• 3720閱讀
  • 62回復

[問陣]明將 - Week 5 の 去唔去 Disco...!? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第44樓美利拉斯2011-09-15 17:23發表的“Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
中堅賓上場打得好好咩 [表情] [表情]

就係唔突出都有6分...
同埋賽程好lor...
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2011-09-15
想問下sessegnon 有咩好? 見唔少好友用
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2011-09-15
引用第46樓xo8832011-09-15 17:26發表的“”:

好似係中場位打前鋒...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第43樓liuming2011-09-15 17:16發表的“Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
中堅賓換Disco...我怕得不償失...
同埋多左既錢買咩好....

曼城真係好難估幾時同邊個爆.........

我上周偷人時最終都決定放左佢,其一係因為呢場要作客硬淨(雖然唔勁)的富咸,大炒機會或減少...
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第45樓liuming2011-09-15 17:24發表的“Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
就係唔突出都有6分...
同埋賽程好lor...

佢有個a,姐係冇a打成場得2分,你覺得咁都叫好表現既未用low

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2011-09-15
引用第47樓liuming2011-09-15 17:27發表的“”:
好似係中場位打前鋒...

攻中姐最多應該,上季有排冇哂前鋒先推左佢上去打正前

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第49樓美利拉斯2011-09-15 17:34發表的“Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
佢有個a,姐係冇a打成場得2分,你覺得咁都叫好表現既未用low [表情] [表情] [表情]

其實我冇咩點留意佢...
只係煩緊放唔放Disco...
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第51樓liuming2011-09-15 17:38發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
其實我冇咩點留意佢...
只係煩緊放唔放Disco...

點解要放disco,上wk硬食完今wk放
點睇都唔會做呢d咁蝕既玩法掛

旗艦人
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2011-09-15
引用第46樓xo8832011-09-15 17:26發表的“”:

新特蘭現時隊中射門最多的球員,不過準繩度就好似麻麻,射四球先有一球中龍。
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第52樓美利拉斯2011-09-15 17:43發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
點解要放disco,上wk硬食完今wk放 [表情] [表情] [表情]
點睇都唔會做呢d咁蝕既玩法掛 [表情] [表情] [表情]

keep 曼城人真係好矛盾...
你明知佢地的表現唔會場場都咁好...
亦未必場場都有人爆...
但佢人又多,輪換之下都有得贏...

如果有好的選擇,我會o係適當時候減下磅...
keep少d曼人...
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第54樓liuming2011-09-15 17:56發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
keep 曼城人真係好矛盾...
你明知佢地的表現唔會場場都咁好...
亦未必場場都有人爆...
.......

我上wk已經放左disco,不過如果你要決斷d,唔係應該上wk就決定咁做咩
不過我係你,上wk硬食左1wk先放,應該係最傷既做法

旗艦人
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第52樓美利拉斯2011-09-15 17:43發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
點解要放disco,上wk硬食完今wk放 [表情] [表情] [表情]
點睇都唔會做呢d咁蝕既玩法掛 [表情] [表情] [表情]

呢個諗法有d偏頗,我記得老fox都講過一錯再錯呢個問題

上周有無硬食同今周仲用唔用係2回事,上周分已蝕左,假切您覺得今場佢繼續sub/唔會高分,如果有更好選擇都唔用,只會將錯誤延續....(當然result係點是後話)
如果您覺得佢今周好正,咁當然唔駛諗,可以繼續用啦

同埋仲有一樣野,上周0分,好似減左價?? 如果係,credit少左,之後買返唔用咁多錢,呢個亦都係可放的考慮因素之一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第55樓美利拉斯2011-09-15 17:59發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
我上wk已經放左disco,不過如果你要決斷d,唔係應該上wk就決定咁做咩 [表情] [表情]
不過我係你,上wk硬食左1wk先放,應該係最傷既做法 [表情] [表情] [表情]

決唔決斷同上wk放唔放迪c高有關咩

上周preview講到阿古路先係sub果個,放阿古好似先係決斷播........

我就2個都無放(因為我心目中阿古平,credit多,就算sub都會keep)

今周放左迪c高係因為一來唔想鎖死2個前鋒,二來有d表面唔差得過迪c高既選擇(今周計)
就算佢爆我要偷返,都係承受得起,我亦或者會咁做
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第55樓美利拉斯2011-09-15 17:59發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
我上wk已經放左disco,不過如果你要決斷d,唔係應該上wk就決定咁做咩 [表情] [表情]
不過我係你,上wk硬食左1wk先放,應該係最傷既做法 [表情] [表情] [表情]

上星期我真心覺得佢有得出...
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2011-09-15
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?
引用第57樓科高2011-09-15 18:14發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:明將 - Week 5 ソ 去唔去 Disco...!?”:
決唔決斷同上wk放唔放迪c高有關咩 [表情] [表情]
上周preview講到阿古路先係sub果個,放阿古好似先係決斷播........
.......

上wk就係估佢2個出一個,咁我未keep個平d既kun,比我都搏中左disco sub左,不過如果今wk黎計
上上wk既偷價係9.90,依家現價都要12個幾,佢今wk爆分既話,係講緊12個幾既價再偷返,
到時你重會唔會考慮再去偷返佢丫,咁個個人既玩法都唔同,個個人既觀點都唔同吧
不過我覺得佢地2個是但出一個,佢地都可以拎埋另一個果個分,2個加埋唔使15蚊,不過4場2個加埋都keep住有20+,應該唔會蝕得太多掛

旗艦人