• 9243閱讀
  • 253回復

二次衝擊雙位排名 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2013-03-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:何必煩惱自尋?[表情] (2013-03-18 20:36) 

見佢跌左$2 試汁下姐
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2013-03-18
回 Seefood 的帖子
Seefood:林緊博佢今週收多次皮 下週再跌先買番好唔好呢[表情] (2013-03-18 18:56) 

諗法開始接近see神了
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2013-03-18
freezefox:我一路以為,佢先係主力,gibbs 只係臨時頂檔既添。
以雲加咁慳儉既性格,有咩可能為左補充傑比斯個段咁短既受傷檔期而走去買個人返黎哎?唔似佢喎。所以我一路認為,雲加係想用monreal 黎做左閘既第一人選,先會入貨的。
....... (2013-03-18 20:39) 

買返黎主要係替好唔掂既 santos,因為雲加話隊波需要兩個左閘,唔可以打死一個,加上果陣 gibbs 要傷出六週,所以就出手了。下面呢段係當日雲加講既︰

"Our scouts have followed his progress for a while and of course we had a blow with the Gibbs injury, which is a bit longer than expected," Wenger said. "We expected two to three weeks, now it will be four to six, so we were in a position where we had to make a quick decision. That explains our buy."

Wenger added: "I believe we need two left-backs. You cannot play every single game with the same player. We had two before, we have two again now. If Gibbs is out for four to six weeks, from six it can easily go to eight [before he is competitive again] and that means two months in a very decisive period, so it is vital to have another left-back."

所以我估係佢心目中無邊個係必然正選,邊個好狀態就出邊個,如果賽程密就可以輪替。
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:買返黎主要係替好唔掂既 santos,因為雲加話隊波需要兩個左閘,唔可以打死一個,加上果陣 gibbs 要傷出六週,所以就出手了。下面呢段係當日雲加講既︰
"Our scouts have followed his progress for a while and of course we had a blow with the Gibbs injury, which is a .. (2013-03-18 21:29) 

AGREE.

只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2013-03-18
同埋GIBBS傷之前表現都OK

所以你話MONREAL同GIBBS邊個秤先...我真係唔識答

只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2013-03-18
咁照睇,如果MONREAL 一路有表現,阿仙奴又一路羸,佢應該都一路會有正選打喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2013-03-18
freezefox:咁照睇,如果MONREAL 一路有表現,阿仙奴又一路羸,佢應該都一路會有正選打喎。 (2013-03-18 22:00) 

GIBBS踢歐聯果場,阿記都贏拜仁喎

只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2013-03-18
回 迪克 的帖子
迪克:GIBBS踢歐聯果場,阿記都贏拜仁喎
 (2013-03-18 22:13) 

可惜出局。

否則一個打歐聯,一個打聯賽。簡單得多了。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2013-03-19
freezefox:我一路以為,佢先係主力,gibbs 只係臨時頂檔既添。
以雲加咁慳儉既性格,有咩可能為左補充傑比斯個段咁短既受傷檔期而走去買個人返黎哎?唔似佢喎。所以我一路認為,雲加係想用monreal 黎做左閘既第一人選,先會入貨的。
....... (2013-03-18 20:39) 

no-,-Monreal只係買黎頂一頂傑比斯
我偷左 但傑比斯復出我都好擔心佢有冇得踢
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2013-03-19
回 皇家馬德澤 的帖子
皇家馬德澤:no-,-Monreal只係買黎頂一頂傑比斯
我偷左 但傑比斯復出我都好擔心佢有冇得踢 (2013-03-19 00:48) 

你肯定?馬拉加正選左閘,有歐聯踢,仲要去阿記打後備?
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2013-03-19
回 皇家馬德澤 的帖子
皇家馬德澤:no-,-Monreal只係買黎頂一頂傑比斯
我偷左 但傑比斯復出我都好擔心佢有冇得踢 (2013-03-19 00:48)

睇77樓啦~
不過都係要擔心o架喇~
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2013-03-19
回 英俊 的帖子
英俊:你肯定?馬拉加正選左閘,有歐聯踢,仲要去阿記打後備? (2013-03-19 03:25) 

簽果陣唔會同佢講正選定後備啦

只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2013-03-19
回 迪克 的帖子
迪克:簽果陣唔會同佢講正選定後備啦
 (2013-03-19 08:55) 

應該話,簽個陣,人人都係正選架啦。唔通會同你講,無架,買你番黎坐架咋。咁咩?

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2013-03-19
其實唔會係買佢番黎係頂一頂既替工/長期擔正/長期後備

而家應該係用買佢番黎同Gibbs爭位既心態買

我諗佢只會提佢佢需要同隊中另一位左閘作良性競爭
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2013-03-19
freezefox:應該話,簽個陣,人人都係正選架啦。唔通會同你講,無架,買你番黎坐架咋。咁咩?[表情] (2013-03-19 11:23) 

梗係唔係...我玩fm果時要交代埋球員係球隊擔當咩角色