• 1871閱讀
  • 77回復

樣版--->[好友原創]吹水組合!!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線雷文鳳

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2006-09-05
如果你上好友, 見到以下那個組合在吹水你最想加入?

A. freezefox + sun + hkshearer

B. 焯彪 + 亨利仔 + 奧脫福

C. 垃圾桶 + mach仔 + sheepsheephin

D. 可 + 謝拉傑 + 柯南 + tc2218

E. sakura_3212004 + red_trash

選A的你 - 為人非常自信, 亦喜歡與人針鋒相對, 表達自己既口才. 你很想在交談中學到一些明串暗喻, 亦想從中道出你也有一些隱喻才能!

選B的你 - 為人非常天真爛漫, 喜歡與人說笑, 狂搞爛gag, 自己講自己笑. 說話不太認真, 給人非常孩子氣的感覺!

選C的你 - 為人非常好色, 對異性有極濃厚既興趣, 特別係胴體! 常常把"性"提在口邊, 是一名咸濕仔!

選D的你 - 為人非常愛玩, 喜歡吃渴玩樂, 到處"潦"女仔. 溝通能力非常強, 特別係對異性. 與人花花公子的感覺!

選E的你 - 為人非常成熟, 對各方面都有自己見解, 博學多才, 智識非常廣博. 也喜歡從談話間授予他人!
[ 本文被雷文鳳在2006-09-05 21:43重新編輯 ]
1條評分
calvin02 好友元 +1000 - 2006-09-05
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2006-09-05
攞明係根據各人的特性(除左C既中間果個之外..呢個唔啱喎...)黎作

選B的你 - 為人非常天真爛漫, 喜歡與人說笑, 狂搞爛gag, 自己講自己笑. 說話不太認真, 給人非常孩子氣的感覺!
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2006-09-05
選C的你 - 為人非常好色, 對異性有極濃厚既興趣, 特別係胴體! 常常把"性"提在口邊, 是一名咸濕仔!

我要選F. 垃圾桶 + mach仔 + 雷文鳳
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2006-09-05
引用第2樓j3_1062006-09-05 21:39發表的“”:
[表情]
我要選F. 垃圾桶 + mach仔 + 雷文鳳

選F的你是聖人一個, 毫無缺點!
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2006-09-05
引用第1樓mach仔2006-09-05 21:39發表的“”:
攞明係根據各人的特性(除左C既中間果個之外..呢個唔啱喎...)黎作 [表情]

C中間果個最特出
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2006-09-05
呢個組合從可得來~
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2006-09-05
引用第5樓焯彪2006-09-05 22:04發表的“”:
[表情] 呢個組合從可得來~

之前你地成日吹架啦!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2006-09-05

why c have no so man fung
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2006-09-05
C. 垃圾桶 + mach仔 + sheepsheephin+文鳳

最準呢個~
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2006-09-05
中哂
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2006-09-05
引用第7樓Kin^^2006-09-05 22:05發表的“”:
why c have no so man fung [表情] [表情]

唔襯

引用第8樓焯彪2006-09-05 22:08發表的“”:
C. 垃圾桶 + mach仔 + sheepsheephin+文鳳

最準呢個~ [表情]

冇呢個選擇!  
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2006-09-05
我有正經的時候

你睇唔到咋~
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2006-09-05
引用第11樓焯彪2006-09-05 22:18發表的“”:
[表情]我有正經的時候
你睇唔到咋~ [表情] [表情]

依家係玩心測, 唔係叫你分析心測呀, 大佬!
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2006-09-05
引用第12樓雷文鳳2006-09-05 22:20發表的“”:
依家係玩心測, 唔係叫你分析心測呀, 大佬! [表情]

你對我出現錯誤既描述

好影響大家對我既印象~
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2006-09-05
引用第13樓焯彪2006-09-05 22:21發表的“”:
[表情] [表情] 你對我出現錯誤既描述
好影響大家對我既印象~ [表情]

你終於都明白我既心情喇