• 4322閱讀
  • 86回復

Week13 出分 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2011-11-27
最新得分: 113.50
重有dyer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2011-11-27
verminator og都咁掂~~ 真係正~~

不過冇adebayor.....
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2011-11-27
一件red card,一件無出,一件og,一件pkm
第13週總計 100.00

not bad
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2011-11-27
引用第31樓sikingthegreat2011-11-27 04:13發表的“”:
verminator og都咁掂~~ 真係正~~ [表情] [表情]
不過冇adebayor..... [表情] [表情]

我聽你講walcott+ramires就好啦.......

宜家etherington+sessegnon

無啦...跌到落第七...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2011-11-27
引用第33樓望晴天2011-11-27 04:17發表的“”:
我聽你講walcott+ramires就好啦.......
宜家etherington+sessegnon [表情] [表情]
.......

sessegnon....
都係我個定律, 呢d都係爆一周沉一周....

etherington 同pennant個分同上周又係調返轉.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2011-11-27
話時話我個vidic同vermaelen俾yahoo update左做現價......
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2011-11-27
引用第34樓sikingthegreat2011-11-27 04:24發表的“”:
sessegnon....
都係我個定律, 呢d都係爆一周沉一周....
etherington 同pennant個分同上周又係調返轉.....

我宜家真係好後悔......來回差廿分.......

早知就唔鬼理.....睇埋個陣就想轉人
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2011-11-27
引用第35樓sikingthegreat2011-11-27 04:24發表的“”:
話時話我個vidic同vermaelen俾yahoo update左做現價...... [表情] [表情]

點解又比yahoo屈你

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2011-11-27
引用第35樓sikingthegreat2011-11-27 04:24發表的“”:
話時話我個vidic同vermaelen俾yahoo update左做現價...... [表情] [表情]

點解成日都係你

你係咪用手機定有d咩特別setting呀??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2011-11-27
引用第38樓望晴天2011-11-27 04:28發表的“”:
點解成日都係你 [表情]
你係咪用手機定有d咩特別setting呀?? [表情]

我用電腦架.... 剛回家.....

冇set過d咩喎.... 一返黎睇分仲係原本個價, 根住話congrat, 唔知邊個平左0.02.... 然後睇真d.... vermaelen變左現價.... 真係唔慌唔congrat....
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2011-11-27
引用第39樓sikingthegreat2011-11-27 04:32發表的“”:
我用電腦架.... 剛回家.....
冇set過d咩喎.... 一返黎睇分仲係原本個價, 根住話congrat, 唔知邊個平左0.02.... 然後睇真d.... vermaelen變左現價.... 真係唔慌唔congrat.... [表情] [表情]

我上一次奶野係用iphone偷人....save個時個safari hang左之後我再log-in即變現價
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2011-11-27
引用第40樓望晴天2011-11-27 04:33發表的“”:
[表情] [表情]
我上一次奶野係用iphone偷人....save個時個safari hang左之後我再log-in即變現價 [表情]

唉.... 我都唔知點解.... 用自己電腦, 玩一個account, 同埋一路用開同一個browser....

真係.....
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2011-11-27
引用第41樓sikingthegreat2011-11-27 04:35發表的“”:
唉.... 我都唔知點解.... 用自己電腦, 玩一個account, 同埋一路用開同一個browser....
真係..... [表情] [表情]

有冇得反映下

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2011-11-27
引用第42樓美利拉斯2011-11-27 04:37發表的“”:
有冇得反映下 [表情] [表情] [表情]

都唔知點反映....
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2011-11-27
VPS 唔入波都 17.5