• 1370閱讀
  • 8回復

[問陣]明將 - Week 16 の 再次找卡數... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ODIN

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-12-14
gk
de gea

df
brown, vermaleen, boyata

mf
silva, ben arfa, vdv, cabaye

fw
ronney, suarez, sinclair

remaining
$1.78

第一次入sinclair...
繼續支持找卡數打進攻足球...
唔該出HBA比佢執下分,等我可以回本...
離線百份百
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-12-14
ben arfa 有正嗎??
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-12-14
引用第1樓百份百2011-12-14 16:39發表的“”:
ben arfa 有正嗎??

冇...
至少上場冇,又唔會放佢打翼...
但因為平,要睇到最後一刻先決定轉唔轉...
離線ray1882
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-12-14
Re:明將 - Week 16 の 再次找卡數...
change to perch?
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-12-14
Re:Re:明將 - Week 16 の 再次找卡數...
引用第3樓ray18822011-12-14 17:51發表的“Re:明將 - Week 16 の 再次找卡數...”:
change to perch?

都可以考慮...
但上場對Norwich 都輸4粒...
有D擔心...
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-12-15
no BA?
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-12-15
引用第5樓G-shock2011-12-15 08:18發表的“”:
no BA?

上星期放左,主要係因為找卡數最近傷兵太多,不利於進攻。用 Ba 好容易一係爆到七彩,一係就咩分都冇,結果上星期最後決定轉s7,好在亦同樣都爆,但就冇再追入返 Ba。keep HBA係因為平,一打正就好快回本,而入Cabaye係因為佢有死球處理,又有唔錯的中距離射門,又平。

但呢排可以多買找卡數對家,冇左S.taylor 同 tiote,找卡數中路的缺口都唔細,左閘出r.taylor的話又係幾近虛設,結果上場頂上功夫了得,攞身位一流的holt都入左兩粒...
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-12-15
引用第6樓liuming2011-12-15 10:03發表的“”:
上星期放左,主要係因為找卡數最近傷兵太多,不利於進攻。用 Ba 好容易一係爆到七彩,一係就咩分都冇,結果上星期最後決定轉s7,好在亦同樣都爆,但就冇再追入返 Ba。keep HBA係因為平,一打正就好快回本,而入Cabaye係因為佢有死球處理,又有唔錯的中距離射門,又平。
.......

tiote唔係已經可以復出?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-12-15
引用第7樓reve2011-12-15 11:16發表的“”:
tiote唔係已經可以復出? [表情] [表情]

都唔知狀態係點,玩下手tioite拉後黎踢都未定...
其實今季一開波都係預左要護級...
點知開季整個不敗出黎比大家睇...