• 854閱讀
  • 8回復

$27vps????! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線工藤新一

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-11-05
D. De Gea Man Utd
  Sell at 5.59 (market price 11.80)

W. Brown Sunderland
  Sell at 2.53 (market price 4.72)

John Arne Riise Fulham
  Sell at 6.47 (market price 8.70)

André Santos Arsenal
  Sell at 6.33 (market price 9.33)

S. Wright-Phillips QPR
  Sell at 4.39 (market price 6.02)

D. Silva Man City
  Sell at 10.92 (market price 12.82)

J. Henderson Liverpool
  Sell at 9.17 (market price 9.17)

Antonio Valencia Man Utd
  Sell at 6.37 (market price 6.37)

S. Agüero Man City
  Sell at 6.53 (market price 13.18)

R. van Persie Arsenal
  Sell at 26.95 (market price 30.08)
  vps?
  D. Ba Newcastle
  Sell at 14.70 (market price 19.33)

Available Funds    0.05

silva繼續keep?

$27vps用唔用好?!

離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-11-05
27蚊,如果佢爆到40蚊你未會覺得值low

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-11-05
引用第1樓美利拉斯2011-11-05 01:36發表的“”:
27蚊,如果佢爆到40蚊你未會覺得值low [表情] [表情] [表情]

成數有幾大?!

ba 用唔用呀?
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-11-05
引用第2樓工藤新一2011-11-05 01:37發表的“”:
成數有幾大?! [表情] [表情]
ba 用唔用呀?

其實你呢個陣rvp爆唔起,silva真係傷左唔出,接近死左9成架la wor,其實今wk強弱對碰有好多,睇你點揀架姐

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-11-05
引用第3樓美利拉斯2011-11-05 01:40發表的“”:
其實你呢個陣rvp爆唔起,silva真係傷左唔出,接近死左9成架la wor,其實今wk強弱對碰有好多,睇你點揀架姐 [表情] [表情] [表情]

我應該點做...
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-11-05
引用第4樓工藤新一2011-11-05 01:42發表的“”:
我應該點做... [表情]

睇你今wk用邊個做心水黎圍住佢set陣

旗艦人
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-11-05
引用第5樓美利拉斯2011-11-05 01:43發表的“”:
睇你今wk用邊個做心水黎圍住佢set陣 [表情] [表情] [表情]

沒有...
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-11-05
引用第6樓工藤新一2011-11-05 01:53發表的“”:
沒有... [表情]

不過我呢排燈開,我唔敢比太多意見

旗艦人
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-11-05
引用第7樓美利拉斯2011-11-05 02:00發表的“”:
不過我呢排燈開,我唔敢比太多意見 [表情] [表情] [表情]

如果真係做燈神..咁俾意見都好有用架wor