• 1549閱讀
  • 25回復

方力申被寸鹹濕 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線國球旗

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-05-21
整 容 三 嬌 Freeze 前 晚 亮 相 《 美 女 廚 房 》 , 合 力 炮 製 鵝 掌 和 炸 鮮 奶 , 主 持 之 一 的 方 力 申 大 彈 很 鹹 , 石 詠 莉 即 寸 他 說 : 「 咪 似 你 囉 ! 」 小 方 聞 言 即 面 露 不 悅 , 並 反 擊 說 : 「 假 嘅 啲 奶 ! 」 明 踩 她 們 的 人 工 身 材 。

整 容 三 嬌 Freeze 成 員 石 詠 莉 、 陳 樂 榣 和 甄 穎 珊 前 晚 和 少 女 組 合 HotCha 及 「 四 葉 女 」 龔 嘉 欣 和 陳 淑 儀 擔 任 無 綫 節 目 《 美 女 廚 房 》 的 嘉 賓 , I Love You Boyz 及 Shine 則 擔 任 評 判 。 靚 女 們 即 席 炮 製 大 良 炸 鮮 奶 、 百 花 鮮 掌 及 竹 笙 魚 肚 羮 。

一 向 口 不 擇 言 的 Freeze 當 晚 竟 寸 主 持 之 一 的 方 力 申 鹹 濕 , 事 緣 當 小 方 試 食 三 人 所 煮 的 鵝 掌 時 , 他 試 一 啖 即 大 叫 : 「 好 鹹 呀 ! 」 石 詠 莉 聞 言 笑 說 : 「 咪 似 你 囉 ! 」 擺 明 寸 他 鹹 濕 , 小 方 聞 言 即 面 露 不 悅 , 石 詠 莉 見 狀 即 補 鑊 說 : 「 似 你 游 水 啲 水 。 」

之 後 Freeze 炮 製 炸 鮮 奶 , 小 方 試 食 時 即 抓 緊 機 會 反 擊 說 : 「 我 真 係 唔 識 , 假 嘅 啲 奶 ! 」 在 旁 的 鄭 中 基 幫 口 說 : 「 我 聽 到 晒 啲 對 白 , 唔 使 試 啦 。 」 隨 即 把 手 上 的 炸 鮮 奶 掟 向 牆 。

但 小 方 對 着 其 中 一 位 「 四 葉 女 」 陳 淑 儀 時 , 竟 出 言 挑 逗 , 他 說 : 「 你 炸 鮮 奶 時 我 要 炸 成 蝴 蝶 結 , 仲 要 有 奶 。 」 另 外 , 梁 漢 文 和 鄭 中 基 試 食 魚 肚 時 又 大 講 不 文 對 白 , 梁 漢 文 笑 指 魚 肚 很 硬 , 鄭 中 基 竟 衝 口 而 出 說 : 「 成 塊 護 墊 咁 。 」 梁 漢 文 笑 說 : 「 好 彩 唔 係 紅 色 。 」

另 外 , HotCha 下 廚 時 雞 手 鴨 腳 , 其 中 Crystal 打 爆 飯 碗 , 碎 片 照 攪 入 魚 膠 中 , 幸 好 主 持 人 發 現 。 當 Regen 蒙 眼 觸 摸 八 爪 魚 時 , 更 被 嚇 到 落 淚 。

事 後 問 到 Freeze 被 小 方 等 人 狂 寸 人 工 身 材 , 石 詠 莉 笑 言 : 「 真 假 只 有 我 哋 自 己 知 , 總 之 我 哋 會 尊 重 前 輩 。 」 擺 明 又 暗 寸 三 位 主 持 年 紀 大 。 另 外 有 消 息 指 小 方 當 年 因 追 求 傅 穎 不 遂 , 結 果 現 在 趁 金 牌 大 風 大 執 位 之 時 , 有 意 和 女 友 鄧 麗 欣 聯 手 將 傅 穎 踢 走 。
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-05-21

小 方 試 食 Freeze 炮 製 的 炸 鮮 奶 , 難 食 得 大 嗌 : 「 假 嘅 啲 奶 ! 」

四 葉 女 龔 嘉 欣 專 心 切 配 料 , 有 板 有 眼 。

HotCha 成 員 Regen 蒙 眼 捉 八 爪 魚 , 被 嚇 到 當 場 落 淚 。

美 少 女 廚 神 Monique 以 露 肩 裙 出 現 , 非 常 風 騷 。

四 葉 女 陳 淑 儀 身 穿 性 感 低 胸 裝 , 還 經 常 俯 身 , 成 功 搶 鏡 。
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-05-21
万刀甲鹹濕人所共知啦,仲要好無品添。
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-05-21
Shine

真的回來了嗎?
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-05-21
完全唔得
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-05-21
龔 嘉 欣
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-05-21
小 方 聞 言 即 面 露 不 悅 , 並 反 擊 說 : 「 假 嘅 啲 奶 ! 」

無品sosad
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-05-21
引用第6樓ryan_kewell_72009-05-21 21:19發表的“”:
小 方 聞 言 即 面 露 不 悅 , 並 反 擊 說 : 「 假 嘅 啲 奶 ! 」
無品sosad

幾假都唔夠佢份人假
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-05-21
由佢出道開始都知佢扮乖....

好造作
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-05-21
一路都覺得佢假..
離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2009-05-21
引用第6樓ryan_kewell_72009-05-21 21:19發表的“”:
無品sosad

其實freeze撩佢先既
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2009-05-21
引用第10樓Long_WFU2009-05-21 22:17發表的“”:
其實freeze撩佢先既 [表情] [表情] [表情]

一 向 口 不 擇 言 的 Freeze
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2009-05-21
引用第10樓Long_WFU2009-05-21 22:17發表的“”:
其實freeze撩佢先既 [表情] [表情] [表情]

睇之前方力申同美女廚神緋聞...

方力申個d回應將d責任推晒比女方,都已經知佢無品啦...
離線Mr-Brian
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2009-05-25
我覺得佢串得幾應棍
離線雲雀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2009-05-25
串得好~ 人地係假奶怕咩認