• 9968閱讀
  • 277回復

WK29 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2013-03-09
wilson定西布朗的reid好????
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2013-03-09
回 bbq903 的帖子
bbq903:我冇s7, 所以有位呀.  我唔用西記lukaku. 呢場真係唔識揀. 唔很定兩隊咩心態.
但可能高入s15 , 感覺上熱刺失硬波.
我唔入beteke , 應該會用zogbia , 因為佢應該有ck, fk . 加上真係fit 返少少. 可以博一博突圍.
....... (2013-03-09 01:31) 

我都冇suarez
而家sturridge + remy
仲有最後一個位....

west brom vs swansea真係好難估.... 所以我會選擇唔掂.... 要爆分都冇辦法.... 真係唔識買....
我反而覺得利記失硬波.... 對住呢隊熱刺.... 信心真係幾低.... 希望搏到個12碼和波啦....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2013-03-09
回 alan1439 的帖子
alan1439:wilson定西布朗的reid好???? (2013-03-09 01:33) 

stoke近排防守差左, 主場對west ham兩隊鬥高波佢地都要輸....

不過wilson冇cs都10分, 唔知係咪因為客串中堅.... 如果係, 呢場對newcastle不妨追落去~~ west brom同swansea嘅cs我都唔太睇好.... 個feel好似1-1 / 2-1....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2013-03-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我都冇suarez
而家sturridge + remy
仲有最後一個位....
....... (2013-03-09 01:38) 

我暫時都估佢地和波. 主因利記好似未贏過前線球隊. 好可能又係虎頭蛇尾. 最後2:2 收場.
同你睇法差唔多. 中場我仲有coutinho & bale . 而家有8.39 想入holt , 冇咩更好推介. 前中後都ok ,
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2013-03-09
bbq903:我暫時都估佢地和波. 主因利記好似未贏過前線球隊. 好可能又係虎頭蛇尾. 最後2:2 收場.
同你睇法差唔多. 中場我仲有coutinho & bale . 而家有8.39 想入holt , 冇咩更好推介. 前中後都ok ,  (2013-03-09 01:41) 

samba? hoilett?

冷冷地nzogbia都幾好~~

再冷d le fondre都仲得~~

(冇check價錢, 應該都係8蚊幾咁上下掛....?)
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2013-03-09
sikingthegreat:samba? hoilett?
冷冷地nzogbia都幾好~~
....... (2013-03-09 01:49) 

已入nzobia,  有remy 無理由入holiet , 所以都想緊.  新特蘭d 防守應該有返咁上下. 我驚qpr 未必真係可以壓住新特蘭黎打.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2013-03-09
bbq903:已入nzobia,  有remy 無理由入holiet , 所以都想緊.  新特蘭d 防守應該有返咁上下. 我驚qpr 未必真係可以壓住新特蘭黎打. (2013-03-09 01:58) 

sunderland近況都幾頹.... 近5場2和3負....?
不過你又啱, qpr真係....
到而家都仲係好嬲佢地無啦啦俾swansea大炒嗰場.... 明明防守好左咁多, 無啦啦失4球都有嘅.... 所以qpr又係好難捉摸.... 勁起上黎守和man city / qpr都得, 弱起上黎失波失到你驚都仲得....
如果有remy, hoilett就算了, 不過對住弱勢嘅sunderland, 話唔定真係守到個cs返黎~~ 而且samba上前頂波都有d保證架~~
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2013-03-09
sikingthegreat:sunderland近況都幾頹.... 近5場2和3負....?
不過你又啱, qpr真係....
到而家都仲係好嬲佢地無啦啦俾swansea大炒嗰場.... 明明防守好左咁多, 無啦啦失4球都有嘅.... 所以qpr又係好難捉摸.... 勁起上黎守和man city / qpr都得, 弱起上黎失波失到你驚都仲得....
.. (2013-03-09 02:03) 

我都有想過用Samba, 可能會唔用harte , 因為已keep kelly , 無理由keep 兩個df 但又明知九成九失波.

我估計qpr 呢場都係1球起兩球止. 但覺得qpr 應該會贏波. 1:0, 2:0 . 但攻勢可能唔會太多.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2013-03-09
bbq903:我都有想過用Samba, 可能會唔用harte , 因為已keep kelly , 無理由keep 兩個df 但又明知九成九失波.
我估計qpr 呢場都係1球起兩球止. 但覺得qpr 應該會贏波. 1:0, 2:0 . 但攻勢可能唔會太多. (2013-03-09 02:11) 

harte唔使理c唔cs啦, 道理同上半季shorey一樣~~
屈幾個cross, 唔覺意執個ast, 又十分~~ 如果咁好彩搏到埋cs, 又爆分~~ 如果係偷價, 冇得唔用~~
反而我個keely貴大家一蚊.... 有諗過放.... 不過放左又真係買唔返.... 所以可能都係照用算....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2013-03-09
sikingthegreat:harte唔使理c唔cs啦, 道理同上半季shorey一樣~~
屈幾個cross, 唔覺意執個ast, 又十分~~ 如果咁好彩搏到埋cs, 又爆分~~ 如果係偷價, 冇得唔用~~
反而我個keely貴大家一蚊.... 有諗過放.... 不過放左又真係買唔返.... 所以可能都係照用算.... (2013-03-09 02:14) 

都係keep . 但今週newcastle & qpr 最大機會cs
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2013-03-09
bbq903:都係keep . 但今週newcastle & qpr 最大機會cs (2013-03-09 02:17) 

係架, newcastle都幾有機會~~
個個都有mbiwa, 我冇其實都有d驚.... 咦, 唔通kelly轉佢?! 係喎, 有得諗下喎!!
一係兩reading後衛, 一係兩new後衛....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2013-03-09
sikingthegreat:係架, newcastle都幾有機會~~
個個都有mbiwa, 我冇其實都有d驚.... 咦, 唔通kelly轉佢?! 係喎, 有得諗下喎!!
一係兩reading後衛, 一係兩new後衛.... (2013-03-09 02:19) 

咁易揀, 唔使諗啦.

我而加多錢到可以將S15 轉到S7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2013-03-09
bbq903:咁易揀, 唔使諗啦. [表情]
我而加多錢到可以將S15 轉到S7 [表情] (2013-03-09 02:21) 

但之後呢? colo出返, 唔知mbiwa仲有冇得打.... 但kelly仲有咁多場護級波....
除非我長keep harte.... 嗯.... 都有野俾我諗下....

sturridge轉suarez? 講真呢場真係真係唔特別睇好liv.... suarez唔多唔少會俾sturridge分薄左d分, 感覺上sturridge在陣時, suarez入波係少d.... 咁當然啦, 如果你其餘十個位都唔轉, 咁suarez貴d都冇咩影響嘅~~ 但我覺得用sturridge抵玩d, 有多錢可以upgrade下其他位咁~~
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 148  發表于: 2013-03-09
kanu 有冇正選呢, 我偷左,  維拉最弱就係lb 位. 如果正, 應該執唔少分.
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 149  發表于: 2013-03-09
sikingthegreat:但之後呢? colo出返, 唔知mbiwa仲有冇得打.... 但kelly仲有咁多場護級波....
除非我長keep harte.... 嗯.... 都有野俾我諗下....
....... (2013-03-09 02:24) 

我都覺得史度好抵玩, 但覺得佢未必打足, s7應該可以繼續fit.
如果唔update , 我有.27 用一個中場