• 1343閱讀
  • 15回復

緊急問陣 - wk10 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-10-27
由於明早要離港, 無法等到星期六睇左曼聯VS愛華頓及阿記VS車仔陣容先執陣. 請大家幫幫手吧

gk
二選一

迪基亞 曼聯 5.65
克魯 紐卡素 5.78 ( 7.83)

, 由於等吾到睇完曼聯陣容, 因此吾很定de gea 有冇正選 , 克魯表現佳, 但黎緊o個場要昨客, 重要球隊剛剛打完120分鍾 . 難以取捨  

df
二選一

李察士     曼城 - 9.63
安祖蘭基 史雲斯 - 7.82 ( 8.96)

李察士場場都好似爭少少入波, 但吾知正選是否穩 . 安祖蘭基雜分多, 加上主場有利發揮

fw
四揀二

巴洛迪利 曼城 11.57 (14.82)
阿古路 曼城 11.69 (13.4)
托利斯   車路士 12.28
艾迪巴約 熱刺 9.03

由於其中一個位很定留比 s7. 所以四個只能用二個. 其實真係覺得曼城會留力踢週中歐聯賽事. 但對手咁弱, 真係無理由吾用佢地. 托里斯明顯fit 返, 對阿記都好難冇入球. 艾迪巴約 基本上係弱隊殺手

如果大家有咩更好提意 , 都可以分享. tks 大家
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-10-27
gk二選一
我选迪基亞弃克魯,原因迪基亞热门,太多人用;赛程上Newcastle接下来难打,对Stoke,Everton,MC,MU,Chelsea

曼联的赛程ok,而且曼联win的机会较高
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-10-27
df二選一
偷价安祖蘭基绝对值得keep,后卫得分排第二(没进球没助攻没SOT),今周赛程ok
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-10-27
fw四揀二
曼城两个选一个,阿古路正选比较稳,巴洛迪利和Dzeko争位
托利斯感觉上难进球,选艾迪巴約吧
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-10-27
gk
二選一

迪基亞 曼聯 5.65
克魯 紐卡素 5.78 ( 7.83)

揀DDG
Krul 黎緊的賽程係@Stoke, Eve, @ManC, @ManU, CHE...
長keep冇咩著數...

fw
四揀二

揀巴洛迪利+托利斯
巴洛迪利好fit,唔敢唔用//F9復出,成隊被人屈完應該好有火,我會試一試佢...
膠約近排d分麻麻,入左都放返...
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-10-27
TKS ! 大b 兄

原來曼聯賽程咁好, 到時返黎都吾知de gea 升幾多 .
防守睇落安祖仔真係吾錯 . 之前係覺得richards 攻擊力強, 分分鍾有入球, 所以想用佢.

前線torres 我都有d 疑慮, 多哥射手呢d 欺善怕惡射手可能更佳發揮

但揀完多左$5蚊

9蚊df 有咩好推介
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-10-27
引用第4樓liuming2011-10-27 11:56發表的“”:
fw
四揀二
揀巴洛迪利+托利斯
巴洛迪利好fit,唔敢唔用//F9復出,成隊被人屈完應該好有火,我會試一試佢...
膠約近排d分麻麻,入左都放返...

tks ching

fw 位置 同大b 兄剛剛相反

所以我都難以選擇, 怎揀好呢
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-10-27
引用第6樓bbq9032011-10-27 11:59發表的“”:
tks ching
fw 位置 同大b 兄剛剛相反 [表情]
.......

呢個正正就係個game的樂趣...
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-10-27
引用第7樓liuming2011-10-27 12:10發表的“”:
呢個正正就係個game的樂趣...
[表情]

冇錯, 真係最後都要信感覺.  
離線cccm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-10-27
gk
迪基亞 曼聯 5.65

df

fw

巴洛迪利 唔知幾時又 我真係唔敢用...
托利斯 同 艾迪巴約 比較難諗 不過睇對手應該熱刺好打D
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-10-27
引用第9樓cccm2011-10-27 12:18發表的“”:
gk
迪基亞 曼聯 5.65
df
.......

其實阿記同qpr 後防都弱. 但華美倫有機會上陣, 確令人覺得阿記今場輸也不會大敗收場. 相反, qpr 上場十二個打人九個都要被人禁住黎打. 加上熱刺行軍快速, 應該可以制造好多入球機會.

話雖如此, 熱刺紀錄一向都吾太好, 有遇強越強, 遇弱越弱呢下衰野.......
離線cccm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-10-27
哈哈 艾迪巴約 會唔會好似杜奧巴咁比人紅牌
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-10-27
引用第11樓cccm2011-10-27 12:39發表的“”:
哈哈 艾迪巴約 會唔會好似杜奧巴咁比人紅牌 [表情]

重想打十二人
離線david819918
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-10-27
gk
二選一
迪基亞 曼聯 5.65 賽程好d~

df
二選一
安祖蘭基 史雲斯 - 7.82 ( 8.96) 有偷價就用呢個 平均7分 實回到本

fw
四揀二
阿古路>巴洛迪利>艾迪巴約>托利斯

就咁前面2個 都可能爆分 爆到傻
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-10-27
gk - 二選一:迪基亞 曼聯 5.65

df - 二選一:李察士 曼城 9.63

fw - 四揀二:巴洛迪利 曼城 11.57 (14.82) + 艾迪巴約 熱刺 9.03