• 10041閱讀
  • 219回復

[問陣]呀威 ------- week 2 為大家提供一個傾陣 (吹水) 既好地方 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀威

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-08-16
[宣傳易] 全新遊戲【好友擂台™】現正招募玩家打擂台,詳情請登入以下網址!
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=100905

===========================================================

Week 2 fixtures
Aston Villa v Blackburn
*Chelsea v West Brom
*Everton v QPR
Norwich v Stoke
Arsenal v Liverpool
*Sunderland v Newcastle
Swansea v Wigan
*Wolves v Fulham
Bolton v Man City
Man Utd v Tottenham

*重點觀察賽事

===========================================================

De Gea 6.03

Brown 3.03
Fabio 3.89
Bosingwa 9.27

Larsson 12.48
Hunt 11.41
Dyer 5.93
Arteta 12.56

Agüero 6.52
Torres 13.95
Suárez 14.54

Available Funds 0.36
[ 本文被呀威在2011-08-17 15:44重新編輯 ]
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-08-16
今週心水 Lampard + Anichebe
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-08-16
Re:呀威 ------- week 2 為大家提供一個吹水既好地方
心水有冇特殊原因
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-08-16
引用第2樓可可粉2011-08-16 09:55發表的“Re:呀威 ------- week 2 為大家提供一個吹水既好地方”:
心水有冇特殊原因 [表情] [表情]

因為 QPR 主場都輸 Bolton 4-0, 今場作客愛記, 難打難打, 如果唔係 Baines 17蚊實在太貴, 我應該會入手

我見 Anichebe 係 preseason 好多場都打正選, 4蚊唔洗搏得過.......... 不過愛記有風險, 第一場冇打, 狀態成疑

另外林伯唔洗講, 主場對西布朗, 有死球開, 睇好佢今場會入波
離線econ201
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-08-16
引用第3樓呀威2011-08-16 09:59發表的“”:
因為 QPR 主場都輸 Bolton 4-0, 今場作客愛記, 難打難打, 如果唔係 Baines 17蚊實在太貴, 我應該會入手 [表情] [表情]
我見 Anichebe 係 preseason 好多場都打正選, 4蚊唔洗搏得過.......... 不過愛記有風險, 第一場冇打, 狀態成疑 [表情]
.......

林伯上場表現..... 買馬路達唔會好d 咩
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-08-16
引用第4樓econ2012011-08-16 15:31發表的“”:
林伯上場表現..... 買馬路達唔會好d 咩

其實我都諗馬路達同佢, 不過我見馬路達個正選冇佢咁穩, 所以放棄左
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-08-16
引用第5樓呀威2011-08-16 15:39發表的“”:
其實我都諗馬路達同佢, 不過我見馬路達個正選冇佢咁穩, 所以放棄左

上場負分wor

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-08-16
引用第6樓bmlbml2011-08-16 15:46發表的“”:
上場負分wor [表情] [表情] [表情]

場場負分就唔係林伯啦, 見佢 preseason 打得唔錯, 所以睇好佢下場返主場大爆發
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-08-16
引用第7樓呀威2011-08-16 15:50發表的“”:
場場負分就唔係林伯啦, 見佢 preseason 打得唔錯, 所以睇好佢下場返主場大爆發

佢已經比我唔到我得分既信心保証了,已經唔係2-3季前既屈分林伯,如果用車人,我買返王子or睇下baba有冇正選,直接高追佢好過了

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-08-16
引用第8樓bmlbml2011-08-16 15:53發表的“”:
佢已經比我唔到我得分既信心保証了,已經唔係2-3季前既屈分林伯,如果用車人,我買返王子or睇下baba有冇正選,直接高追佢好過了 [表情] [表情] [表情]

sosad

有熱誠既橋版有冇心水推薦
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-08-16
引用第9樓呀威2011-08-16 15:55發表的“”:
sosad [表情] [表情]
有熱誠既橋版有冇心水推薦 [表情]

阿古路

旗艦人
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-08-16
果場連米基都高分過林伯,真係要諗諗林伯係唔係真係咁抵玩,有時死球又分左一半出黎,fk baba響到既話
比巴巴射埋,佢唔入波真係9成回唔到本wor

旗艦人
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-08-16
引用第10樓bmlbml2011-08-16 15:56發表的“”:
阿古路 [表情] [表情] [表情]

學到野
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-08-16
引用第12樓呀威2011-08-16 15:59發表的“”:
學到野 [表情] [表情]

咁快諗黎做咩,週中重有歐賽,一陣又冇lala多幾件傷兵就煩了

旗艦人
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-08-16
引用第11樓bmlbml2011-08-16 15:57發表的“”:
果場連米基都高分過林伯,真係要諗諗林伯係唔係真係咁抵玩,有時死球又分左一半出黎,fk baba響到既話
比巴巴射埋,佢唔入波真係9成回唔到本wor [表情] [表情] [表情]

咁呀, 俾你講到我動搖晒, 轉愛記後衛算