• 2485閱讀
  • 41回復

鬼影陣陣WK7之「沒有偷人」 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-09-30
門將
Remove迪基亞曼聯 以6.05出售(市價10.89)

後衛
Remove保辛華 車路士 以7.55出售 (市價8.88)
Remove布朗 新特蘭 以4.39出售 (市價4.39)
Remove李察士 曼城 遷移 (在9.37買入)

中場
Remove大衛施華 曼城 以9.13出售 (市價12.37)
Remove胡禮菲臘斯 昆士柏流浪 以4.39出售 (市價6.71)
Remove蘭尼 曼聯 遷移 (在23.03買入)
Remove施巴斯坦拿臣 新特蘭 遷移 (在12.54買入)

前鋒
Remove阿古路 曼城 以8.45出售 (市價13.40)
Remove艾迪巴約 熱刺 以5.79出售 (市價10.38)
Remove韋碧克 曼聯 遷移 (在9.00買入)

現有資金 0.31

Option 1: M.Richards + Nani + Larsson
Option 2: Rangel + A.Young + VDV
離線ahvensofa
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-09-30
Option 1: M.Richards + Nani + Larsson
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-09-30
我覺得option 2個risk細d

Option 2: Rangel + A.Young + VDV
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-09-30
引用第2樓xo8832011-09-30 10:47發表的“”:
我覺得option 2個risk細d

個Risk細係邊度呢??
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-09-30
引用第3樓鬼影炎光2011-09-30 11:02發表的“”:
個Risk細係邊度呢??

我覺得正選機會高d, 加上我本身唔多鐘意拿臣/蘭尼 (佢地唔係咁屈分)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-09-30
好耐無傾∼
我都諗緊nani or AY。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-09-30
引用第5樓reve2011-09-30 14:18發表的“”:
好耐無傾∼ [表情]
我都諗緊nani or AY。。。 [表情]

都係是但一個, 睇下好唔好彩......
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-09-30
引用第6樓鬼影炎光2011-09-30 14:27發表的“”:

用哂2個

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-09-30
引用第6樓鬼影炎光2011-09-30 14:27發表的“”:

仲有要睇曼聯邊個前鋒出得先再決定,唔知會唔會收人添呢。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-09-30
引用第7樓美利拉斯2011-09-30 14:29發表的“”:
用哂2個 [表情] [表情] [表情]

nani+ay+rooney
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-09-30

我兩個都唔用, 會唔會好搏?
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-09-30
引用第9樓reve2011-09-30 14:38發表的“”:
nani+ay+rooney [表情]

點用哂3個

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-09-30
引用第10樓xo8832011-09-30 14:41發表的“”:
我兩個都唔用, 會唔會好搏?

今周唔係重注曼聯嗎?其他都打比喔
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-09-30
引用第11樓美利拉斯2011-09-30 14:53發表的“”:
點用哂3個 [表情] [表情] [表情]

引用第12樓reve2011-09-30 14:55發表的“”:

今周唔係重注曼聯嗎?其他都打比喔 [表情] [表情]
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-09-30
引用第13樓reve2011-09-30 15:00發表的“”:

咁都買唔到3件掛

旗艦人