• 5288閱讀
  • 69回復

[問陣]阿仙奴新加入既球員有無得諗 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2011-09-04
引用第54樓jimmy2011-09-04 00:22發表的“”:
都係果句,我會用有心同無心去評論
阿仙奴因為雲加,係無心去做果個 [表情]
我幾鐘意史篤城,唔需要佢拎英超冠軍卅歐聯冠軍,未來20年之內無有錢人入主都應該無可能無機會
.......

THAT'S THE PT!!

就只在乎球迷中意與否

阿記一路係曼聯英超宿敵,我想見到雲加帶返起隊波,過晒利車城,再同曼聯再鬥過!!
車仔我對頭,但我LIKE魔奴呀,您話佢帶隊皇馬成日暴力打巴卡,我LIKE呀!!

我一路都支持升班馬,我好LIKE西布朗,好想見到佢對車仔、曼城,睇一場我期望愛隊令佢地失分既波
就算作客明知輸9成,我都LIK用真金買+1、首入、半客半和、第一入,您吹呀

正如您所講,就係中意與否、支持與否之嘛,我地既理念沒有相違背呀
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2011-09-04
引用第55樓科高2011-09-04 00:26發表的“”:
您既野好O岩,由其係呢段:
我睇到既係,曼城係盡左力果個,雖然有部份因素係用錢堆出黎
但阿仙奴因一個人變成係無出力果個囉......佢無成績唔係抵死?
.......

我就die hard d...一路最憎city

arsenal死敵左咁耐就算呢6-7年沉到咁只會叫好唔會支持

btw..回都要跟一跟..拜返高兄
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2011-09-04
引用第59樓jimmy2011-09-04 00:30發表的“”:
我地兩個既方向都係一樣既,好難繼續請你食花生架喎 [表情]
眼訓鳥 [表情] 早抖 [表情]

無錯,方向一樣,都好高興同您CHAT

您早日康復吧
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2011-09-04
引用第61樓望晴天2011-09-04 00:32發表的“”:
我就die hard d...一路最憎city
arsenal死敵左咁耐就算呢6-7年沉到咁只會叫好唔會支持 [表情]
.......

阿記對曼聯既潛在敵人/需要失分既目標對手,我咪支持LAW

對住西布朗、保頓、老新、諾域治呢D球隊我就唔支了

支持阿記好多原因既,有時因為YFF,更主要係暫未有威脅時,好想打返好D,咁先可以有力令其他強隊失分~~~至於佢打好左都要對曼聯,咁就要對曼聯有信心,相信阿記會令其他強隊失分而唔會令曼聯失分了

咁最終利益都係歸曼聯

英超鬥左咁多年,費SIR應該都唔想見到雲加落難,甚至無左呢個好對手
支持曼聯,支持費SIR,我更要好似費SIR咁支持雲加

話時話,您話咩回都要跟一跟,仲拜我,我唔明
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2011-09-04
引用第57樓可可粉2011-09-04 00:28發表的“”:
咁快完 [表情] [表情]
人地食緊花生 [表情]

引用第58樓Seefood2011-09-04 00:30發表的“”:

您兜花生友

花生錢未比呀
離線chub328
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2011-09-04
我見咁多人買阿記後防, 不過我都覺得有少少隱憂
因為對面有冼佳亞同埋Dyer都係好爆得, 咁反而會多左犯規同拎牌既機會
同埋條後防重執, 默契真係唔太肯定有幾多, 反而可以預期Swansea同Arsenal會鬥攻
睇過Swansea 兩場波, 成日都放人禁區外遠射,
個人覺得中前場爆分機會大DD, 純粹個人意見 : )
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2011-09-05
大家係咪離哂罩啊

btw 細梅同山度士大家會唔會買
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2011-09-05
引用第66樓啪啪啪啪啪啪2011-09-05 01:01發表的“”:
[表情] 大家係咪離哂罩啊

睇 preview
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2011-09-05
引用第66樓啪啪啪啪啪啪2011-09-05 01:01發表的“”:
[表情] 大家係咪離哂罩啊

至少1,可能2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2011-09-06
即係最少用細梅
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014