• 10796閱讀
  • 287回復

鬼影醫務所.Week 11(己出推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2013-11-09
回 prodigalsonhk 的帖子
prodigalsonhk:杰拉德 G8 唔係傷左唔出得咩?? (2013-11-09 10:52) 

"Steven Gerrard has shrugged off the hip problem picked up towards the end of the 2-0 Emirates defeat"

已經出得, 而且有跟操~
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2013-11-09
回 Rafer 的帖子
Rafer:
Mata 未必有正的, 就算有正都打唔足, 你預佢60分鐘左右啦...
Barkley...近兩場上陣時間分別係60' & 27', 但佢打足90'都唔係好高分的...
Snodgrass.."Robert Snodgrass is fit and available after recovering from a head injury sustained in the recent cup defeat at Old Trafford"
.......

唔該你

唔好意思
離線BSGBSG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2013-11-09
冇人睇好愛華頓 ?????
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2013-11-09
回 BSGBSG 的帖子
BSGBSG:冇人睇好愛華頓[表情] ?????
 (2013-11-09 10:56) 

都ok既, 但用得落手既都係得Lukaku / Mirallas, 而前鋒線比佢地好既選擇都好多...
離線jordanisbun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2013-11-09
蘇亞雷斯£19.81M
阿古路£19.34M
朗尼£18.19M
M. Ozil£6.32M
唐辛£12.16M
耶耶托尼£12.07M
古天奴£11.86M
伊雲洛域£12.43M
D. Lovren£10.46M
A. Cissokho£5.93M
侯活£8.93M

求評
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2013-11-09
己出推介
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2013-11-09
回 jordanisbun 的帖子
jordanisbun:蘇亞雷斯£19.81M
阿古路£19.34M
朗尼£18.19M
M. Ozil£6.32M
唐辛£12.16M
....... (2013-11-09 11:29) 

小心Cissokho無正, 其他都ok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2013-11-09
1.阿古路+施素高(假設有正)
2.盧卡古+Vertonghen /Walker

麻煩晒!
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2013-11-09
醫生
今週利記三個後防現價計最值得用既 你會點排?
Cissokho, Toure, Sakho
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2013-11-09
回 cheungkinwa11 的帖子
cheungkinwa11:1.阿古路+施素高(假設有正)
2.盧卡古+Vertonghen /Walker
麻煩晒! (2013-11-09 11:59)

有無正其實好難假設, 呢場唔係早場, 而且佢無正既話, 都好大機會sub in, 所以Cissokho真係博唔過...
Kun 其實都係人有我有, 我唔算好睇好佢
Lukaku 一般, 預佢爆都係1x分, Vert / Walker 都無咩雜分, 如果你睇好TOT有CS, 不如用Chiriches?
離線buibui
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2013-11-09
Suarez (C)  Sturridge

Lallana   Ozil  Henderson  Coutinho  Nolan

G.Johnson  Lovren  Baines

Mignolet

医生,点睇?
離線victorleung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2013-11-09
Is yff page short jor?
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2013-11-09
回 buibui 的帖子
buibui:Suarez (C)  Sturridge
Lallana   Ozil  Henderson  Coutinho  Nolan
G.Johnson  Lovren  Baines
....... (2013-11-09 12:11) 

前線無問題,
中場Ozil, Coutinho都ok,
Henderson...點解用佢? 佢d分好似mama,
Nolan...呢個好冷, 10場得25分, 加上作客, 係 West Ham 宜家既4-6-0陣式之下, 佢好似無爆過
Lallana...如果無Ward-Prowse既話, 佢係抵用既, 但Ward-Prowse出既話, 佢會無哂分, 唔建議用
MignoletGJ, Lovren, Baines 都ok無問題~

係中場要執執~~
離線RVP
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2013-11-09
oscar / townsend
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2013-11-09
回 k... 的帖子
k...:醫生
今週利記三個後防現價計最值得用既 你會點排?
Cissokho, Toure, Sakho[表情] [表情]  (2013-11-09 12:09) 

視乎Rodgers會唔會回歸4-3-3陣式, 宜家既3-4-1-2陣式之下, Toure & Sakho都會有正, Cissokho由於E3可以出番, 佢點都係最唔值得用個個..
如果轉4-3-3既話, 中堅首選係Agger, 另外Toure/Sakho/Skrtel爭一個位, 如果你點都要用一個既話, 我建議你用Sakho, 因為even無正, 佢被sub in既機會最微