• 2402閱讀
  • 27回復

[問陣]W7 不變應萬變??外加少少個人淺見。求DF意見 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-09-30
大家今周有咩後防好推介??E家仲有一個位錢唔係問題(除左最貴果個)
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-09-30
引用第14樓加歷查2011-09-29 22:28發表的“”:
有性格

遊戲姐唔用唔駛死既,20隊波點都有等價既球員
(其實我係森林球迷,可惜佢幾年都仲未上到英超)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-09-30
引用第16樓十三2011-09-30 05:09發表的“”:
遊戲姐唔用唔駛死既,20隊波點都有等價既球員
(其實我係森林球迷,可惜佢幾年都仲未上到英超)

無錯,有個性最好

所以我都絕少用車仔同曼城人(阿古路例外)
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-09-30
今個星期保辛華個位穩唔穩??打足但係再用既成數都幾高,其實我幾想用雷斯,不過唔知保亞斯係咪要佢打歐冠所以未用往,今個星期DF好煩呀,大家有邊個係心水呢??
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-09-30
引用第18樓十三2011-09-30 16:23發表的“”:
今個星期保辛華個位穩唔穩??打足但係再用既成數都幾高,其實我幾想用雷斯,不過唔知保亞斯係咪要佢打歐冠所以未用往,今個星期DF好煩呀,大家有邊個係心水呢?? [表情]

后防我今周都系最後睇剩幾錢先買。。。
始終想估曼聯前場,不過你唔啱呢味
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-09-30
個個星期都有5至8蚊多....本來一路以來方案都係同DF升級但係今週強隊DF閘位個個打足歐冠,唔知出唔出得,唔通真係要我用3中堅DF陣.........

布朗,尼斯郭,E雲奴域好似最穩陣

剛剛睇到小緊好似一定唔會出,法比奧又傷左,咁樣鐘斯係咪必出?定係有機會出拉菲爾??你都知廢SIR嫁LA,主場對升班馬個陣會好鬼。
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-09-30
同道中人
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-09-30
引用第19樓reve2011-09-30 16:26發表的“”:
后防我今周都系最後睇剩幾錢先買。。。 [表情] [表情]
始終想估曼聯前場,不過你唔啱呢味 [表情]

R10+welbeck
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-09-30
引用第20樓十三2011-09-30 23:12發表的“”:
個個星期都有5至8蚊多....本來一路以來方案都係同DF升級但係今週強隊DF閘位個個打足歐冠,唔知出唔出得,唔通真係要我用3中堅DF陣.........
布朗,尼斯郭,E雲奴域好似最穩陣
剛剛睇到小緊好似一定唔會出,法比奧又傷左,咁樣鐘斯係咪必出?定係有機會出拉菲爾??你都知廢SIR嫁LA,主場對升班馬個陣會好鬼。

拉菲爾前幾week arm dislocation,jones穩正
尼斯郭太貴,難有cs。
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-10-01
引用第23樓05cw22011-09-30 23:34發表的“”:
拉菲爾前幾week arm dislocation,jones穩正
尼斯郭太貴,難有cs。

信你用鍾斯.a 高穩晤穩?
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2011-10-01
引用第24樓十三2011-10-01 00:34發表的“”:
信你用鍾斯.a 高穩晤穩?

A cole正就穩,cs就難講,呢週後衛唔好落咁重本,歐聯/霸後d cs几難估中,
我覺得Mata s7最多只可回本,其實up mata---->ade都幾好,阿記後防危危地。
個人覺得r10係本週大熱,用唔用就睇你la!
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2011-10-01
引用第25樓05cw22011-10-01 00:49發表的“”:
A cole正就穩,cs就難講,呢週後衛唔好落咁重本,歐聯/霸後d cs几難估中,
我覺得Mata s7最多只可回本,其實up mata---->ade都幾好,阿記後防危危地。
個人覺得r10係本週大熱,用唔用就睇你la!
[表情]

上星期朗尼冇出我既排名先上番少少,其實我發現自己係度同MU對賭中,明天要開細呀.......0:0最好
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2011-10-02
又係副隊好過正隊的一周