浦 以7.86出售 (市價9.04)
艾格 利物浦 以6.64出售 (市價8.14)

中場
卡比耶 紐卡素 以7.06出售 (市價8.25)
域陀摩西斯 韋根 以7.89出售 (市價7.89)

前鋒
艾迪巴約 熱刺 以5.77出售 (市價9.08)
蘇亞雷斯 利物浦 以15.80出售 (市價17.50)
迪斯高 曼城 以14.71出售 (市價14.71)

剩 0.61
離線bbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-11-05
引用第8樓iker07182011-11-05 18:17發表的“”:
門將
後衛
Andre Santos 阿仙奴 以6.33出售 (市價8.26)
.......

我覺得

法比奧達施華 曼聯 遷移 (在4.18買入)   7成正選

基斯靴特 維拉 遷移 (在2.03買入)   3成正選
離線iker0718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-11-05
引用第9樓bbc2011-11-05 18:20發表的“”:
你又幫我睇下,我放走左 $10 silva 轉成咁
門將
.......

若要生活好
swansea攻力不弱