• 5296閱讀
  • 69回復

[問陣]阿仙奴新加入既球員有無得諗 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2011-09-04
引用第44樓望晴天2011-09-03 23:36發表的“”:
簽幾個人突然講到青訓成功+重奪英超 [表情]

可能有D人會覺得我要求高,但我覺簽呢幾個人只係好過無
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2011-09-04
引用第37樓david8199182011-09-02 14:03發表的“”:
哈哈~~咁到時Narsi就會>> [表情] [表情]
爭標未敢講住..要d時間磨合 [表情] [表情] 好奇待 快d想睇阿記對史雲斯
.......

我都係講拎聯賽cup冠軍咋........如果曼聯出左局
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2011-09-04
引用第44樓望晴天2011-09-03 23:36發表的“”:
簽幾個人突然講到青訓成功+重奪英超 [表情]

英超係曼聯的

阿記拎到錦標只係在曼聯cup出左局先有機會

再者,我重點唔係阿記拎唔拎到錦標,係要阿記活得比曼城好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2011-09-04
引用第45樓jimmy2011-09-04 00:02發表的“”:
可能有D人會覺得我要求高,但我覺簽呢幾個人只係好過無 [表情]

唔係要求高,的確只係有好過無

但係我相信如果係一位中立球迷,都希望見到阿記主將離隊取得成功,都唔想見到曼城以金條最得成功的
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2011-09-04
引用第47樓科高2011-09-04 00:07發表的“”:
[表情] [表情] [表情]
英超係曼聯的
阿記拎到錦標只係在曼聯cup出左局先有機會
再者,我重點唔係阿記拎唔拎到錦標,係要阿記活得比曼城好
.......

我唔認為阿記今年既成績會比曼城好
聯賽除時曼城WIN10幾分
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2011-09-04
引用第48樓科高2011-09-04 00:08發表的“”:
唔係要求高,的確只係有好過無
但係我相信如果係一位中立球迷,都希望見到阿記主將離隊取得成功,都唔想見到曼城以金條最得成功的

我想問用金條取得成功有咩問題呀?我令願做曼城球迷
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2011-09-04
引用第49樓jimmy2011-09-04 00:11發表的“”:
我唔認為阿記今年既成績會比曼城好 [表情]
聯賽除時曼城WIN10幾分 [表情]

中肯去睇,問10個人,可能10個都唔認為阿記今年成績會比曼城好

我所講的只是我的渴望,當然因為我是曼聯支持者,惺惺相惜老對手阿記而仇視本身已是同市宿敵,仲要唔係靠孫繼海等中國球員,而係靠錢曼發起的mac

而相信中立球迷都會有較多人希望阿記活得比mac好

我回呢個post唔係理性分析緊,係感情鼓勵緊

正如曼聯對阿記,有人有vps+迪基亞,佢都可能會話:

「呢場vps10 sot、迪基亞10sv+cs吧
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2011-09-04
引用第50樓jimmy2011-09-04 00:12發表的“”:
我想問用金條取得成功有咩問題呀?我令願做曼城球迷 [表情]

有無問題就在於您本身既立場,我下面講左,本身我係曼聯迷,又係中國人

所以當年孫繼海在陣的曼城我是支持,加上當時威脅力無咁大
今時不同往日

至於如果完全中立既球迷,雖然金條堆砌可以帶來官能刺激,但未必人人受落
有d人可能寧願支持升班馬,想見到史雲C用有限力量擊敗MAC呢,呢D就係鋤強扶弱心態

金條埋砌無對與錯,正如佢可以帶來一支好好睇既球隊,有人亦可能會覺得佢買來太多好球員,浪費左唔少無咩機會出場既好球員

但總有支持同非支持的人

支唔支持一隊波無對與錯的
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2011-09-04
引用第51樓科高2011-09-04 00:16發表的“”:
中肯去睇,問10個人,可能10個都唔認為阿記今年成績會比曼城好
我所講的只是我的渴望,當然因為我是曼聯支持者,惺惺相惜老對手阿記而仇視本身已是同市宿敵,仲要唔係靠孫繼海等中國球員,而係靠錢曼發起的mac
.......

我拎做地產黎比較
你返工盡左力,好勤力去做,但無生意,我覺得唔緊要,個市況咁差,俾多D時間機會你去做
你返工唔做野,等運到,轉頭話無生意,SORRY,轉頭炒左你

我睇到既係,曼城係盡左力果個,雖然有部份因素係用錢堆出黎
但阿仙奴因一個人變成係無出力果個囉......佢無成績唔係抵死?
難道咁可以拎冠軍,無天理囉
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2011-09-04
引用第52樓科高2011-09-04 00:20發表的“”:
有無問題就在於您本身既立場,我下面講左,本身我係曼聯迷,又係中國人
所以當年孫繼海在陣的曼城我是支持,加上當時威脅力無咁大
今時不同往日
.......

都係果句,我會用有心同無心去評論
阿仙奴因為雲加,係無心去做果個

我幾鐘意史篤城,唔需要佢拎英超冠軍卅歐聯冠軍,未來20年之內無有錢人入主都應該無可能無機會
但佢果套拎人鐘意,我係要做高空波呀,你吹脹呀?幾型呀....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2011-09-04
引用第53樓jimmy2011-09-04 00:21發表的“”:
我拎做地產黎比較
你返工盡左力,好勤力去做,但無生意,我覺得唔緊要,個市況咁差,俾多D時間機會你去做
你返工唔做野,等運到,轉頭話無生意,SORRY,轉頭炒左你
.......

您既野好O岩,由其係呢段:

但阿仙奴因一個人變成係無出力果個囉......佢無成績唔係抵死?
難道咁可以拎冠軍,無天理囉

但我就係支持阿記,唔支持曼城

都係果句,支唔支持同對與錯/有無品可以分開計算
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2011-09-04
引用第55樓科高2011-09-04 00:26發表的“”:
您既野好O岩,由其係呢段:
.......

聽高一席話,勝讀十年書

眼訓鳥 早抖
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2011-09-04
咁快完

人地食緊花生
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2011-09-04
引用第57樓可可粉2011-09-04 00:28發表的“”:
咁快完 [表情] [表情]
人地食緊花生 [表情]
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2011-09-04
引用第57樓可可粉2011-09-04 00:28發表的“”:
咁快完 [表情] [表情]
人地食緊花生 [表情]

我地兩個既方向都係一樣既,好難繼續請你食花生架喎

眼訓鳥 早抖